Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Παραπλανά, "Ανέχεται" τους ΝΑΖΙ και Εξισώνει ενώ η Χρυσή Αυγή στέλνει τα Τάγματα Εφόδου στα σχολεία!

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ στέλνει την Αστυνομία στα Πανεπιστήμια! Συγκοινωνούντα δοχεία ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και φασίστες... 
Ποιοι κρύβονται πίσω από τα επεισόδια στην Σταυρούπολη;
Την επίθεση αυτή χαιρέτισε με ανακοίνωσή της η εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» συγχαίροντας τους «μαθητές» του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που απομάκρυναν τους «αριστεριστές συμμορίτες».
Την αναβίωση θυλάκων της Χρυσής Αυγής βλέπουν πίσω από τα σοβαρά επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας της συμπρωτεύουσας τα οποία επιρρίπτουν σοβαρές ευθύνες στην στάση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στο υπουργείο Παιδείας.

Για δύο ολόκληρες ημέρες η είδηση για τα επεισόδια μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και παρόλα αυτά τα αρμόδια υπουργεία αποφεύγουν να ονοματίσουν τους δράστες των επεισοδίων , λένε Πανεπιστημιακοί κύκλοι.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως τρείς μέρες μετά την έναρξη των επεισοδίων ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα γιατί όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου παιδείας «Βίαιες συμπεριφορές σαν αυτές που σημειώθηκαν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

Μεμονωμένες ομάδες δεν μπορούν να στέκονται εμπόδιο στην πρόοδο των παιδιών μας και να αμαυρώνουν τα σχολεία μας, χώρους γνώσης, δημιουργίας, ελεύθερης σκέψης.»

Παράλληλα ο Γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, με δήλωσή του μάλιστα στην ΕΡΤ χαρακτήρισε τις φασιστικές επιθέσεις εναντίον φοιτητών στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ως «ιδεολογική αντιπαράθεση κάποιων ομάδων» .

Η ιδεολογική αντιπαράθεση κατά τον κυβερνητικό αξιωματούχο ήταν η επίθεση κουκουλοφόρων «μαθητών» με ξύλα, πέτρες, λοστούς, μολότοφ, σιδερογροθιές και μαχαίρια, εναντίον φοιτητών κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής κινητοποίησης των φοιτητικών συλλόγων και μελών φοιτητικών παρατάξεων του ΑΠΘ , που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφριά δυο φοιτητές.

Την επίθεση αυτή χαιρέτισε με ανακοίνωσή της η εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» συγχαίροντας τους «μαθητές» του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που απομάκρυναν τους «αριστεριστές συμμορίτες».

Οι φοιτητές κατήγγειλαν την αστυνομία λέγοντας ότι οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον τόπο των επεισοδίων δεν παρενέβησαν ενώ ζητούν να μάθουν γιατί δεν υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση .

Προφανώς τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την ιστορία είναι πολλά και μέχρι στιγμή αναπάντητα.

Γιατί δεν υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση από την πρώτη στιγμή των επεισοδίων; Γιατί η αστυνομία τις δύο πρώτες ημέρες παρακολουθούσε τα γεγονότα ως θεατής;

Γιατί τα δύο υπουργεία αποφεύγουν να μιλήσουν για την ιδεολογική ταυτότητα των δραστών «τσουβαλιάζοντας» τους εκφραστές μιας εγκληματικής οργάνωσης με τους φοιτητές που διαδηλώνουν ειρηνικά ;

Τους ανησυχεί η δράση νέων πολιτών κάτω από την σημαία της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή;

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου