Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Άσκηση Κένταυρος 21: Να Αρνηθούμε την Κοινή άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ με άρματα και οχήματα μάχης

Η κοινή άσκηση "Κένταυρος 21" μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ, με άρματα και οχήματα μάχης, αποτελεί απόδειξη του βαθμού ταύτισης συμφερόντων των δύο αστικών κρατών,  καθώς έρχεται η ένταση της πολεμικής προετοιμασίας να στηρίξει σχεδιασμούς του ελληνικού αστικού κατεστημένου και των ΗΠΑ, με παρανομαστή το ενεργειακό ζήτημα, στοχεύοντας την Ρωσία.
Ασκήσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής Πολεμικής Συμμαχίας Ελλάδας και ΗΠΑ. 
Ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δρομολογείται η υπογραφή 5χρονης συμφωνίας.
Και φυσικά οι ασκήσεις και οι συνεκπαιδεύσεις πολλαπλασιάζονται.
Στο πλαίσιο αυτό διεξάγεται αυτές τις ημέρες κοινή άσκηση ελληνικών και αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή της Ξάνθης με την κωδική ονομασία «Κένταυρος 21″ στην οποία συμμετέχουν ελληνικά άρματα μάχης, μονάδες πεζικού αλλά και οχήματα μάχης.
Η άσκηση διαρκεί από τη Δευτέρα 17 Μαΐου, έως και την Τρίτη 25 Μαΐου. 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει όλες αυτές τις πολεμικές προετοιμασίες και τα επιθετικά σχέδια που εξυπηρετούν.
Οι φαντάροι και το μόνιμο προσωπικό δεν έχουν κανένα λόγο να εμπλακούν σε όλα αυτά, να γίνουν συμμέτοχοι-συνένοχοι, Αναλώσιμοι που έρχονται να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα κρατικά-ιμπεριαλιστικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Να σταθούμε με Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου