Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021

“Ζητώ τη διαγραφή μου από τη ΝΔ”! Επιστολή βόμβα προς τον πρωθυπουργό και για την πολιτική προστασία!

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Η συγκεκριμένη κίνηση ενός εκφραστή του αστικού κατεστημένου που φέρει ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν, φαίνεται ότι απηχεί ευρύτερες κοινωνικο-πολιτικές διεργασίες. Η επιστολή θέτει πολλά ζητήματα και μάλιστα από μια οπτική που θυμίζει ακόμη πιο δεξιές διεργασίες. Έχει σημασία λοιπόν και η ώρα που γίνεται και το πολιτικό της στίγμα. Η εικόνα που οικοδομεί η κυβέρνηση της ΝΔ και πλασάρουν τα ΜΜΕ έναντι αμοιβής τσαλακώνεται! 
Πρέπει να χτυπήσει καμπανάκι και για τα κοινωνικά κινήματα, τα οποία όμως παρεμβαίνουν, εκφράζουν την Αλληλεγγύη τους και στέκουν απέναντι σε όλες τις εκφράσεις της αστικής πολιτικής. 
Το thepressproject.gr αποκαλύπτει την παραίτηση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αντιστράτηγου εν αποστρατεία Ανδριανού Γκουρμπάτση με μια επιστολή στην οποία λέει πολλά και ενδιαφέροντα και για την πολιτική προστασία. Η επιστολή έχει παραλήπτες τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής ήταν ο πρώτος που ως πραγματογνώμονας οικογενειών στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι είχε βάλει στο κάδρο των ευθυνών τους αρμόδιους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής που διαχειρίστηκαν την φωτιά στο Μάτι.

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Ως μέλος της ΝΔ αλλά και ως πολίτης νιώθω απέραντο θυμό και πλήρη απογοήτευση για τις αποτυχημένες και ατελέσφορες πολιτικές στους χειρισμούς της κυβέρνησης στις σημαντικότερες κρίσεις λχ ελληνοτουρκική, υγειονομική, οικονομική, φυσικές καταστροφές, που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.

Θεωρώ λοιπόν, ότι υπάρχει έλλειμμα αποτελεσματικής διαχείρισης των ως άνω κρίσεων από μέλη της Κυβέρνησης που είναι «ΑΡΕΣΤΟΙ» σε εσάς προσωπικά και στο πρωθυπουργικό σας περιβάλλον και όχι οι «ΑΡΙΣΤΟΙ», οι οποίοι σήμερα, που η κοινωνία βιώνει ένα γενικότερο κλίμα κρίσης θεσμών και αξιών είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητοι.

Αίρω λοιπόν την εμπιστοσύνη μου προς την Κυβέρνησή σας, γιατί θεωρώ ότι με την παρούσα σύνθεση είναι ανίκανη στο να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις άνω κρίσεις για το καλό του τόπου και του κοινωνικού συνόλου, ενώ διαφωνώ κάθετα και με άλλες πολιτικές σε κρίσιμα ζητήματα.

Κατόπιν τούτου και επειδή δεν προτίθεμαι στις επόμενες εκλογές να ψηφίσω τη ΝΔ, ζητώ τη διαγραφή μου από μέλος της παράταξης, την οποία υπηρέτησα πιστά ενστερνιζόμενος τις αρχές και αξίες της και στηρίζοντάς την με την ψήφο μου αδιάλειπτα σε όλες τις εκλογές από τα 18 μου μέχρι και σήμερα.

Με σεβασμό
Ανδριανός Γκουρμπάτσης
Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου