Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Συνελήφθη Συνταγματάρχης με Κοκαΐνη αλλά ανεστάλη η ποινική του δίωξη με παρέμβαση του Υπουργείου Άμυνας

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τα ναρκωτικά στον Στρατό αποτελούν τεράστιο θέμα και για αυτό αποτελούν το καλά κρυμμένο μυστικό.
Όταν η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ το έθεσε δημόσια ως θέμα μας παγίδευσαν με χειροβομβίδα για να μας Δολοφονήσουν!
Στην Κύπρο αποκαλύπτεται ότι όχι μόνο συνελήφθη Συνταγματάρχης με Κοκαϊνη, αλλά και ανεστάλη η ποινική του δίωξη με παρέμβαση του Υπουργείου Άμυνας.
Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στη Δικαιοσύνη;
Πριν λίγα χρόνια έδιωξαν το 30% των Επαγγελματιών Οπλιτών που είχαν προσλάβει γιατί εμπλέκονταν με τα Ναρκωτικά!
Οι κυβερνήσεις και το στρατιωτικό κατεστημένο έχουν ως πρώτο μέλημα να υπερασπίσουν και καλά το Γόητρο του Στρατού...
ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Μόνο το τελευταίο διάστημα σε Ελλάδα και Κύπρο κορυφαίοι εκπρόσωποι του πολιτικού-δικαστικού-στρατιωτικού-καλλιτεχνικού-αθλητικού-καθηγητικού αστικού κατεστημένου βρέθηκαν κατηγορούμενοι  για πολύ σοβαρές Παραβατικές ενέργειες τους.
Στις περισσότερες περιπτώσεις τα πάντα κουκουλώθηκαν....
 Διαβάζουμε:
Ανάστατη η Κύπρος για τον συνταγματάρχη με την κοκαϊνη
Ανάστατη η Κύπρος για τον συνταγματάρχη με την κοκαϊνη – Τους λόγους που αναστάλθηκε η ποινική του δίωξη ζητούν τα κόμματα από το υπουργείο άμυνας
Ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας στην Κύπρο Ανδρέας Λουκά, δεν ήταν σε θέση χθες να ενημερώσει τους βουλευτές της Επιτροπής Ελέγχου για τους λόγους που αναστάλθηκε η ποινική δίωξη ανώτερου αξιωματικού της ΕΦ, ο οποίος συνελήφθη να έχει στην κατοχή του μικρή ποσότητα κοκαΐνης και περισσότερα από 50 φιαλίδια αναβολικών ουσιών.
Αντί ποινικής δίωξης, ο εν λόγω αξιωματικός παραιτήθηκε με τις ευλογίες της Νομικής Υπηρεσίας, διασφαλίζοντας έτσι όλα τα συνταξιοδοτικά του δικαιώματα. Έφυγε κύριος από την πύλη με τον βαθμό του συνταγματάρχη, καθώς του απονεμήθηκε και τιμητικός βαθμός για την προσφορά του στο στράτευμα!

Όπως αποκαλύφθηκε χθες ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, την αναστολή ποινικής δίωξης του εν λόγω αξιωματικού διαπραγματεύτηκε με τους δικηγόρους του πρώτα ο τέως γενικός εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, και στη συνέχεια, ο βοηθός γενικός εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης, ο οποίος, όπως αναφέρει το περιβάλλον του, υλοποίησε την απόφαση που έλαβε ο κ. Κληρίδης.Ανάστατη η Κύπρος για τον συνταγματάρχη με την κοκαϊνη

Καμία δικαιολογία…

Η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ, κ. Ρίτα Σούπερμαν, που αφυπηρέτησε από το Αστυνομικό Σώμα ως ανώτερη αξιωματικός, διερωτήθηκε εύλογα χθες στην Επιτροπή Ελέγχου ποιοι ήταν οι λόγοι που επέβαλαν την αναστολή ποινικής δίωξης του συγκεκριμένου αξιωματικού,

ο οποίος, να σημειωθεί παραδέχθηκε σε κατάθεσή του στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών ότι η μικρή ποσότητα κοκαΐνης που εντοπίστηκε στην οικία του είναι για δική του χρήση, όπως και τα αναβολικά.

Ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Λουκά, παρέπεμψε την κ. Σούπερμαν στη Νομική Υπηρεσία. «Ούτε εμείς γνωρίζουμε ως Υπουργείο Άμυνας γιατί έκλεισε η υπόθεση. Θα πρέπει να ρωτήσετε τη Νομική Υπηρεσία», απάντησε ο κ. Λουκά.

Στη δική της παρέμβαση η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ κ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου ανέφερε ότι η ΥΚΑΝ διαφώνησε με την αναστολή ποινικής δίωξης του εν λόγω αξιωματικού.

«Αμέσως μετά τη σύλληψη και παραδοχή του ότι είναι χρήστης ναρκωτικών θα έπρεπε να παυθεί από την Εθνική Φρούρα και παράλληλα να διωχθεί ποινικά για κατοχή αναβολικών ουσιών και ναρκωτικών», δήλωσε η κ. Χαραλαμπίδου, καταγγέλλοντας τη Νομική Υπηρεσία ότι ανέστειλε την ποινική δίωξη του εν λόγω αξιωματικού για να μην απωλέσει τα συνταξιοδοτικά του ωφελήματα.

«Φανταστείτε τι έκανε με τους φαντάρους όταν είχε στην κατοχή του κοκαΐνη», σχολίασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Ζαχαρίας Κουλίας. «Θα ήταν ευχής έργο η παύση του να γινόταν την ίδια ημέρα που συνελήφθη και να συνέχιζε η ποινική δίωξή του», σχολίασε ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου