Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΚΕΤΧ: Μαζικοί πυροβολισμοί στο στρατόπεδο της Πάτρας

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό κατήγγειλαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ανήσυχοι πολίτες των Πατρών, που κατοικούν κοντά στο στρατόπεδο της Αχαϊας, το γνωστό ΚΕΤΧ.
Σύμφωνα με τις διηγήσεις τους, στις 01.00 το βράδυ της Τετάρτης 01/12, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί, για να ακολουθήσουν πυρά κατά ριπάς.
Οι κάτοικοι ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. και σύντομα έφτασαν στο ΚΕΤΧ δύο περιπολικά.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι σοβαρά και πρέπει να δοθούν άμεσα απαντήσεις στους εμβρόντητους κατοίκους που σημειώνουν ότι δεν είναι το μοναδικό περιστατικό.
Είχαν σημειωθεί πυροβολισμοί την περίοδο της πρόσφατης Αυτοκτονίας συνφάνταρου, αλλά και την περίοδο του καλοκαιριού.
Οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι οι βολές κατά ριπάς ακούστηκαν μέσα από το στρατόπεδο.
Μια διαφορετική εκδοχή των πολύ περίεργων αυτών περιστατικών δίνουν δημοσιογραφικά σαιτ της Αχαίας.
Στο tempo24.news διαβάζουμε:
Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στον αέρα έγινε περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης κοντά στην κεντρική πύλη του στρατοπέδου ΚΕΤχ στην Πάτρα.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, λίγα μέτρα μετά το κεντρικό φυλάκιο του στρατοπέδου σταμάτησαν δύο αυτοκίνητα από τα οποία βγήκαν δύο άτομα που κρατούσαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο ενώ σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κλήθηκε και η Αστυνομία.
Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και ξεκίνησαν οι έρευνες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκαν συνολικά 19 κάλυκες, οι οποίοι ωστόσο προέρχονταν από αβολύδοτες σφαίρες. Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην ηγεσία του ΚΕΤχ ενώ άμεσα ενημερώθηκαν και οι προϊστάμενες στρατιωτικές Αρχές.
Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για την αξιοποίηση βιντεοσκοπικού υλικού. Για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και από την Αστυνομία.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η ανάγκη απαντήσεων από το Υπουργείο Άμυνας και το ΠΡΟΠΟ.
Η προσπάθεια καθησύχασης των πολιτών δεν έχει καμιά σημασία αφού αυτοί γνωρίζουν άμεσα τι συνέβη και έχουν γνώση των επαναλαμβανόμενων περιστατικών.
Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου