Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Φαντάροι οδηγοί σε Στρατιωτικά Τζιπ που έγιναν ΤΑΧΙ για Αξιωματικούς-ο λαός μας πληρώνει όλα αυτά τα Προνόμια!


Είναι οι Στρατιωτικοί Αντουανέτες;
Πρόσφατα έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αυτό το δημοσίευμα στο σαιτ thenewspaper.gr που αποκαλύπτει την Αυθαιρεσία και τα άθλια Προνόμια των Αξιωματικών στη Μαγνησία.
Στο πλαίσιο της καλλιεργούμενης Πολεμοκαπηλείας και "εθνικής ανασφάλειας" που καλλιεργεί η κυβέρνηση της ΝΔ για να επιβάλλει την ακραία αντεργατική αστική πολιτική της και για να ικανοποιήσει τους στρατηγικούς στόχους της άρχουσας τάξης, ο Στρατός ξεπλένεται από τον αντιδραστικό του ιστορικό ρόλο, και οι Στρατιωτικοί που επέλεξαν την στρατιωτική καριέρα μόνο για βιοποριστικούς λόγους, παρουσιάζονται ως "Εθνοσωτήρες" που απολαμβάνουν πλήθος προνομίων.  
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα παρουσιάζει το δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι οι συνφάνταροι Διατάζονται να οδηγούν Στρατιωτικά Τζιπ που χρησιμοποιούνται ως ΤΑΧΙ από τους Αξιωματικούς!
Διαβάζουμε:
Υπηρεσιακά οχήματα φαίνεται ότι έχουν γίνει κούρσες μεταφοράς “υψηλών προσώπων” στο στράτευμα, προκειμένου να μετακινηθούν από και προς την κατοικία τους! 
Παρότι η σχετική διάταξη του Υπουργείου δίνει το δικαίωμα μεταφοράς με υπηρεσιακό όχημα μόνο στον Ταξίαρχο, αυτό που γίνεται σε στρατόπεδο της Μαγνησίας δεν έχει προηγούμενο!
Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης περισσότερα από τέσσερα άτομα κάνουν άτυπη χρήση των οχημάτων, ενώ ακόμα και τα mini bus χρησιμοποιούνται ως… ταξί! 
Βέβαια, κανείς δε μιλά για την άσκοπη κατανάλωση καυσίμων και την ταλαιπωρία των στρατεύσιμων που αναγκάζονται να κάνουν άλλη δουλειά από εκείνη που είναι ταγμένοι.

Αλήθεια, τι απαντούν το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας για όλες αυτές τις Αυθαιρεσίες;
Πως επιτρέπουν να Παραβιάζονται οι σχετικές Διαταγές για την κίνηση των οχημάτων:
Είναι δυνατόν να πολλαπλασιάζονται οι καταγγελίες που στέλνουν οι συνάδελφοι από πολλά στρατόπεδα πανελλαδικά για το άθλιο φαγητό, τις τρομερές ελλείψεις σε καθαριστικά, θέρμανση κλπ...
Αλλά οι Αξιωματικοί να μετατρέπουν τα στρατιωτικά τζιπ σε ΤΑΧΙ για να μετακινηθούν;
Όλοι αυτοί οι Τζαμπατζήδες γιατί δεν ελέγχονται για τα σοβαρά οικονομικά βάρη που ρίχνουν στις πλάτες του εργαζόμενου λαού μας που συχνά αμείβεται με το 1/3 των χρημάτων που εισπράττουν οι Στρατιωτικοί;
Γιατί ο Διοικητής επιτρέπει να συμβαίνουν όλα αυτά;
Ποιος τους έδωσε το Δικαίωμα να μετατρέπουν τους φαντάρους σε ΤΑΧΙΤΖΗΔΕΣ για την καλοπέραση τους;
Απαιτούμε να γίνει άμεσα έλεγχος, να σταματήσουν όλα αυτά και να Αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους Αξιωματικούς. 
Πρώτα απ' όλα πρέπει να λογοδοτήσει ο Διοικητής της μονάδας.
   ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ - Ενωθείτε Μαζί μας
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου