Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Γκιώνης: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, πολιτικοί και επιχειρηματίες στο κύκλωμα

DREAMSTIME
Γκιώνης: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, πολιτικοί και επιχειρηματίες στο κύκλωμα
efsyn.gr
Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών είναι ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο να έρθουν στη δημοσιότητα καταγγελίες για βιασμούς ή κακοποίηση, όπως συνέβη και στην υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ηλίας Γκιώνης είχε απασχολήσει ξανά με τη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς ήταν εκείνος που αποκάλυψε το θέμα με το revenge porn, ενώ τώρα δηλώνει πως μέσω της δυναμικής του παρουσίας στα social media έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των θυμάτων.

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ, ο ακτιβιστής κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, τόσο τηλεφωνικά όσο και στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν «αύριο – μεθαύριο εγώ βρεθώ δολοφονημένος, τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν», δήλωσε ακόμη, χωρίς να εξηγήσει περαιτέρω.

Ο Ηλίας Γκιώνης υποστηρίζει ότι το κύκλωμα μαστροπείας που καταγγέλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο είναι τεράστιο και περιλαμβάνει εμπορία ανθρώπων, τζόγο, ναρκωτικά, όπλα ακόμη και ιστοσελίδες με πορνογραφία ανηλίκων.

«Αυτό το κύκλωμα υπάρχει πολλά χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο και σε άλλες χώρες και εμπλέκεται σε υποθέσεις από τζόγο, εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικά, διακίνηση όπλων μέχρι και διακίνηση υλικού σε πορνογραφικά σάιτ με ανηλίκους. Αυτές τις καταγγελίες τις έχω από τον κόσμο και την τοπική κοινωνία. Τις εξακριβώνω με στοιχεία και δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι ένα τεράστιο κύκλωμα που υπάρχει χρόνια στη χώρα μας» τόνισε ο ακτιβιστής για να προσθέσει ότι «Οι πηγές μου λένε ότι μέσα στο κύκλωμα εμπλέκεται και η αστυνομία»

«Η τοπική κοινωνία κάθε πόλης μιλάει, η φωτιά είναι δυνατή και πιστεύω ότι αυτή η φωτιά θα κάψει ό,τι υπάρχει εδώ και χρόνια. Είμαι ένας ερασιτέχνης και κάνω μια έρευνα. Δεν έχω κάποιο στοιχείο και ούτε έχω τις άκρες για να μπορέσω να διεξάγω μια έρευνα που θα βοηθήσει τόσο τις Αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου» ανέφερε για να συμπληρώσει ότι δεν εμπιστεύεται τις ελληνικές Αρχές.

Παράλληλα, σε συνέντευξή του στο ethnos.gr ο Γκιώνης επισημαίνει ότι στο κύκλωμα εμπλέκονται εν ενεργεία πολιτικά πρόσωπα τόσο στη χώρα μας όσο και στην Κύπρο. Κάποιοι από τους πολιτικούς συμμετέχουν στα πάρτι, ενώ κατά βάση εξασφαλίζουν πως υπάρχει μια σταθερότητα και πως τα μέλη του κυκλώματος δεν τα αγγίζουν οι Αρχές.

Υποστήριξε, ακόμη, ότι έχει πληροφορίες για δράση του κυκλώματος στην Κρήτη, τη Ρόδο, αλλά και εμπλοκή αεροσυνοδών που μεταφέρονται στο Ντουμπάι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου