Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Οι φαντάροι της ΕΛΔΥΚ έχουν κάνει αίτηση για Εμβολιασμό εδώ και πέντε (5) μήνες αλλά η κυβέρνηση της ΝΔ απειλεί με Υποχρεωτικό Εμβολιασμό!

To ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με συνεχείς του ανακοινώσεις αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην ΕΛΔΥΚ, τι τραγικές καταστάσεις αντιμετωπίζουν οι φαντάροι, ποια είναι η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης που επιχειρεί να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες της δαιμονοποιώντας την νεολαία.
Προσέξτε:
Ενώ οι συνφάνταροι περιμένουν για μήνες να εμβολιαστούν, η κυβέρνηση τρομοκρατεί με τον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Εμείς λέμε ότι μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Διαβάστε την παρακάτω επιστολή καταγγελίας. 
Είναι πολύ διαφωτιστική
Στρατιώτες από ΕΛΔΥΚ: Εμβολιαστείτε μας λένε…και εμβόλια δεν βλέπουμε
Στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ / Πηγή: Eurokinissi
Πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που όσοι επιθυμούμε να εμβολιαστούμε, δηλώσαμε για πρώτη φορά την επιθυμία μας και μπήκαμε στις λίστες αναμονής. Η πλειοψηφία των στρατιωτών στην ΕΛΔΥΚ περιμένει στην αναμονή δύο-τρεις μήνες από την μέρα που εξέφρασε την επιθυμία της να εμβολιαστεί , ενώ υπάρχουν και συνοπλίτες που περιμένουν ακόμη και πέντε μήνες.

Όλη αυτή η κατάσταση μοιάζει αρκετά αντιφατική και υποκριτική εκ μέρους της κυβέρνησης. Την στιγμή που την βλέπουμε καθημερινά να τα ρίχνει όλα στην ατομική ευθύνη εκείνων που δεν εμβολιάζονται, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στο κομμάτι της νεολαίας που παραμένει ανεμβολίαστο, την ίδια στιγμή μας έχει αφήσει στο έλεος…της δικιάς μας ατομικής ευθύνης να προσέχουμε και να μην κολλήσουμε.

Σήμερα μάλιστα γίνεται κατανοητό από όλο και περισσότερους νέους ότι η κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας είναι βασικός παράγοντας που γεννά τον προβληματισμό και την αμφισβήτηση για τον εμβόλιο. Γιατί μπορεί η κυβέρνηση να επιδιώκει να φτιάξει μια βολική διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στους εμβολιασμένους και σε όσους προσεγγίζουν με αμφισβήτηση τον εμβολιασμό τους για να κρύψει τις δικές της ευθύνες όμως :
Όταν σε ένα μεγάλο κομμάτι κόσμου δημιουργείται ανασφάλεια επειδή δεν υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος πριν το εμβόλιο και η απαραίτητη παρακολούθηση μετά τον εμβολιασμό, τότε η κυβερνητική διαχείριση είναι αυτή που καλλιεργεί ακόμη μεγαλύτερο δισταγμό σε όποιον έχει δεύτερες σκέψεις.
Όταν ρωτάς τον κάθε άνθρωπο ποιο εμβόλιο θέλει να κάνει λες και διαλέγει τρόφιμα από το σουπερμάρκετ, χωρίς την απαραίτητη επιστημονική ενημέρωση και βοήθεια, τότε η κυβερνητική διαχείριση είναι αυτή που καλλιεργεί τον ανορθολογισμό.
Όταν την μια μέρα λες κάποια πράγματα και την άλλη λες άλλα, όταν το ήξεις αφήξεις έχει γίνει η δεύτερη φύση σου, τότε η κυβερνητική διαχείριση είναι αυτή που καλλιεργεί την σύγχυση.
Όταν ακόμη και σήμερα δεν παίρνεις μέτρα για τον συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και είναι ο κόσμος σαν τις σαρδέλες, τότε η κυβερνητική διαχείριση είναι αυτή που βάζει στο στόμα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων το “ ρε αυτοί μας δουλεύουν”.
Όταν τα υγειονομικά πρωτόκολλα γίνονται λάστιχο για τις ανάγκες του τουρισμού, τότε η κυβερνητική διαχείριση είναι αυτή που καλλιεργεί τον ανορθολογισμό, την ανασφάλεια κλπ.

Και επειδή τα παραδείγματα δεν έχουν τελειωμό…

Η κυβέρνηση να σταματήσει να κουνάει το δάχτυλο για την σημερινή κατάσταση στον λαό και την νεολαία και να αναζητήσει τις δικές της ευθύνες που φτάσαμε μέχρι εδώ, να πάρει χωρίς άλλη καθυστέρηση όλα απαραίτητα μέτρα τόσο για την επαρκή επιστημονική ενημέρωση του πληθυσμού όσο και για τον ασφαλή εμβολιασμό του.

Ιδιαίτερα μέσα στα στρατόπεδα να προχωρήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση ο εμβολιασμός όλων εκείνων των στρατευμένων που περιμένουμε στις λίστες αναμονής ανεμβολίαστοι ενώ έχουμε δηλώσει την επιθυμία μας να εμβολιαστούμε εδώ και μήνες.

Ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο που πολλοί στρατιώτες στην ΕΛΔΥΚ προγραμματίζουμε τις άδειες μας για να γυρίσουμε στην Ελλάδα και να συναντήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους που έχουμε να τους δούμε μήνες, αυτό δεν πρέπει να γίνει με το άγχος και με τον κίνδυνο να τους κολλήσουμε.

Στρατιώτες ΕΛΔΥΚ

η επιστολή δημοσιεύτηκε στο alt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου