Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Όσο έτοιμος ήταν ο Μητσοτάκης να αντιμετωπίσει τον Χιονιά, άλλο τόσο αντιπολίτευση του κάνει ο Τσίπρας-ασκήσεις εκτόνωσης!

Είμαστε σε ετοιμότητα!
Και τίποτα δεν ήταν έτοιμο.
Τα εκχιονιστικά δεν είχαν βενζίνη, οι δήμοι δεν είχαν αλάτι, τα δέντρα δεν είχαν κλαδευτεί στην ώρα τους γιατί στο όνομα του "επιτελικού κράτους" και της ιδιωτικοποίησης όλων των δημόσιων παροχών, χωρίς μόνιμες και σταθερές προσλήψεις τα συνεργεία δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κεντρικής περιφέρειας της χώρας!
Εταιρείες στον ηλεκτρισμό, τις μεταφορές, το πράσινο, τους δρόμους που με κομπασμό έχουν αναλάβει μεγάλα χρηματικά συμβόλαια με ευέλικτους και επισφαλείς εργαζομένους και εργαζόμενες, πλάι σε έναν υποβαθμισμένο δημόσιο τομέα που νίπτει τας χείρας του και συνεχίζει να παραχωρεί βασικές λειτουργίες στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Νοσοκομεία, δρόμοι, πλατείες, λόφοι, πανεπιστήμια, μεταφορές, η ζωή μας στην πόλη όλη στο ιδιωτικό κεφάλαιο.
Κυβερνήσεις και κράτος που δίνουν απλόχερα δικαιώματα στο κέρδος, αλλά όχι στον λαό. Αυτό δεν είναι ετοιμότητα είναι οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης και κοροϊδίας. Και αν δε σας αρέσει, θα σας δώσουμε και ένα διχίλιαρο να ηρεμήσετε!!
Σούσουρο στη Βουλή!
Και μέσα σε όλα μια πρόταση δυσπιστίας!!
Μια κοινοβουλευτική αντιπολίτευση για γέλια και για κλάματα. Μια χώρα ολόκληρη βρίζει την πολιτική κοινοβουλευτική, περιφερειακή και δημοτική εξουσία και στοχοποιεί τον πρωθυπουργό ένα εξάμηνο τώρα, αλλά για χάρη της διατήρησης της εξουσίας σε "τέτοιες δύσκολες" στιγμές, πάρτε μια συγγνώμη, πάρτε και λίγη αντιπολίτευση και πολύ σας είναι, γιατί το σύστημα δεν μπορεί και να ανατραπεί...
Μόνο ο λαός θα σώσει το λαό.
Μόνο ο λαός έσωσε το λαό στην πανδημία.
Μόνο ο λαός έσωσε το λαό στην πυρκαγιά.
Μόνο ο λαός έσωσε το λαό στην πλημμύρα.
Μόνο ο λαός έσωσε το λαό στο χιονιά.
Μόνο ο λαός και οι αγώνες του θα σας ανατρέψουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου