Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

79 ΕΑΡΜΕΘ: Κανείς δεν τολμά πια να πει σε συνφάνταρους "είστε για τον πούτσ@" μετά την καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Σε νεώτερη ανταπόκριση των συνφάνταρων στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτουν ποιες ήταν οι αντιδράσεις της Ιεραρχίας μετά την καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αρχικά, ο Αρμόδιος Αξιωματικός έβγαλε σε ακρόαση όλους τους φαντάρους το πρωί της Κυριακής για να μάθουν ποιος έγραψε την Επιστολή Καταγγελίας.
Η ανησυχία τους ήταν έκδηλη και προσπαθούσαν να βρουν τον υπεύθυνο της συγγραφής της καταγγελίας, αντιλαμβανόμενοι ότι οι καταγγελίες αφορούν αδικίες που γίνονται συστηματικά και έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση των συνφάνταρων.
Επίσης, υπήρξε η δέσμευση πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο από Δεύτερα 29/11.
Κάλεσαν τους συναδέλφους "ότι πρόβλημα έχουν να το αναφέρουν για να λύνεται μέσα στο στρατόπεδο"
Είναι μια ακόμη απόδειξη των στεγανών που ορθώνουν ώστε τα προβλήματα να μην ξεπερνούν τις μάντρες των στρατοπέδων και οι καταγγελίες μας βλέπουν το φως της Δημοσιότητας.
Γιατί η Δημοσιότητα είναι Δύναμη των συνφάνταρων.
Τέλος, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και τις παρεμβάσεις ου υποχρεώθηκε να κάνει η Ιεραρχία, πλέον είναι αισθητή η αλλαγή συμπεριφοράς από τους εφοδεύοντες.
Πρέπει να Αντισταθούμε.  
Πρέπει να Αγωνιστούμε.
Μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό Υπερασπίζουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, στεκόμαστε απέναντι στην Πολεμοκαπηλεία και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τις βάσεις και το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου