Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

95 ΑΔΤΕ: Μεγάλες αδικίες μεταξύ των στελεχών-άλλοι αράζουν στην Λέσχη Αξιωματικών και άλλοι παίρνουν στην πλάτη όλες τις 24ωρες Υπηρεσίες

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Στην 95 ΑΔΤΕ υπάρχουν στελέχη κυρίως χαμηλόβαθμα, άντρες και γυναίκες ή και παραπάνω σε αριθμό που είναι με απόσπαση εντός της πόλης και πέριξ όπως στο σχηματισμό, Λ/Σ 95 ΑΔΤΕ, ΚΤΕΘ, 95 ΤΕΘ, ΛΕΣΧΗ ΑΞΚΩΝ, για αρκετά χρόνια, 2, 3, 4, 5, 7.
Οι διαταγές αναφέρουν τρεις (3) μήνες, ενώ ειδικότητα τους είναι μάχιμη δηλαδή πυροβολητές, οδηγοί ερπυστριοφόρων, Αρχηγοί πληρώματος, κτλ. 
Με αποτέλεσμα οι μονάδες να έχουν λίγο προσωπικό και να επωμίζονται όλες τις δραστηριότητες.
Συνέπεια, οιυπολοιποι να νιώθουν μεγάλη αδικία και κατά επέκταση οι οικογένειες τους καθώς λείπουν αρκετές ώρες λόγω αυτών των υπηρεσιών.
Και οι αποσπασμένοι πιο χαλαροί και λιγότερα έξοδα και χρόνο μετακίνησης με αντίθεση αυτοί που υπηρετούν στις μονάδες που έχουν απόσταση έως και 80 χλμ... Επίσης, υπάρχουν στελέχη που δεν εκτελούν 24 ώρες υπηρεσίες με δικαιολογία την ειδικότητα, καθήκοντα κλπ.
Γενικά δεν γίνεται έλεγχος αν τηρούν τα κριτήρια.
Με αποτέλεσμα να αδικούνται αυτοί που εκτελούν 24ωρες υπηρεσίες και που αφήνουν τις οικογένειες τους αυτά 24ωρα χωρίς επιμέλεια.
Σε αντίθεση με αυτούς που δεν εκτελούν με την συγκατάθεση των διοικούντων των μονάδων και του σχηματισμού...

Το ΓΕΣ και η ΑΣΔΕΝ επιβεβαιώνουν όλες αυτές τις καταγγελίες;
Είναι μια ακόμη επιστολή καταγγελίας που αποδεικνύει ότι παρά την καθεστωτική προπαγάνδα, στον Στρατό κυριαρχεί η Αδικία και η Ανισότητα. 

Αυτό είναι το καλά φυλαγμένο μυστικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι δημοσιογράφοι τα ξέρουν αλλά σιωπούν!
Εμείς πιστεύουμε ότι Κανένας Νέος δεν έχει θέση ως Μισθοφόρος σε Στρατό και Αστυνομία.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου