Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Στέλνουν τις Ειδικές Δυνάμεις ενάντια στους πρόσφυγες στον Έβρο και στα Ελληνο-Βουλγαρικά σύνορα!

Έρχονται να δώσουν συνέχεια στις απάνθρωπες Επαναπροωθήσεις, τα Τείχη του Αίσχους στον Έβρο, με την δραστηριοποίηση των Ειδικών Δυνάμεων! 
Στο πλαίσιο της σκλήρυνσης της στάσης της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη απέναντι στους πρόσφυγες και πιθανολογώντας ότι θα υπάρξει αύξηση της μεταναστευτικών ροών από το Αφγανιστάν μετά τα τελευταία δραματικά γεγονότα που συνδέονται με την παράδοση της εξουσίας από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στους Ταλιμπάν.
Η κυβέρνηση όχι μόνο στρατιωτικοποιεί το προσφυγικό ζήτημα αλλά συνεχίζει να λαμβάνει σειρά απάνθρωπων και εξαιρετικά επικίνδυνων μέτρων.
Χάρη επομένως των επικοινωνιακών αναγκών και προκειμένου να αποπροσανατολιστεί ο λαός μας από την καταστροφική κυβερνητική πολιτική στο θέμα των πυρκαγιών, αλλά και για να υπερασπιστούν τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο, έρχονται να δώσουν συνέχεια στις απάνθρωπες Επαναπροωθήσεις, τα Τείχη του Αίσχους στον Έβρο, με την δραστηριοποίηση των Ειδικών Δυνάμεων! 
Πρωταγωνιστής στον σχεδιασμό και υλοποίηση των αντιπροσφυγικών μέτρων είναι ο Σωματάρχης της Θράκης και Διοικητής του Δ Σώματος Στρατού, ο Αντιστράτηγος Χουδελούδης που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το έργο της ενίσχυσης και φύλαξης του ποταμού Έβρου, από τις προσφυγικές ροές.
Φυσικά υπάρχει συντονισμός και συνεννόηση με τους υπουργούς Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, καθώς και τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΕΛΑΣ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, που συμμετείχαν σε πρόσφατη σύσκεψη, για τις ενέργειες και τα μέτρα που έχουν ληφθεί από στρατιωτικής πλευράς.
Όπως έγινε γνωστό από το τοπικό σάιτ Evros-news.gr ήδη έχουν εγκατασταθεί σε Ορμένιο και Σουφλί οι Καταδρομείς από τις Ειδικές Δυνάμεις και ανέλαβαν δράση. 
Αυτό έγινε στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 30 του Ορμενίου στο Τρίγωνο Ορεστιάδας, το οποίο υπολειτουργούσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τις τελευταίες ημέρες μεταφέρθηκαν με απόφαση του Δ’ Σώματος Στρατού και έγκριση φυσικά από το Πεντάγωνο, άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι άρχισαν να περιπολούν σε απόσταση από το Ορμένιο έως τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου.

Επίσης, στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων εγκαταστάθηκαν στο Σουφλί και συγκεκριμένα στην 50η Ταξιαρχία και έχουν την ευθύνη ελέγχου του ορεινού όγκου της περιοχής, στα Πομακοχώρια, από τους το Δέρειο και μέχρι τα σύνορα με το νομό Ροδόπης. 
Είναι μια απόφαση που επιχειρεί να φράξει τα περάσματα στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα καθώς έχει καταγραφεί ότι χρησιμοποιούνται εναλλακτικά από τους δυστυχείς πρόσφυγες.

Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει η εμπλοκή και η δράση των Ειδικών Δυνάμεων, τα μέλη των οποίων διαποτισμένα στο ρατσιστικό μίσος, έχοντας διαπαιδαγωγηθεί με ακραία εθνικιστική προπαγάνδα και μισαλλοδοξία θα στραφούν ενάντια στους πρόσφυγες.
Είναι χαρακτηριστικές οι καταγγελίες των φαντάρων που αποκαλύπτουν τον ακραίο ρατσιστικό λόγο της πλειοψηφία των στελεχών. 
Ένας ρατσιστικός λόγος που είναι κυρίαρχος στα μιλιταριστικά και όχι μόνο σάιτ και καθεστωτικά ΜΜΕ.
Φυσικά, το στρατιωτικό κατεστημένο καμουφλάρει και τις δικές του ευθύνες. Δεν υπάρχει καμιά κριτική για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. 
Οι Ειδικές Δυνάμεις που στέλνονται τώρα απέναντι στους Πρόσφυγες όχι μόνο είχαν εμπλακεί σε συγκρούσεις στην Καμπούλ, αλλά και είχαν Δολοφονήσει οικογένεια Αφγανών το 2005 όταν συνόδευαν Νατοϊκό κομβόι.....  
Επίσης είναι οι Ειδικές Δυνάμεις που συνεκπαιδεύονται συνεχών με τις πιο επιθετικές και εγκληματικές αμερικανικές δυνάμεις για να συμμετάσχουν σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική (ποιος ξεχνά την απόφαση να σταλούν ελληνικά στρατεύματα στο Μάλι) και στα Βαλκάνια, όπου κριθεί ότι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου. 

Και γνωρίζουμε πολύ καλά τι Βιαιότητες θα κάνουν οι Ειδικές Δυνάμεις.
Ξέρουμε τι έκαναν στα ελληνο-αλβανικά και ελληνο-βουλγαρικά σύνορα στις αρχές της δεκαετίας του 90΄στους Αλβανούς πρόσφυγες.
Ξέρουμε τι έκαναν τον Μάρτη του 2020 στο Έβρο.
Όταν χτυπούσαν και πετούσαν στο ποτάμι τους πρόσφυγες. 

Η αποστολή των Ειδικών Δυνάμεων είναι το αποκορύφωμα της απάνθρωπης αντιπροσφυγικής πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ.
Το Αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να ξεσηκωθεί.
Να αντιταχθεί στην Στρατιωτικοποίηση του Προσφυγικού ζητήματος.
 Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία να συγκρουστούν με αυτές τις πολεμοκάπηλες και ολοκληρωτικές αστικές επιλογές, να έρθουν σε Ρήξη και Αντιπαράθεση με την κυβέρνηση της ΝΔ, τον αστικό κόσμο και τα κόμματα του που τις προωθούν, να Αμφισβητήσουν το ΝΑΤΟ, την E.E. και τις ΗΠΑ.
Καλούμε τους Συνφάνταρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη να πουν ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τις ΗΠΑ και την κυβέρνηση της ΝΔ.
Να Αρνηθούν να πάρουν μέρος και να Καταδικάσουν με κάθε τρόπο αυτή την Απάνθρωπη Αντιπροσφυγική πολιτική.
Να Αρνηθούμε την Συμμετοχή μας στις Συνεκπαιδεύσεις και τις Νατοϊκές Ασκήσεις και Αποστολές.
Καλούμε τον λαό μας να Αρνηθεί και να Αγωνιστεί ενάντια στην μετατροπή ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας σε ένα Αισχρό Πολεμικό Ορμητήριο.
Να μην υπογραφεί η 5χρονη ελληνο-αμερικανική πολεμική συμμαχία.
Να Μπλοκάρουμε τους εξοπλισμούς των 65 δις ευρώ και τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Στρατιωτικών και Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Να Μπλοκάρουμε την Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.

 Το Κάλεσμα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προς τους συνφάνταρους είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο:
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ κοινωνικούς αγώνες.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες.
Στεκόμαστε στον πλευρό των προσφύγων - μεταναστών και Απαιτούμε τον σεβασμό των Δικαιωμάτων τους. Να υπάρξει Ασφαλή Δίοδος τώρα.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ
Η κινηματική και πολιτική πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την συγκρότηση ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ έρχεται να απαντήσει σε αυτή ακριβώς την τεράστια ανάγκη της ταξικής πάλης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου