Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Οι Δολοφόνοι των ΗΠΑ συνεχίζουν να έρχονται! Έξω απ’ το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το “LIBERTY” για την Άσκηση “Defender Europe 21”

Έξω απ’ το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται το Αμερικανικό μεταγωγικό “LIBERTY PROMISE” , που μεταφέρει στρατιώτες και στρατιωτικό εξοπλισμό για την μεγάλη άσκηση, “Defender Europe 21“.
Την συγκεκριμένη τεράστια Νατοϊκή άσκηση έχει καταγγείλει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ αδυνατώντας να ανεχθεί την όποια κινηματική αντίδραση προχώρησε στην σύλληψη αγωνιστών του Αντιπολεμικού Κινήματος και πιο συγκεκριμένα μελών του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση.
Η κολοσσιαία ΝΑΤΟϊκή άσκηση «Defender Europe 21» είναι μια τεράστια Απειλή για τον λαό μας καθώς αποκαλύπτει τους κινδύνους της εμπλοκής της ελληνικής αστικής τάξης στους ΝΑΤΟϊκούς και Αμερικανικούς σχεδιασμούς. 
Πρόκειται για μια γιγαντιαία «πρόβα πολέμου», για την οποία το ελληνικό αστικό κράτος διαθέτει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ως κομβικό σημείο άφιξης και ανασυγκρότησης και το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο του Έβρου και για την μετακίνηση των δυνάμεών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, προς τις χώρες προορισμού τους, για τους επόμενους μήνες.
Σκοπός της άσκησης θεωρείται η δοκιμή των επιθετικών σχεδίων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, εναντίον της «απειλής» της Ρωσίας στην περιοχή των Βαλκανίων, των χωρών της Μαύρης Θάλασσας και των χωρών της Βαλτικής, με ενοποίηση σε κοινή επιθετική δράση, των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ, των χωρών μελών του ΝΑΤΟ, αλλά και χωρών εκτός ΝΑΤΟ. Η πρόσφατη κρίση στην Ουκρανία μας δείχνει γιατί όλες αυτές οι πολεμικές προετοιμασίες.
Οι δραστηριότητες DEFENDER-Europe 21 ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη και θα εξελίσσονται έως και τον Ιούνιο.

Οι ανταγωνισμοί οξύνονται, η επιθετικότητα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ αποτελούν απειλή για όλους. Η κυβέρνηση ΝΔ συνεχίζοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να υπογράψει σύντομα την Πολεμική Συμφωνία με τις ΗΠΑ και έχει κατοχυρώσει ήδη έναν πολύ αναβαθμισμένο ρόλο στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι σε όλους αυτούς τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς που απαιτούν τεράστιες αγορές όπλων και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων, εμπλέκοντας το λαό μας σε βρώμικους πολέμους, εντείνοντας την απάνθρωπη πολιτική τους απέναντι στους πρόσφυγες.
Εμείς συνεχίζουμε την καμπάνια μας απέναντι στην Αύξηση της θητείας και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης ΝΔ και του συνόλου της αστικής τάξης.
Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό υπερασπίζουμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, στεκόμαστε απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τον φασισμό, το ΝΑΤΟ και τις Βάσεις.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΕΕ, ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ-να γυρίσει ο Στρατός που είναι εκτός συνόρων

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου