Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Μεγάλη Αντιφασιστική Κινητοποίηση στο Νέο Ηράκλειο.

Εκεί όπου την Κυριακή οι νεοναζί επιτέθηκαν τυφλά και δολοφονικά σε αντιφασιστική εκδήλωση που διοργάνωνε η ΚΕΕΡΦΑ, σήμερα πάνω από 1000 άνθρωποι διαδηλώσαμε στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν θα αφήσουμε τους φασίστες να σηκώσουν ξανά κεφάλι.
Γνωρίζουμε καλά πως το όλο σύστημα θέλει μια νέα Χρυσή Αυγή, θέλει τάγματα εφόδου, θέλει και «σοβαρούς» νεοναζί με κουστούμια, θέλει με κάθε τρόπο να αξιοποιήσει τον φασισμό και τον σκοταδισμό, για να χτυπήσει τον αγωνιζόμενο λαό και τη νεολαία, που μάχεται για τα δικαιώματα και τις ανάγκες όλων των ανθρώπων.
Τους βολεύει να εκκολάπτουν φασίστες που θα μιλούν για τους «ξένους που μας παίρνουν τις δουλειές» για να καλύπτεται έτσι η ευθύνη του κράτους και του κεφαλαίου για την ανεργία. Τους βολεύει να έχουν τάγματα εφόδου που όταν οι εργαζόμενοι θα απεργούν, αυτοί θα χτυπούν στο ψαχνό υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των εργοδοτών.
Όλα αυτά είναι γνωστά, συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Νομίζουν πως θα ξεχάσουμε αλλά κάνουν μεγάλο λάθος. Οργανωνόμαστε πιο αποφασιστικά από ποτέ.
Όλοι/ες στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου