Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Αποθαρρύνουν τους πολίτες να κάνουν RAPIDE TEST ενώ το Υπουργείο Άμυνας προπαγανδίζει τον κοινωνικό ρόλο του στρατού

Πρόσφατα το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ, θέλοντας να προπαγανδίσουν τον κοινωνικό ρόλο του στρατού διαφήμισαν ότι στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία θα μπορούσαν να πηγαίνουν πολίτες για να κάνουν διαγνωστικά ΤΕΣΤ για τον Κορονοιό.
Η καταγγελία όμως που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποδεικνύει ότι οι στρατιωτικές αρχές εμπαίζουν τους πολίτες και τους διώχνουν με διάφορες προφάσεις, αρνούμενες να διεξάγουν RAPIDE TEST.
Καταρχήν, μας καταγγέλλεται ότι σε όσους πολίτες πηγαίνουν στην σκηνή που χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή των ΤΕΣΤ τους ρωτούν τον λόγο που θέλουν να κάνουν διάγνωση. 
Και το Υγειονομικό Προσωπικό του Στρατού θα κρίνει την σοβαρότητα του λόγου (!) και αναλόγως θα προχωρήσει στη διεξαγωγή του ή θα διώξει τους πολίτες. 
Αλήθεια, ποιο Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ποια Διαταγή προβλέπει αυτή την αυταρχική συμπεριφορά;
Υπάρχει όμως και άλλη καταγγελία για γεγονός που σημειώθηκε πρόσφατα.
Όταν πολίτες γονείς πήγαν τα παιδιά τους στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο τη; Αλεξανδρούπολης για να κάνουν διαγνωστικό ΤΕΣΤ και ζήτησαν βεβαίωση με το αποτέλεσμα του ΤΕΣΤ, τους απάντησαν ότι η διάγνωση θα περάσει στο Σύστημα από τον Αρμόδιο Αξιωματικό.
Όταν όμως σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται και άλλοι πολίτες με τα παιδιά τους, οι αρμόδιοι ανησύχησαν για την προσέλευση του κόσμου και αποφάσισαν να τους αποθαρρύνουν για να τους διώξουν.
Στο ερώτημα των πολιτών "τι θα γίνει με τα αποτελέσματα" ή απάντηση ήταν ότι ούτε θα τους δοθεί χαρτί ούτε θα τα περάσουν στο σύστημα.
Άρα γιατί να έκαναν το ΤΕΣΤ αφού δε θα τους δίνονταν τα αποτέλεσματα;
Αυτός ήταν ο τρόπος που επέλεξαν οι Στρατιωτικές Αρχές για να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους πολίτες.
Και το ανακοίνωσαν μέσω των φαντάρων, καθώς κανένας Αξιωματικός δεν βγήκε για να αναλάβει την ευθύνη.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φύγουν οι πολίτες και να πάνε σε άλλο  διαγνωστικό κέντρο, γνωρίζοντας πολύ μεγάλη ταλαιπωρία.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντούν το ΓΕΕΘΑ και το Υπουργείο Άμυνας για όλα αυτά;
Ένα είναι το συμπέρασμα: Προπαγάνδα, Ταλαιπωρία και Εμπαιγμός είναι ο "κοινωνικός ρόλος" του Στρατού.   
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου