Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Συνφάνταροι στην Ορκωμοσία δίνουμε Πολιτικό Όρκο! Δεν πάμε ΔΕΑ-Στρατονομία-ΕΛΔΥΚ

Αυτή την Παρασκευή σε όλα τα στρατόπεδα της χώρας γίνεται η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων της σειράς του Νοέμβρη. 
Σε αυτή την ορκωμοσία ορκιζόμαστε πολιτικά! 
Δημόσια και ισότιμα μπροστά σε όλους τους συναδέλφους φαντάρους και τους γονείς! 
Δεν ορκιζόμαστε σε κλειστά γραφεία για να μη μειωθεί το κύρος του Διοικητή και του Στρατού! 
Ορκιζόμαστε πολιτικά μαζί με τα παιδιά που ανήκουν σε θρησκευτικές μειονότητες, είναι μετανάστες δεύτερης γενιάς και φοβούνται το στίγμα! Ορκιζόμαστε πολιτικά γιατί η ελπίδα για την αλλαγή του κόσμου βρίσκεται στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας και όχι στη συντήρηση και τα θρησκευτικά σύμβολα της εκκλησίας και του στρατού.
Ακόμη γυρίζουμε την πλάτη μας στα καλέσματα για όλα τα Ειδικά Σώματα του στρατού.
Απορρίπτουμε τις Ειδικές Δυνάμεις, τους ΔΕΑ, τη Στρατονομία, την Ευζωνική Φρουρά, την ΕΛΔΥΚ και την 71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία, γιατί πρόκειται για "σχολεία" βίας, καψονιού, ρατσισμού και το μόνο που έχουν να προτείνουν είναι να υποστούμε τα βασανιστήρια τους για να μπορούμε να τα κάνουμε σε άλλους εμείς μεθαύριο! 
Αυτά τα Σώματα είναι πλήρως αντιδραστικά και στρέφονται πάντα εναντίον της εργατικής τάξης και των αγώνων της..
Οι Ειδικές Δυνάμεις στέλνονται αυτό τον καιρό στα σύνορα του Έβρου για να καταστείλουν κακόμοιρους πρόσφυγες, στα στρατόπεδα τους έχουν γίνει ακόμη και βιασμοί φαντάρων.
Η Στρατονομία αποτελεί τον χαφιέ όσων υπηρετούμε τη θητεία μας υποχρεωτικά, οι δόκιμοι θα περάσουν καψώνια στη σχολή που θα πάνε, θα υπηρετήσουν περισσότερο και θα στέκονται πάντα απέναντι στους απλούς φαντάρους κάνοντας τη βρώμικη δουλειά της διοίκησης της μονάδας, στην ΕΛΔΥΚ με το πού πάμε θα μας πουν ότι εδώ είμαστε πλέον μισθοφόροι και όχι φαντάροι.
Θα τρώμε άγριο χωσιμο και το κυριότερο είναι ότι θα είμαστε εκτός χώρας και θα είμαστε ένα πρόχειρο πιονακι στα γεωπολιτικά παιχνίδια κάποιων.
Η Ευζωνική Φρουρά είναι επίσης ένα σχολείο καψωνιού και μαρτυρίου.
Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε το ρόλο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας η οποία γυμναζόταν για το πώς θα καταλαμβάνει εργοστάσιο που έχουν απεργία!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ: ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ - ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου