Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Σε Μονάδα της Θεσσαλονίκης Στρατιωτικός διατάζει τους φαντάρους να προσέχουν πως πλένουν τα ρούχα τους γιατι θα τους καταλάβουν οι Εχθροί!

Εντάξει....
Η γνωστή για τα ατελείωτα προβλήματα Μονάδα της Θεσσαλονίκης, που τόσες φορές έχει απασχολήσει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν αλλά και με τη γραφικότητα των ακραίων Στρατιωτικών της...
Έσπασε όλα τα Κοντέρ του Παραλογισμού που επικρατούν στον Ελληνικό Στρατό.
Το έτος 2021...
Επαναλαμβάνουμε....
Το έτος 2021...
Βρέθηκε στέλεχος να κάνει παρατήρηση στους συνφάνταρους για τον τρόπο που πλένουν τα ρούχα τους και την ποσότητα του απορρυπαντικού που χρησιμοποιούν.
Όταν οι συνάδελφοι του τόνισαν ότι προσπαθούν να πλύνουν τα ρούχα τους για να είναι αυτά καθαρά και αυτοί όπως προβλέπεται τους παρότρυνε να Προσέχουν!
Ο Στρατιωτικός διέταξε τους φαντάρους να είναι πολύ φειδωλοί με τα απορρυπαντικά γιατί τα ρούχα τους θα μυρίζουν και θα τους πάρουν χαμπάρι οι Εχθροί!
Μπορείτε να το καταλάβετε;
Ποιος εχθρός του Ελληνικού Στρατού υπάρχει στη Θεσσαλονίκη;
Και πόσο μεγάλη μύτη έχει αυτός πια για να μυρίσει τις καθαρές στολές των συνφάνταρων;
Δεν είναι όμως μόνο Γραφικότητα και Παραλογισμός.
Αυτές οι ασχήμιες είναι ο συνδυασμός ακραίων πολιτικών αντιλήψεων και της Πολεμοκαπηλίας που καλλιεργείται συστηματικά.
Τώρα, αν είσαι ένας βολεμένος για χρόνια στρατιωτικός στη Θεσσαλονίκη και επιχειρήσεις να παίξεις αυτό τον ρόλο θα φτάσεις να πεις αυτές τις ακρότητες που προκαλούν γέλιο και θλίψη.
Πιστεύουμε ότι όλα αυτά που συμβαίνουν Μέσα και Έξω από τον Στρατό με την επιβολή της Ακροδεξιάς ατζέντας είναι πολύ επικίνδυνα για τον εργαζόμενο λαό μας.
Εθνικισμό και ρατσισμός, μισαλλοδοξία και ισλαμοφοβία, άγριος νεοφιλευθερισμός και βάρβαρα αντεργατικά μέτρα, περιστολή δημοκρατικών δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών, μαζί με τον Μεγαλοϊδεατισμό και την επιδίωξη το ελληνικό κράτος να αναβαθμιστεί σε ισχυρή περιφερειακή δύναμη στην περιοχή.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ - Ενωθείτε Μαζί μας
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου