Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Mια απίστευτη ανακοίνωση Μπουρδολογίας και Χυδαιότητας του ΝΑΤΟ για το Αφγανιστάν! Οι Τρομοκράτες του ΝΑΤΟ καταγγέλλουν την "τρομοκρατία"


Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παρουσιάζει την ανακοίνωση του ΝΑΤΟ μετά την σύνοδο που πραγματοποίησε με αφορμή τα δραματικά γεγονότα στο Αφγανιστάν, που ακολούθησε την παράδοση την εξουσία στους Ταλιμπάν, για την οποία εργάστηκαν τόσο το Δημοκρατικό όσο και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.
Ένα ΝΑΤΟ, ο μεγαλύτερος Τρομοκρατικός καπιταλιστικός ιμπεριαλιστικός συνασπισμός που ευθύνεται για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Λιβύης...., που έρχεται να επαναφέρει τα ιδεολογήματα περί πολέμου κατά της τρομοκρατίας...
Κανένας απολογισμός της 20χρονης ιμπεριαλιστικής επέμβασης και κατοχής του Αφγανιστάν...
Καμιά κριτική φωνή στην επιλογή παράδοσης του Αφγανστάν στους τρομοκράτες Ταλιμπάν όπως τους λέει...
Δεν έχει υπάρξει ιστορικά πιο συγκροτημένος και καλά εξοπλισμένος στρατός Τρομοκρατών φονταμενταλιστών από αυτόν που συγκρότησαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ με τους Ταλιμπάν.
Άραγε γιατί;
Να θυμίσουμε την συνεργασία των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με την Αλ Κάιντα για την ανατροπή του αυταρχικού καθεστώτος Καντάφι στην Λιβύη;
Να θυμίσουμε την Σταυροφορία με επικεφαλής τις ΗΠΑ που συγκροτήθηκε ενάντια στο ISIS;
Τώρα γιατί οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στέκονται με τόσο διαφοροποιημένη θέση απέναντι στους Ταλιμπάν με τους οποίους διαπραγματεύτηκαν και όρισαν την μετάβαση της εξουσίας στο Αφγανιστάν.
 Πέρα όμως από την Υποκρισία που περισσεύει προκειμένου να καμουφλαριστούν ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί στη βάση των εντεινόμενων αντιθέσεων μεταξύ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας, Κίνας δεν μπορεί κανείς να μην διαπιστώσει την κοινή τους εχθρική στάση έναντι των προσφύγων και την επαναφορά του Πολέμου κατά της Τρομοκρατίας.
Το βασικό αστικό-ιμπεριαλιστικό αφήγημα -αυτό της τρομοκρατίας- σημαίνει νέες επεμβάσεις και βρώμικους πολέμους για να επιβάλλουν τα συμφέροντα τους, τρομερά κέρδη για τις βιομηχανία Πολέμου/Καταστολής και ενίσχυση του κράτος Άμυνας/Ασφάλειας που στοχοποιεί ενιαία εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό, εξαφανίζει τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας με Πατριωτικούς Νόμους και Τρομονόμους.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία να συγκρουστούν με αυτές τις πολεμοκάπηλες και ολοκληρωτικές αστικές επιλογές, να Αμφισβητήσουν το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, να έρθουν σε Ρήξη και Αντιπαράθεση με τον αστικό κόσμο και τα κόμματα του που τις προωθούν.
Καλούμε τους Συναφάνταρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη να πουν ΟΧΙι στο ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την κυβέρνηση της ΝΔ.
Να Αρνηθούμε την Συμμετοχή μας στις Συνεκπαιδεύσεις και τις Νατοϊκές Αποστολές.
Καλούμε τον λαό μας να Αρνηθεί και να Αγωνιστεί ενάντια στην μετατροπή ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας σε ένα Αισχρό Πολεμικό Ορμητήριο.
Να μην υπογραφεί η 5χρονη ελληνο-αμερικανική πολεμική συμμαχία.
Να Μπλοκάρουμε τους εξοπλισμούς των 65 δις ευρώ και τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Στρατιωτικών και Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Να Μπλοκάρουμε την Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.

 Το Κάλεσμα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προς τους συνφάνταρους είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο:
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ κοινωνικούς αγώνες.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες.
Στεκόμαστε στον πλευρό των προσφύγων - μεταναστών και Απαιτούμε τον σεβασμό των Δικαιωμάτων τους. Να υπάρξει Ασφαλή Δίοδος τώρα.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ
Η κινηματική και πολιτική πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την συγκρότηση ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ έρχεται να απαντήσει σε αυτή ακριβώς την τεράστια ανάγκη της ταξικής πάλης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  
      
NATO: Το γύρισε ξανά στην τρομοκρατία για το Αφγανιστάν
Δεν θα επιτραπούν οι απειλές από κανέναν τρομοκράτη, τονίζουν οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών του ΝΑΤΟ στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το πέρας της συζήτησης για την κατάσταση στο Αφγανιστάν, ενώ επισημαίνεται ότι «υπό τις τρέχουσες συνθήκες, το ΝΑΤΟ ανέστειλε κάθε υποστήριξη προς τις αφγανικές αρχές».
«Τα τελευταία είκοσι χρόνια, αρνηθήκαμε με επιτυχία στους τρομοκράτες ένα ασφαλές καταφύγιο στο Αφγανιστάν από το οποίο μπορούν να υποκινήσουν επιθέσεις. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν τρομοκράτη να μας απειλήσει. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας με αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη», υπογραμμίζεται.

Επιπροσθέτως, σημειώνεται ότι «το άμεσο καθήκον τώρα είναι να εκπληρώσουμε τις δεσμεύσεις μας να συνεχίσουμε την ασφαλή αποχώρηση των πολιτών μας, υπηκόων χωρών εταίρων και Αφγανών σε κίνδυνο, ιδίως εκείνων που βοήθησαν τις προσπάθειές μας. Καλούμε όσους έχουν θέσεις εξουσίας στο Αφγανιστάν να σεβαστούν και να διευκολύνουν την ασφαλή και μεθοδική αναχώρησή τους, μεταξύ άλλων μέσω του διεθνούς αεροδρομίου «Χαμίντ Καρζάι» στην Καμπούλ. Όσο συνεχίζονται οι επιχειρήσεις εκκένωσης, θα διατηρούμε τον στενό επιχειρησιακό μας συντονισμό μέσω των συμμαχικών στρατιωτικών μέσων στο διεθνές αεροδρόμιο «Χαμίντ Καρζάι».

«Είμαστε ενωμένοι στη βαθιά μας ανησυχία για τα σοβαρά γεγονότα στο Αφγανιστάν και ζητούμε άμεσο τερματισμό της βίας. Εκφράζουμε επίσης βαθιά ανησυχία για αναφορές σοβαρών παραβιάσεων και καταχρήσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο το Αφγανιστάν. Επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας στη δήλωση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 16 Αυγούστου και καλούμε στην τήρηση των διεθνών κανόνων και προτύπων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο σε όλες τις συνθήκες», αναφέρουν οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

«Καλούμε όλα τα μέρη στο Αφγανιστάν να εργαστούν με καλή πίστη για να δημιουργήσουν μια κυβέρνηση χωρίς αποκλεισμούς και αντιπροσωπευτική, συμπεριλαμβανομένης της ουσιαστικής συμμετοχής γυναικών και μειονοτικών ομάδων. Υπό τις τρέχουσες συνθήκες, το ΝΑΤΟ ανέστειλε κάθε υποστήριξη προς τις αφγανικές αρχές. Κάθε μελλοντική αφγανική κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις του Αφγανιστάν, τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων των Αφγανών, ιδιαίτερα των γυναικών, των παιδιών και των μειονοτήτων, την υποστήριξη του κράτους δικαίου, την απρόσκοπτη ανθρωπιστική πρόσβαση και τη διασφάλιση ότι το Αφγανιστάν δεν θα λειτουργήσει ποτέ ξανά ως ασφαλές καταφύγιο για τους τρομοκράτες».

«Θα συνεχίσουμε να προωθούμε το σταθερό και με ευημερία Αφγανιστάν που αξίζει ο αφγανικός λαός και θα αντιμετωπίσουμε τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Αφγανιστάν και η περιοχή, στο άμεσο μέλλον και πέρα από αυτό, μεταξύ άλλων μέσω της συνεργασίας μας με περιφερειακούς και διεθνείς εταίρους, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου