Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΕΠΒ Θήβας: κατσαρίδες, άθλιο φαγητό, μπούλινγκ από στρατιωτικούς που κραυγάζουν ότι έχουν τους φαντάρους γραμμένους στα αρχίδ@@ τους!

Επιστολή Καταγγελίας συνφάνταρου από ΚΕΠΒ Θήβας ΣΤ ΕΣΣΟ 2020 
Στελέχη ψευτόμαγκες που εκμεταλλεύονται το αξίωμα τους έναντι των φαντάρων στο ΚΕΠΒ Θήβας.
Αρχιλοχίας έμπαινε το πρωί αιφνιδιαστικά στους θαλάμους φωνάζοντας και βρίζοντας τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες με εκφράσεις όπως σκάστε, στα αρχίδια μου κτλ. 
Το ίδιο έκανε και όταν είχαμε αναφορά. 
Αυτός, σχεδόν όποτε είχε υπηρεσία ως ΑΥΔΜ, μας πετούσε πάνω στην κυριολεξία απροειδοποίητα κατά τις 3:30-3:45 το μεσημέρι για αναφορά, ενώ αρκετοί στρατιώτες κοιμόμαστε.. 
Το ίδιο Αρχιλοχίας που φούσκωνε τους μυς τους αδειάζοντας πάνω μας την κακία και την επιθετικότητα του,  ο οποίος όταν ερχόταν στην πρωινή επιθεώρηση φώναζε, έβριζε και προκαλούσε τους φαντάρους. 
Μία από αυτές τις μέρες είχε μπει σε θάλαμο της Β Πυροβολαρχίας, απειλούσε και είχε κολλήσει το κεφάλι του στο κεφάλι ενός φαντάρου ο οποίος δεν είχε κουμπώσει το τζάκετ του. 
Είναι χαρακτηριστικές οι ακραίες δηλώσεις του που αποκαλύπτουν το ποιον του ανθρώπου και την συστηματική κατάχρηση εξουσίας:
Είδατε πως κάθονται σούζα τα παιδάκια; 
Ό,τι θέλω τους κάνω και χέζονται πάνω τους (γελώντας).

Μπούλινγκ κανονικό, επειδή ήμουν στον ίδιο θάλαμο όταν έγινε το σκηνικό.
Προφανώς δε σέβονταν ούτε το ότι μας είχαν κλεισμένους εν μέσω καραντίνας χωρίς καμία έξοδο, χωρίς άδεια ορκωμοσίας και στο τέλος μας έστειλαν Κύπρο χωρίς ούτε μια μέρα άδεια, έστω για να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους.
Επίσης στο στρατόπεδο μας έβαζαν να μαζεύουμε σκουπίδια ακόμα και με τα χέρια και είχαν ορίσει δύο στρατιώτες βύσματα να μας κάνουν κουμάντο για όλα και να μας μιλάνε όπως θέλουν. 
Αυτοί προφανώς εξαιρούνταν των αγγαρειών.

Σε γενικές γραμμές το στρατόπεδο της Θήβας είχε σχετικά καλές συνθήκες, αν εξαιρέσει κανείς τη συμπεριφορά ορισμένων στελεχών όπως ανέφερα νωρίτερα.
Kαι αν εξαιρέσει επίσης το πολύ λίγο και άθλιο φαγητό που μας έδιναν γι αυτό και πολλοί στρατιώτες πάθαιναν γαστρεντερίτιδα. 
Επίσης οι κατσαρίδες ήταν συχνό φαινόμενο λόγω της βρωμιάς που υπήρχε στα μαγειρεία.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ όλες αυτές τις καταγγελίες;
Είναι μια ακόμη καταγγελία συνφάνταρων που περιγράφει με πιο τρόπο εκπαιδεύονται όσοι στέλνονται να Υπηρετήσουν στην Κύπρο για τα συμφέροντα συγκεκριμένων εταιρειών πετρελαίου κρατών, ουσιαστικά ως Μισθοφόροι Στρατιώτες.
Είναι φτωχοί στρατιώτες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά σε μια θητεία που το Υπουργείο Άμυνας μας Υποχρεώνει να κάνουν χρεώνοντας μας το τεράστιο κόστος.
Συχνά, Υποχρεώνουν τους συνφάνταρους να πάνε υποχρεωτικά στην ΕΛΔΥΚ.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 270 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ;
Με την εθελοντική συμμετοχή στην ΕΛΔΥΚ, ο κάθε στρατιώτης αναλαμβάνει την ευθύνη για την ενδεχόμενη απώλεια του σε περίπτωση Απώλειας του σε μια εμπόλεμη ζώνη στο εξωτερικό.
Πληρώνουν λοιπόν 270 ευρώ για να μας κάνουν Μισθοφόρους Στρατιώτες.
Η πολεμική ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αυξάνει εξαιτίας της επιθετικότητας όλων των κρατών, που με τις Συμμαχίες τους και τους Στρατούς τους επιχειρούν να επιβάλλουν τα συμφέροντα τους.
Τα κράτη Ελλάδας-Τουρκίας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου είναι καθεστώτα διαρκούς έκτακτης Ανάγκης του σύγχρονου ολοκληρωτικού καπιταλισμού (Δικτατορία στην Αίγυπτο, αστικά κράτη του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού σε Ελλάδα-Τουρκία, καθεστώς μακρόχρονης έκτακτης ανάγκης στο Ισραήλ λόγω κατοχής της Παλαιστίνης και επιβολής καθεστώτος Απαρχάιντ).
Τα κράτη αυτά εμπλέκουν τους εργαζόμενους και την στρατευμένη νεολαία σε βρώμικους πολέμους, διεκδικούν να γίνουν κράτη πολεμικά ορμητήρια των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, αλλά και ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ της Ανατολικής Μεσογείου.
Τέλος, με έναν σύγχρονο Μεγαλοϊδεατισμό της άρχουσας τάξης θέλουν επιβάλλουν την ΕΠΕΚΤΑΣΗ των συνόρων τους ώστε ακόμη και με διακρατικό πόλεμο να εξυπηρετήσουν την δίψα των επιχειρηματιών για κέρδη.
Αυτός είναι ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ τους για ΑΟΖ, έλεγχο και εκμετάλλευση ενεργειακών κοιτασμάτων-ροών διεθνούς εμπορίου και αγωγών.
Ο Μισθοφόρος Έλληνας στρατιώτης γίνεται ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ, Θύτης και Θύμα
O Έλληνας φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ υπερασπίζει:
την αμερικανική Exxon Mobil, την καταρινή QPI, τη γαλλική Total και την ιταλική ENI
τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη, του Λάτση και των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, Energean Oil & Gas.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΔΥΚ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ-ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
Συνάδελφοι Αντισταθείτε.
Η Δημοσιότητα των Καταγγελιών έχει τεράστια δύναμη.
Κυρίως όμως παίζει τεράστια σημασία η αντίληψη του ΕΜΕΙΣ απέναντι στο ΕΓΩ, η πίστη ότι αγωνιστικά και συλλογικά μπορούν και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα αντί να τρέχει ο καθένας να γλύφει για να σώσει το τομάρι του, η αίσθηση ότι ο κάθε φαντάρος Δεν Είναι Μόνος, έχει ένα ολόκληρο Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό που τον στηρίζει και εκφράζει την Αλληλεγγύη του.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου