Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΚΑΑΥ Καραβόμυλου: Για τα έσοδα παραβλέπουν τα πρωτόκολλα


Φωτογραφία Αρχείου
ΚΑΑΥ Καραβόμυλου: Για τα έσοδα παραβλέπουν τα πρωτόκολλα
Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι γονείς και οι φαντάροι στα ΚΑΑΥ στον Καραβόμυλο, όπως αποκαλύπτει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» για την γιορτή της Αγίας Παρασκευής που πρόκειται να γίνει σήμερα με τον φόβο ότι για άλλη μια φορά θα παραβιαστούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με καταγγελίες κι επιστολές ο διοικητής που έχει ως πρωταρχικό του στόχο να έχει το κέντρο έσοδα, ετοιμάζεται να γιορτάσει το εκκλησάκι που υπάρχει με το ψήσιμο αρνιών και την υποδοχή αρκετού κόσμου, παραβλέποντας τον κίνδυνο στο οποίο εκθέτει όχι μόνο τους στρατιωτικούς που παραθερίζουν εκεί με τις οικογένειές τους αλλά και τους φαντάρους.

Ανάμεσα στους τελευταίους, μάλιστα, προ ημερών εμφανίστηκε ένα κρούσμα κορονοϊού κι αντί ο διοικητής να φροντίσει να μπουν καραντίνα όσοι φαντάροι έρχονται συχνά σε επικοινωνία μαζί του, έστειλε τον ασθενούντα σπίτι του και σε καραντίνα μόνο δυο στρατεύσιμους.

Ο τρόπος με τον οποίον ο διοικητής χειρίζεται το θέμα της πανδημίας φάνηκε –σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα- όταν παρά την πρόσφατη απαγόρευση εισόδου στις κατασκηνώσεις εξωτερικών επισκεπτών (σ.σ. επιτρέπεται ΜΟΝΟ η παρουσία παραθεριστών) προχθες, Παρασκευή 23/07/2021, εκτός από τις 25-30 οικογένειες παραθεριστών υπήρξε παρουσία δεκάδων επισκεπτών που προσέγγιζαν τους εβδομήντα.

Η ανωτέρω καταγγελία μέσω της δημοσίευσης στην ιστοσελίδα του «Σπάρτακου» έγινε γνωστή στο ΓΕΣ και όπως ανέφεραν στην «Εφ.Συν.» στρατιωτικές πηγές προκάλεσαν στην ηγεσία έκπληξη οι προετοιμασίες για το ψήσιμο των αρνιών. Αυτό όμως το διέψευσαν αξιωματικοί του ΚΑΑΥ όταν ανώτεροι στρατιωτικοί επικοινώνησαν μαζί τους για να ενημερωθούν.

Ανέφεραν ακόμη οι στρατιωτικές πηγές ότι η όποια γιορτή πραγματοποιηθεί αυτή θα γίνει με όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστούν τόσο οι φιλοξενούμενοι στρατιωτικοί όσο και οι στρατεύσιμοι.

Η δημοσίευση του Σπάρτακου ΕΔΩ.
ΕΦΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου