Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

13η ΔΕΕ: μάζευαν για μέρες κόπρανα και ούρα-οι καμπάνες πέφτουν βροχή, οι συνθήκες άθλιες, το φαγητό δεν φτάνει για όλους!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι καταδρομέας που υπηρετώ τους τελευταίους μήνες της θητείας μου, στο στρατηγείο των Ειδικών Δυνάμεων, στην 13η ΔΕΕ, στην Αθήνα.
Η εν λόγω καταγγελία είναι απόσταγμα πολλών μηνών και ημερών επίπονης αγγαρείας, άθλιων εγκαταστάσεων και έλλειψης παροχών στους στρατιώτες.
Το σημαντικότερο ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός και αναγνώριση του κόπου και της αϋπνίας μας.
Ένας Ανώτατος Αξιωματικός, ως άλλος Ξέρξης, να μοιράζει φυλακές και να τον φοβούνται όλοι. 
Συγκεκριμένα , έδωσε 5 ημέρες φυλάκιση σε στρατιώτη που είχε κόβιντ λόγω του ότι δεν τον χαιρέτησε ενώ πήγαινε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με τα πόδια, με 40 βαθμούς ζέστη, ενώ είχε πυρετό και συμπτώματα!! 
Καθώς η μονάδα δεν παρέχει Γιατρό!!! 
Μόλις έμαθε ότι έχει κόβιντ φυσικά η φυλάκιση δεν δόθηκε. 
Παρόλα αυτά προχθές του έδωσε 5 ημέρες φυλάκιση ξανά, τάχα ότι δεν τον χαιρέτησε, ενώ εκείνος τον είχε πλάτη καθώς πότιζε!
Ανώτερα στελέχη (αξιωματικοί) που πιστεύουν ότι είμαστε τεμπέληδες και μας πάει 1-1 ,1-2.
Ένας χώρος διαμονής διαλυμένος, άβαφτος, με διαρροές,  όπου έχουμε οδηγηθεί να τον βάψουμε και να καθαρίσουμε όλα τα κρεβάτια, να κοιμόμαστε σε σκονισμένες κουβέρτες και μονά σεντόνια λόγω έλλειψης .
Ορισμένοι στρατιώτες βάφουν και κάνουν δουλειές από τις 7.00 έως τις 15.00-16.00 το μεσημέρι.
Πριν λίγες ημέρες , έσπασε κάποιος σωλήνας αποχέτευσης και ένας καταδρομέας με ένα στέλεχος μάζευαν τα κόπρανα και τα ούρα επί μέρες με κουβάδες, χωρίς καμία υγειονομική κάλυψη!! 
Φορούσαν μόνο γάντια λάτεξ!
Ζεστό νερό ούτε για δείγμα.
Τροφή που δεν φτάνει για όλους και σαπίζει γιατί τα ψυγεία έχουν χαλάσει και σήμερα χάλασε και ο καταψύκτης!
Εδώ και 10 ημέρες η μεσημεριανή κατάκλυση έχει ακυρωθεί για τα άτομα που έχουν ένοπλη υπηρεσία τη νύχτα, όπως το περίπολο που έχει 4 ώρες υπηρεσιακό σημείωμα για να πλύνει ένα ρούχο, να δει ένα φίλο και να ξεκουραστεί.
Κάνει χρέη βαριών καθαριοτήτων όπως πλύσιμο σκαφών και όλου του στρατοπέδου γενικότερα, από φύλλα, πευκοβελόνες, μέχρι τρίψιμο μαρμάρων και όλου του στρατηγείου.
Τις προάλλες έγινε τροχαίο.
Ρωτάμε: 
ο οδηγός είχε ξενύχτι λόγω της υπηρεσίας ή ήταν άνευ υπηρεσίας;
ποια απάντηση βολεύει περισσότερο;
Το μόνο που ξέρουν είναι να λένε ότι δεν κάνουμε τίποτα και ότι εμείς φταίμε που η κατάσταση είναι αυτή, ενώ εμείς είμαστε λίγες μέρες εδώ και μένουμε το πολύ 2-3 μήνες .
Επίσης αναφορικά, κάποια στελέχη και αξιωματικοί και υπαξιωματικοί έχουν πει ξεκάθαρα: 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ... 
Ενώ εκείνοι παίρνουν μισθό και κάποιοι παχυλό με τα δεδομένα της Ελλάδος και κοιμούνται σπίτι τους, με τα αγαπημένα τους προσωπα
Συμπερασματικά, η 13 ΔΕΕ είναι μια δομή όπου προσπαθεί μανιωδώς να γίνει ανθρώπινη θυσιάζοντας τους ανθρώπους της, όπου είναι οι νέοι στρατιώτες που ως επί το πλείστον έχουν περάσει 5 μήνες παραμεθόριο στις Ειδικές Δυνάμεις. 
Αυτοί και η ηγεσία της τους πληρώνει με αυτό: έλλειψη εγκαταστάσεων , υγιεινής και προπάντων ΣΕΒΑΣΜΟΥ!

Αλήθεια, τι απαντά το ΓΕΣ; Επιβεβαιώνει τις καταγγελίες;
όλες αυτές οι τεράστιες ελλείψεις και οι άθλιες συνθήκες ενώ δαπανώνται τόσα Εκατομμύρια ευρώ για τις Ειδικές Δυνάμεις.
Αλλά τι λέμε, προέχουν οι συνεκπαιδεύσεις με τις Ειδικές Δυνάμεις των Αμερικανών και των σκοταδιστών Αράβων, για να προετοιμαστούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να Πολεμήσουν σε Μεσόγειο, Βαλκάνια, Αφρική και Μέση Ανατολή. 
Εμείς πιστεύουμε ότι η Νεολαία δεν έχει καμιά θέση στις Ειδικές Δυνάμεις.
Ο ρόλος τους είναι χυδαίος, καθώς μετατρέπονται σε Πραιτοριανοί των εφοπλιστών και πετρελαϊκών εταιρειών, διώκτες προσφύγων όπου πρωταγωνιστούν σε απάνθρωπες βιαιοπραγίες, Χωροφύλακες των λαών.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου