«Υπήρξε έντονος λεκτικός διαπληκτισμός ανάμεσα στον πελάτη μου και τον λοχαγό του. Τότε ο λοχαγός θεώρησε σωστό να τον απειλήσει και να του πει μπροστά και σε άλλους. “Το βράδυ θα δεις τι θα πάθεις”. Έτσι κι έγινε. Το ίδιο βράδυ έγινε το κακό. Για την πράξη αυτή, την σεξουαλική κακοποίηση του, ο λοχαγός είχε δώσει εντολή να την εκτελέσουν τρεις φαντάροι από την Κρήτη που έκαναν την πράξη. Ο ένας τον κακοποίησε σεξουαλικά και οι άλλοι δυο τον κρατούσαν με τη βία για να μην αντιδράσει. Το περιστατικό αυτό έγινε μέσα στο ιατρείο της μονάδας. Έδωσε εντολή μετά τον διαπληκτισμό τους ο λοχαγός να μην κοιμηθεί μέσα στον στρατιωτικό θάλαμο της μονάδας, αλλά μέσα στο ιατρείο και εκεί έγινε η πράξη», δήλωσε ο δικηγόρος του 32χρονου στο protothema.gr. 
Με τη μήνυση του, ο 32χρονος ζητεί να εντοπιστούν οι εμπλεκόμενοι και να λογοδοτήσουν ενώπιον της στρατιωτικής Δικαιοσύνης. 
Η μήνυση κατατέθηκε τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς να αναφέρονται ονόματα, αφού ο νεαρός τότε φαντάρος είχε μείνει μόνο δύο μέρες στο στρατόπεδο και δεν είχε προλάβει να γνωρίσει αρκετούς της σειράς του.

Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας δεν έχουν πάρει θέση και δεν έχουν καταδικάσει το σεξουαλικό έγκλημα.
Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις Πηγών του Πενταγώνου ¨για την Ανεξαρτησία της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης", ενώ επίσης δηλώνουν ανενημέρωτοι!
Τη μήνυση όμως ο 32χρονος κατέθεσε στην Στρατιωτική Δικαιοσύνη στα τέλη του περασμένου Μαρτίου...
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας πόσους μήνες χρειάζεται για να ενημερωθεί;
Εμείς Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων.
Πρέπει όμως να αποκαλυφθεί όλο το πλέγμα Συγκάλυψης.
Κυρίως όμως να αντισταθούμε στον Στρατό και στο κράτος Άμυνας. Ασφάλειας που εκπαιδεύει την νεολαία με αυτόν τον τρόπο, ακριβώς για να αναλάβει τον βρώμικο ρόλο που την Διατάζει.
Στον Ελληνικό Στρατό σε Διατάζουν να Βιάσεις τον συνάδελφο σου και τον Βιάζεις!
Μπορούμε να σκεφτούμε τι σημαίνει αυτό;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com