Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

ΚΕΕΔ: Νίκη των φαντάρων μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-δίνονται όλες οι άδειες!

Άλλη μια Νίκη του Κινήματος των φαντάρων στο ΚΕΕΔ, το Κέντρο Εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων, μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Σύμφωνα με νεότερη ανταπόκριση των συνφάνταρων από το ΚΕΕΔ, θα όχι θα δοθούν Κανονικά όλες οι προβλεπόμενες άδειες!
Μάλιστα, σε συναδέλφους με σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα, που θέλουν τις άδειες να εργαστούν και να βγάλουν τα προς το ζήν, δόθηκαν επιπλέον άδειες.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δρα πολύ συστηματικά στο ΚΕΕΔ.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειωθούν οι υπηρεσίες και οι αγγαρείες, να αυξηθούν οι Έξοδοι και να δοθούν κανονικά οι Άδειες των συναδέλφων.
Είναι μια ακόμη απόδειξη ότι μόνο όταν διακδικείς, όταν αγωνίζεσαι συλλογικά και αποφασιστικά, μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, μπορείς να υπερασπίσεις τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Θυμίζουμε: 
ΚΕΕΔ: "Τρώνε" τις κανονικές άδειες, εμπαίζουν για τις Τιμητικές για τον Κορονοιό και σχίζουν τους φαντάρους σε υπηρεσία-αγγαρεία!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Επιστροφή από Λ' (35) ΜΚ της ΣΤ' ΕΣΣΟ 2020.
29 Ιουλίου φτάνει το C130 Ελευσίνα στις 8.00 η ώρα και μας αμολάνε χωρίς να έχει κανονιστεί μετακίνηση μέχρι νέα Πέραμο. 
Φτάνουμε με δικά μας έξοδα 11.30 στο ΚΕΕΔ όπου μας διώχνουν με 5 μέρες άδεια μέσα στην νύχτα.
Στις 3 μέρες άδειας μας παίρνουν τηλέφωνο και μας λένε ότι στις 5 προστέθηκαν άλλες 10 μέρες άδειας και όταν ρωτήσαμε τι είναι αυτές οι άδειες μας είπαν άγραφες. 
Ξαναρωτήσαμε και μας είπαν ότι δεν χαθεί δικιά μας άδεια. 
Με το που γυρνάμε 15 Ιουλίου στο ΚΕΕΔ με 25 ΚΣ υπόλοιπο (απολυόμαστε 9-13 Αυγούστου) μας λένε ότι τελικά οι άδειες που πήραμε ήταν οι δικές μας!
Οι κανονικές άδειες και οι τιμητικές παραμεθορίου. 
Αυτό από μόνο του ήταν κακό γιατί όλοι κρατάγαμε ένα 10ημερο για να μην μπούμε μέσα Αύγουστο. 
Τουλάχιστον μας είπαν ότι δεν μας πήραν τις 4 άδειες ορκωμοσίας καθώς θα μας τις έδιναν στο τέλος για να μαζέψουμε τα απαραίτητα έγγραφα και να πάμε στους γιατρούς για την απόλυση μας. 
Την επόμενη μέρα προφανώς είχε αλλάξει και αυτό. 
Είχαν πάρει τελικά και της ορκωμοσίας για να συμπληρώσουν το 10ημερο που μας δώσανε χωρίς να το ζητήσουμε. 
Όταν αναφέραμε το εμβόλιο και τις 5 μέρες τιμητική που υποσχέθηκε η κυβέρνηση ο Αξιωματικός άρχιζε και μας έλεγε ότι "φερόμαστε ύπουλα" και ότι έχουμε φτάσει την πανουργία σε στρατηγικό επίπεδο. 
Πιστεύουμε βέβαια ότι δεν κρύψαμε κάτι και ήταν ξεκάθαρο το τι θέλαμε εξαρχής. 
Η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε καθημερινά εδώ μέσα ως η παλαιότερη ΕΣΣΟ είναι η εξής: 3-4-5 υπηρεσίας για να πάρεις ένα άνευ. Η έξοδος στο άνευ για καθημερινές είναι 19.00-22.00 το βράδυ, που ουσιαστικά σε αναγκάζει να μείνεις νέα Πέραμο. 
Το πρωί μετά την πρωινή αναφορά ο Αξιωματικός σου αναθέτει σοβαρές δουλειές όπως ξεχορτάριασμα στίβου μάχης ή κλάδεμα κάτω από τους 40 βαθμούς. 
Γενικά θέλουν απλά να σε χώσουν σε κάτι γιατί απλά δεν έχουν απολύτως τίποτα να σε βάλουν να κάνεις ως καταδρομέας που έχεις θεωρητικά περάσει 8,5 μήνες εκπαίδευση. 
Επειδή χώνονται στην πρωινή αναφορά όλοι σε αγγαρείες, οι υπάρχων σκοποί φορτώνονται 6ωρα και 8ωρα επανειλημμένα, καθημερινά βασικά μέσα τον ήλιο, με το νερό να τους τελειώνει και γενικά δεν στενοχωριέται και κάνεις για αυτούς. 
Εφόσον θέλουν να είμαστε σε θέση να πηγαίνουμε σκοπιές και να μας δίνουν να έχουμε κουμπωμένη γεμιστήρα στο όπλο θα πρέπει να μας έχουν και σε ψυχική κατάσταση να το κάνουμε αυτό, και να μην σκεφτόμαστε ότι το μόνο που θέλουμε είναι να μην είμαστε εκεί.
Ο λόχος διοικήσεως όπου μας έχουν βάλει είναι γεμάτος κοριούς και σε άθλια κατάσταση.
Ούτε να κοιμηθείς δεν μπορείς το βράδυ από την ζέστη.
Αλήθεια, γιατί δεν βάζουν aircondition για να γίνει βιώσιμη η διαβίωση στον λόχο;
Τόσα λεφτά δίνονται στις Ειδικές Δυνάμεις.
Μόνο για να αγοράζουν πολεμικά μέσα και εξοπλισμό ενδιαφέρονται, για συνεκπαιδεύσεις με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ;
Με λίγα λόγια ζούμε και θα ζούμε μέχρι τις 10 Αυγούστου μέσα στην μιζέρια και το μόνο που θα σκεφτόμαστε είναι το πώς δεν θα κάνουμε αυτό που μας λένε από αντίδραση και όλα αυτά από καταδρομείς που γύρισαν από μια μοίρα που όλα ήταν τέντα και κύλαγαν ρολόι, την 35ΜΚ. Αιτούμαστε να δοθούν σε όλους τους καταδρομείς της 2020 ΣΤ' ΕΣΣΟ που είναι στο ΚΕΕΔ οι 5 τιμητικές μέρες του εμβολίου σε όσους θέλουν να το κάνουν και σε όλους μας όλους οι 4 μέρες ορκωμοσίας. 
Άσχετα από το πώς είναι η διαβίωση εδώ όταν ξέρεις ότι Αύγουστο θα είσαι έξω να κανονίσεις τις δουλειές σου και ότι άλλο προλαβαίνεις, τότε οι μέρες θα περάσουν και θα είσαι και ευχαριστημένος. 

Αλήθεια, το ΓΕΣ επιβεβαιώνει όλες αυτές τις καταγγελίες;
Η Επιστολή Καταγγελίας από το ΚΕΕΔ ουσιαστικά περιγράφει τι πραγματικά συμβαίνει στις Ειδικές Δυνάμεις.
Τι σημαίνει στρατιωτική θητεία εκεί.
Ποια είναι η άθλια κατάσταση που αντιμετωπίζουν.
Ποιος είναι ο τεράστιος εμπαιγμός με τις Άδειες.
Αναρωτιόμαστε, το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ που δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοιό όπως απαιτούσε το Κίνημα Των Φαντάρων, και τώρα μιλά για Εμβολιασμό και υπόσχεται Τιμητικές Άδειες, θα τις δώσουν ή απλώς εμπαίζουν τους φαντάρους;
Πότε θα σταματήσουν να κάνουν επικοινωνιακή πολιτική προκειμένου να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους για τη διάδοση του Κορονοιού στα Στρατόπεδα.
Εμείς απαιτούμε από ΓΕΣ και Υπουργείο Άμυνας να αντιμετωπίσουν άμεσα την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο ΚΕΕΔ.
α σταματήσουν τον εμπαιγμό των φαντάρων.
Καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Να βγουν Παραπονούμενοι σε όλη την Ιεραρχία.
Για ότι βιώνουν οι συνφάνταροι οι ευθύνες δεν βρίσκονται σε κάποιον χαμηλόβαθμο Αξιωματικό και μόνο.
Σε κάθε περίπτωση όλοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τις Ειδικές Δυνάμεις.
Η Άθλια αποστολή τους ενάντια σε πρόσφυγες-μετανάστες, οι συνεκπαιδεύσεις τους με τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ, η προετοιμασία τους για να συμμετάσχουν στους βρώμικους πολέμους σε Αφρική και Μέση Ανατολή  βρίσκει την συνέχεια της στους αισχρούς όρους θητείας.
Μόνο με κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. .Χωρις αγώνα δεν κερδίζεται καμμία μάχη . συγχαρητήρια για το έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή