Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Διαμαρτυρία στο ΓΕΕΘΑ: Απαιτούμε τη Δωρεάν διεξαγωγή ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΤΕΣΤ για τους συνφάνταρους που θα επιστρέψουν από το 2ο Εορταστικό Γκρουπ

Εκπρόσωπος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, επικοινώνησε με το ΓΕΕΘΑ για να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική που ακολουθεί απέναντι στον Κορονοιό.
Μετά τις συνεχείς καταγγελίες γονιών και συνφάνταρων, τις παρεμβάσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπορούμε να πούμε αυτό που γνωρίζουν όλοι:
Ο συνδυασμός των άθλιων συνθηκών που επικρατούν στις μονάδες, ο Συνωστισμός και η εξάντληση των συναδέλφων, με το γεγονός ότι στην επιστροφή των συναδέλφων που συμμετείχαν στο 1ο Εορταστικό Γκρουπ έκαναν το Αναποτελεσματικό RAPIDE ΤΕΣΤ.
Με αποτέλεσμα οι μονάδες να λειτουργήσουν ως Θερμοκήπια Κορονοιού.
Το ΔΙΚΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Φλώρο να εκδώσει άμεσα Διαταγή που να καλεί στους συναδέλφους που τις επόμενες μέρες θα επιστρέψουν στις μονάδες να κάνουν ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ Δωρεάν στο πλαίσιο του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Διαφορετικά, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να αναλάβει αποκλειστικά την ευθύνη για τα όσα σημειωθούν στις μονάδες τις επόμενες μέρες.
Απαιτούμε την σοβαρή λήψη μέτρων όπως προβλέπουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και να σταματήσει η παραβίαση τους καθώς εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους. 
Να σεβαστούν τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, την Αξιοπρέπει, την Υγεία και Ζωή μας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου