Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

ΚΕΤΧ Πατρών: Γιατί κάθε μήνα οι φαντάροι στο ΚΨΜ πληρώνουν 70 με 90 ευρώ από την τσέπη τους;

Και όλες αυτές οι καταγγελίες αφορούν το ΚΕΤΧ.
Όπου μια κλίκα στρατιωτικών με τα καψώνια και το μπούλινγκ που έκαναν στον 23χρονο συνφάνταρο Ευαγγελάτο τον οδήγησαν στην Αυτοκτονία.
Ο νέος Διοικητής έδωσε πολλές Υποσχέσεις.
Τώρα διαβάζουμε ότι Υποχρεώνουν τους φαντάρους να τους καταβάλλουν 70-90 ευρώ μηνιαίως με πρόσχημα τα ελλείμματα του ΚΨΜ.
Εμείς Απαιτούμε να Επιστραφούν όλα τα χρήματα στους συναδέλφους.
Δεν ντρέπονται να ζητούν τόσα χρήματα από τους φαντάρους που ο Στρατός Υποχρεώνει σε στρατιωτική θητεία με αμοιβή 8,7 μηνιαίως.
Δηλαδή θα τους πληρώνουμε και από πάνω για να μας υποβάλλουν σε εργασιακή εκμετάλλευση;
Τα όποια ελλείμματα -αφού κάνει σοβαρή έρευνα ο Διοικητής- να καλύψουν οι Αρμόδιοι Αξιωματικοί και η Διοίκηση.   
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΚΕΤΧ Πατρών και ΚΨΜ λοιπόν.
Δε θα σταθώ στο γεγονός ότι ενώ εκ του νόμου απαγορεύεται στρατιώτης που καταπιάνεται σε οικονομικό πόστο να εμπλέκεται και σε ένοπλες ή άλλες απ' όλες υπηρεσίες, κάτι το οποίο συμβαίνει επανειλημμένως στο εν λόγω στρατόπεδο. 
Θα σταθώ ωστόσο στην συνεχόμενη τακτική του ελλείμματος που εμφανίζει το ΚΨΜ κάθε μήνα και χρεώνει τους στρατιώτες και τους ταλαίπωρους γονείς αυτών.
Παρόλο που τα "Ζ" είναι πάντα σωστά και συνάδουν με τα χρήματα που φέρει το Ταμείο ανά μέρα, παρότι οι παραγγελίες των προμηθευτών καταγράφονται για να μην υπάρχει το παραμικρό ίχνος λάθους... κάτι γίνεται και πληρώνουμε από την τσέπη μας.

Εν ολίγοις το αποτέλεσμα είναι κάθε μήνα οι εκάστοτε πωλητές ΚΨΜ να καλούνται να πληρώσουν ένα ποσό ΠΑΝΤΑ μεταξύ 70-90 ευρώ!
Κάθε μήνα η ίδια δουλειά. 
Δε ξέρω πόσοι εμπλέκονται αλλά πλέον κανένας δεν αναλαμβάνει το ΚΨΜ οπότε υποχρεωτικά με το κούνημα του δακτύλου πλέον ο αρμόδιος Αξιωματικός επιλέγει τα επόμενα.. "θύματα"
Το ΓΕΣ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου