Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Δικαίωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Δεν θα γίνουν παρελάσεις στην Ημαθία την 28η Οκτωβρίου λόγω μεγάλης διασποράς του κορονοϊού


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Να μη διεξαχθούν παρελάσεις στην Ημαθία την 28η Οκτωβρίου αποφασίστηκε ομόφωνα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Καλαϊτζίδη.
Ο λόγος, σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας, είναι η μεγάλη έκταση που έχει λάβει σε τοπικό επίπεδο η διασπορά του κορονοϊού και η ανάγκη να διαφυλαχτεί η υγεία της τοπικής κοινωνίας από την απειλή της επιπλέον μετάδοσης του ιού λόγω του συνωστισμού που θα προκαλούνταν.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας, ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας, εκπρόσωποι των νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας, ο υπεύθυνος γιατρός του ΕΟΔΥ στην Ημαθία, οι πρόεδροι του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, οι διευθυντές των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, καθώς και εκπρόσωποι της εκκλησίας και της αστυνομίας.
Θυμίζουμε την ανακοίνωση μας:
Βέροια: Φόβοι για διασπορά του ιού στην 1η Μεραρχία- Ετοιμάζουν Παρέλαση στην Ημαθία που έχει τα περισσότερα Κρούσματα Πανελλαδικά!
Η κυβερνητική πολιτική εγκληματικής αμέλεια για τον Κορονοιό που έχει προκαλέσει έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς θανάτων στην Ευρώπη, αναλογικά του πληθυσμού. αποκαλύπτεται σε όλο το μεγαλείο στη Βέροια.
Αλήθεια, που είναι ο καθηγητής Τσιόρδας, η Επιστημονική Επιτροπή να πάρουν θέση για τους τεράστιους κινδύνους που ελλοχεύουν στη Βέροια.
Κίνδυνοι διάδοσης του κορονοιού τόσο ανάμεσα σε συνφάνταρους και μόνιμο προσωπικό, όσο και μεταξύ των πολιτών.
Όλοι πρέπει να θυσιαστούμε στο βωμό των εθνικιστικών, μιλιταριστικών και πολεμοκάπηλων επιδείξεων;
Στην 1η Μεραρχία Πεζικού, στη Βέροια, ήδη έχει εντοπιστεί ένα κρούσμα κορονοιού στο στρατόπεδο, λίγες ημέρες πριν την στρατιωτική παρέλαση!
Το πρώτο κρούσμα της Covid-19 εντοπίστηκε την Πέμπτη, κάνοντας πολλούς να προβληματιστούν για τη διεξαγωγή των στρατιωτικών παρελάσεων που επιδιώκει να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη με κάθε τρόπο.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του ThessToday.gr, εντοπίστηκε κρούσμα εντός της 1ης Μεραρχίας, σε άτομο το οποίο απασχολείται στο πρατήριο με τα ρούχα. 
Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να μπει λουκέτο για ένα μήνα (!) στο συγκεκριμένο κατάστημα πώλησης ρουχισμού, με τις πληροφορίες του ThessToday.gr να αναφέρουν πως πιθανότατα παρουσιάστηκε έκρηξη κρουσμάτων στο εσωτερικό του στρατοπέδου.

Ετοιμάζεται στρατιωτική παρέλαση στην… κατακόκκινη Ημαθία
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στον νομό Ημαθίας καταγράφεται το υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων κορονοϊού -αναλογικά με τον πληθυσμό, σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα. 
Μόλις χθες, εντοπίστηκαν 123 νέες μολύνσεις covid, με τη διασπορά του ιού να εκτοξεύεται στα ύψη μετά την κοινωνική εκδήλωση που σημειώθηκε στις 10 Οκτωβρίου, στην Επισκοπή Νάουσας.
Οι ευθύνες της κυβέρνησης, του στρατιωτικού κατεστημένου και των Δημοτικών αρχών είναι τεράστιες. Ο δήμος, έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες μπροστά από το δημαρχείο, στήνοντας τις πρώτες εξέδρες ενόψει της 28ης Οκτωβρίου. Τίποτε δεν δείχνει να τους πείθει ότι πρέπει να Ακυρώσουν την Στρατιωτική Παρέλαση. 
Επικρατεί ένας παραλογισμός. Ακυρώνουν τη μαθητική παρέλαση λες και οι συνφάνταροι και οι στρατιωτικοί δεν έχουν οικογένειες, δεν έχουν κοινωνική ζωή, άρα υπάρχουν οι συνθήκες ακόμη πιο μαζικής διάδοσης του Ιού.
Το λέμε αυτό γιατί ήδη υπάρχει κρούσμα στη Μεραρχία, ενώ κάτοικοι της Βέροιας τονίζουν στο ThessToday.gr ότι στη στρατιωτική παρέλαση της περιοχής συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες που συρρέουν από όλες τις περιοχές του νομού Ημαθίας.
Αξίζει να σημειωθούν οι ενέργειες του Δήμου της Βέροιας που προκαλούν πολλά ερωτήματα και σκορπούν ανησυχίες. Ο δήμος Βέροιας πριν από μερικές ημέρες ματαίωσε αρχικώς την παρέλαση, ωστόσο, έκπληκτοι οι ντόπιοι είδαν το πρωί της Πέμπτης να τοποθετείται η εξέδρα των επισήμων, εγείροντας εύλογα ερωτήματα για την ασφάλεια της τοπικής κοινότητας, η οποία δοκιμάζεται έντονα από τα «χτυπήματα» του κορονοϊού.
Είναι χαρακτηριστική η αναφορά του Υπουργού Βορίδη "με την πολύ χαλαρή εφαρμογή των μέτρων" εν όψει των Εορτασμών στη Θεσσαλονίκη.
Η κυβέρνηση αδιαφορεί για την Δημόσια Υγεία.
Αδιαφόρησε για την Υγεία των φαντάρων και των χαμηλόβαθμων στελεχών που έπρεπε για μέρες, με όρους Συνωστισμού, να εκπαιδευτούν εν όψει της παρέλασης.
Η Πολεμοκαπηλεία, ο Μιλιταρισμός και ο Κυβερνητικός Καιροσκοπισμός μας Απειλεί.
Εμείς Απαιτούμε την Ακύρωση των Παρελάσεων και την πιστή τήρηση των μέτρων για τον Κορονοιό.
Πάνω απ΄όλα είναι η Ανθρώπινη Υγεία και Ζωή.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου