Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Απειλή χρεωκοπίας για τις ΗΠΑ! Τι ξεφτίλα....

AP Photo/Evan Vucci
Είναι οι ΗΠΑ που οι ακροδεξιοί τραμπούκοι οπαδοί του Τραμπ μπουκάρουν χαλαρά στο Καπιτώλιο...
Είναι οι ΗΠΑ που συμφώνησαν και παρέδωσαν την εξουσία στους Ταλιμπάν "χαρίζοντας" ένα κολοσσιαίο εξοπλισμό...
Είναι οι ΗΠΑ των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών από τον Κορονοιό...
Είναι οι ΗΠΑ όπου κτήνη καουμπόηδες Συνοριοφύλακες κυνηγούν μετανάστες και τους χτυπούν με μαστίγια...
Είναι αυτές οι ΗΠΑ που ξεκινούν νέο Ψυχρό Πόλεμο απέναντι στις ΗΠΑ και ωθούν όλο τον κόσμο σε τεράστιους εξοπλισμούς με το μερίδιο του λέοντος να αρπάζουν οι αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες...
Οι ΗΠΑ, η Υπερδύναμη Τρομοκράτης που βασίζεται όσο κανείς στην Πολεμική της Ισχύ, αντιμετωπίζει την Απειλή την Χρεωκοπία!   

Προσωρινός προϋπολογισμός στις ΗΠΑ για να μη βάλει λουκέτο η κυβέρνηση
Οι Αμερικανοί γερουσιαστές ενέκριναν έναν προσωρινό προϋπολογισμό, ο οποίος αναμένεται να υιοθετηθεί από την κάτω βουλή και στη συνέχεια να υπογραφεί και κυρωθεί πριν από τα μεσάνυχτα από τον Τζο Μπάιντεν προκειμένου να αποτραπεί η παράλυση των υπηρεσιών του ομοσπονδιακού κράτους.
Το κείμενο, το οποίο προβλέπει παράταση του προϋπολογισμού έως τις 3 Δεκεμβρίου, εγκρίθηκε με την υποστήριξη των Ρεπουμπλικανών εκτός από την στήριξη που έλαβε από τους Δημοκρατικούς.
Ο επικεφαλής της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ χαιρέτισε αυτή τη σπάνια στιγμή ένωσης καθώς υπάρχουν "τόσα πολλά για να διευθετηθούν εδώ", δήλωσε αναφερόμενος στην απειλή μιας χρεοκοπίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις αγωνιώδεις διαπραγματεύσεις του Κογκρέσου γύρω από τα επενδυτικά σχέδια του Τζο Μπάιντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου