Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Ο Στρατός κατασκευάζει νέο Φράκτη του Αίσχους στον Έβρο

Ποια Λε Πεν;
Ποια Ακροδεξιά και ρατσιστική κυβέρνηση σε Ουγγαρία και Πολωνία;
Ποιοι Ακροδεξιοί μπορούν να συγκριθούν με το αίσχος Στρατιωτικοποίησης, Μισαλλοδοξίας και Ξενοφοβίας που κάνει πράξη η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη;
Σύμφωνα με πληροφορίες και αποκλειστικές φωτογραφίες φιλοστρατιωτικό σαιτ (άραγε πως εξασφαλίστηκαν) αποκαλύφθηκαν Εργασίες κατασκευής φράχτη σε αναχώματα του ποταμού Έβρου.
Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί Παρασκευή 19/08 έπειτα από εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ που διεξήχθη πρόσφατα.
Μάλιστα, χαρακτηριστικός είναι ο ρατσιστικό λόγος του φιλοστρατιωτικού σαιτ που κάνει λόγο για "εργασίες κατασκευής αποτρεπτικών εμποδίων για την προστασία τμημάτων του Έβρου, από λαθροεισβολείς, προερχόμενους από το Αφγανιστάν μέσω της Τουρκίας".
Και λαθρέοι....
Και εισβολείς....
Οι πρόσφυγες...
Ευτυχώς που ηγέτες της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι φυλακή...

Να ρωτήσουμε εμείς ποιος τα κατασκευάζει όλα αυτά; Με ποιες συμβάσεις; Πότε υπογράφτηκαν και με ποιες προϋποθέσεις;
Στήνεται ένα Σκηνικό Πολέμου από την κυβέρνηση της  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που πρέπει να καταλαγιάσει το πολιτικό κόστος από την καταστροφή της μισής Ελλάδας και να υπερασπιστεί τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο. 
.
Πρέπει να Απαντήσουν το Αντιπολεμικό κίνημα, οι αντιρατσιστικές κινήσεις και όλος ο αγωνιζόμενος κόσμος που στέκεται Αλληλέγγυα στους πρόσφυγες.
Τώρα που αποκαλύπτεται ξανά ο απάνθρωπος πολεμικός και κατασταλτικός ιμπεριαλιστικός ρόλος των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τώρα που αποκαλύπτεται ο ρόλος του ελληνικού κράτους Άμυνας/Ασφάλειας και των Ενόπλων του Δυνάμεων, που διατάχθηκαν από τις αστικές κυβερνήσεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΝΑ συμμετέχουν στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, στην Εισβολή-Κατοχή του Αφγανιστάν και τώρα αναβαθμίζουν τον αυταρχικό τους ρόλο ενάντια στους Πρόσφυγες με τα Τείχη του Αίσχους, τα Δόγματα Αποτροπής και τις αισχρές Επαναπροωθήσεις.

Το Κάλεσμα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προς τους συνφάνταρους είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο:
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ κοινωνικούς αγώνες.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες.
Στεκόμαστε στον πλευρό των προσφύγων - μεταναστών και Απαιτούμε τον σεβασμό των Δικαιωμάτων τους. Να υπάρξει Ασφαλή Δίοδος τώρα.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ
Η κινηματική και πολιτική πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την συγκρότηση ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ έρχεται να απαντήσει σε αυτή ακριβώς την τεράστια ανάγκη της ταξικής πάλης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου