Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Συνεκπαίδευση Ελλάδας-Γερμανίας με δύο φρεγάτες στο Αιγαίο

Άλλη μια συνεκπαίδευση για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Αυτή τη φορά η Συνεκπαίδευση PASSEX (Passing Exercise) πραγματοποιήθηκε μεταξύ της φρεγάτας «Κουντουριώτης» με τη γερμανική φρεγάτα FGS LUBECK και διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή του Κεντρικού Αιγαίου.
Όπως τονίζει η προπαγάνδα του ΓΕΕΘΑ, η συνεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου. Κατά την διάρκεια του PASSEX, εκτελέστηκαν αντικείμενα πολέμου επιφανείας, επικοινωνιών, σύνθεσης και ανταλλαγής τακτικής εικόνας περιοχής και προχωρητικοί ελιγμοί.
όλες αυτές οι διεθνείς πολεμικές προετοιμασίες γίνονται στο πλαίσιο της όξυνσης των ανταγωνισμών και της αναβαθμισμένης παρουσίας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων καθώς το Ελληνικό κράτος τετραγωνίζει τον κύκλο:
συμμετέχει ενεργά στους πιο επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και κυρίως των ΗΠΑ, αλλά προπαγανδίζει ότι  αποτελεί παράγοντα Ασφάλειας και Σταθερότητας.
Αλήθεια, θυμάται κανείς το βρώμικο ρόλο του Ελληνικού Στρατού στη διάλυση της Λιβύης και της Γιουγκοσλαβίας;
Διαφυλάττει ή όχι τα συμφέροντα του εισβολέα Ισραήλ το Πολεμικό Ναυτικό με την παρουσία του στα χωρικά ύδατα του Λιβάνου;
Συμμετέχει στους επικίνδυνους σχεδιασμούς και επιχειρήσεις στη Μαύρη Θάλασσα;
Για αυτό εξάλλου αγοράζουν όπλα 65 δις ευρώ και προσλαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες.
Πρέπει να αντισταθούμε.
Η Ελλάδα αποτελεί το πιο επικίνδυνο Πολεμικό Ορμητήριο για τους λαούς, μια πραγματική Απειλή για όλους: τους εργαζόμενους, την νεολαία, τους πρόσφυγες και μετανάστες.
Μαζί πρέπει να Αγωνιστούμε και να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση της ΝΔ να επιβάλλει την Ακροδεξιά της αντζέντα που μας διχάζει, μας θέλει κρέας στα κανόνια τους.
Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων
Δίκτυο Ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου