Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

35 Μοίρα Καταδρομών: Ξυλοδαρμός φαντάρου από Αξιωματικό-τα Καψόνια είναι συστηματικά και συνεχή!

Είναι η δεύτερη καταγγελία για ξυλοδαρμούς φαντάρων και καψόνια που φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μέσα σε πέντε (5) μέρες.
Οι καταγγελίες αντί να διερευνηθούν γνωρίζουν την Αδιαφορία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, με αποτέλεσμα στις Ειδικές Δυνάμεις να συνεχίζονται οι βιαιότητες σε ένα κλίμα Ανοχής και Συνενοχής.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι στρατιώτης στην 35 Μοίρα Καταδρομών. 
Είμαι στον λόχο υποστήριξεως
Στελέχη του Λόχου μας συμπεριφέρονται σαν ζώα.
Μας καψονάρουν άσχημα με το παραμικρό.
Μας υποβάλλουν σε καψόνια μόνο και μόνο για να μην κάνουμε κανένα λάθος!!!
Σήμερα κατά τύχη είδα Αξιωματικό να χτυπάει με κλοτσιές έναν φαντάρο.
Έχει παραγίνει το κακό.
Πολλά παιδιά σκέφτονται να σταματήσουν από τις Ειδικές Δυνάμεις που με τόσο κόπο πέρασαν την εκπαίδευση γιατί επικρατεί η κόλαση στον συγκεκριμένο Λόχο.
Το ΓΕΣ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες;
Θυμίζουμε την πρόσφατη καταγγελία:
2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών: Βάναυσοι Ξυλοδαρμοί από παλιούς απειλούν ακόμη και την ζωή νεότερων φαντάρων με την κάλυψη Αξιωματικών
Συγκλονιστικές είναι οι καταγγελίες που έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από συνφάνταρους στην 2η ΜΑΛ.
Συστηματικοί ξυλοδαρμοί που γαλουχούν τους "νέους" φαντάρους, σε μια βαρβαρότητα που αποτελούν μέρος της εκπαίδευσης και συμβαίνουν με την πλήρη κάλυψη Αξιωματικών.
Συγχαρητήρια στο φαντάρο που μίλησε, όπως είχε δικαίωμα. 
Οι τρόποι εκπαίδευσης και το ότι δέρνονται οι φαντάροι δεν απόρρητα και η δημόσια κριτική σε αυτούς επιτρέπεται. 
Ο φαντάρος διαθέτει ελευθερία του λόγου. 
Μακάρι να πάρουν παράδειγμα και άλλοι. 
Προστατέψτε την αξιοπρέπεια και τη ζωή σας!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καταγγέλλω κάποια γεγονότα που συμβαίνουν στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, για να ακουστεί μήπως και γίνουν κάποιες κινητοποιήσεις προς αντιμετώπιση.
Στην 2η ΜΑΛ η απειλή της ζωής και ο ξυλοδαρμός "νέων" στρατιωτών από τους "παλαιότερους" στρατιώτες ενθαρρύνεται από τους Αξιωματικούς και περνάει ατιμώρητο.
Οι συνάδελφοι όταν αναφέρουν βιαιότητες τιμωρούνται με ποινές φυλάκισης και κρατήσεις με διάφορες προφάσεις.
Οι βιαιότητες είναι επαναλαμβανόμενες και κανένας τραμπούκος δεν τιμωρείται καθώς η βία είναι ανεκτή και μεθοδευμένη.
Αυτού το κλίμα που καλλιεργείται από Αξιωματικούς επιδιώκει την επιβολή ενός καθεστώτος Φόβου.
Οι νέοι συνφάνταροι φοβούνται να μιλήσουν ως αποτέλεσμα να ενθαρρύνονται και άλλοι παλαιοί να δρουν με βια ως τραμπούκοι.

Επιβεβαιώνουν η Διοίκηση της 2ης ΜΑΛ και το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Μόλις χθες γράφαμε 

Στρατιώτης σκότωσε (4) συναδέλφους, μία (1) πολίτη και τραυμάτισε άλλους (5)-εκεί οδηγούν τα Καψόνια και οι Βιαιότητες στον Στρατό


Ποιος ξεχνά την βαρβαρότητα και βία που κυριαρχεί στις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις;
Δεν πέφτουν σαν αγέλες εξαγριωμένων ζώων οι παλιότεροι στρατιώτες στους νεότερους συναδέλφους τους, ως υποδοχή βίας στις νέες τους Μονάδες; 
Δείτε τι συμβαίνει στη Ρόδο, την Σάμο, τον Ασπρόπυργο;
Ποιος μπορεί να παραβλέψει το βιασμό Νεοσύλλεκτου στρατιώτη στο ΚΕΕΔ, το Κέντρο Εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων, από τρεις "παλιούς" στρατιώτες μετά από διαταγή Λοχαγού;
Ποιος δεν ξέρει γιατί Αυτοκτονούν οι νέοι στον Στρατό;
Πρώτα απ΄όλα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία γνωρίζει τι συμβαίνει αφού αυτοί καθορίζουν το πλαίσιο εκπαίδευσης.
Όσο ο Στρατός εμπλέκεται πιο πολύ σε πολεμικές αποστολές ως αποτέλεσμα των ανταγωνισμών τους και της προσπάθειας αναβάθμισης της στρατηγικής θέσης και ρόλου του κάθε αστικού κράτους...
Όσο ο Στρατός αναλαμβάνει ευρύτερο Κατασταλτικό ρόλο, εναντίον των προσφύγων-μεταναστών, αλλά και των εργαζομένων, της νεολαίας και των μειονοτήτων...
Τόσο ο Στρατός θα γίνεται πιο βίαιος, καταρχήν ενάντια στους στρατιώτες και τα χαμηλόβαθμα στελέχη που δέχονται τη μεγαλύτερη πίεση ώστε να γίνουν πιο Αδίστακτοι και Απάνθρωποι, αφού Διατάζονται να φερθούν με ανάλογο τρόπο στις αποστολές που παίρνουν και θα πάρουν μέρος.
Η προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στοχεύει στην ανάπτυξη αντιστάσεων Μέσα στον στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων των στρατευμένων.
Αλλά και στην ανάπτυξη ενός Αντιπολεμικού-Αντιμιλιταριστικού κινήματος που θα μπλοκάρει τη Μηχανή του Πολέμου και Καταστολής, ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και τους ανταγωνισμούς τους που μας απειλούν με όλεθρο και μας αντιμετωπίζουν ως κρέας στα κανόνια για τα συμφέροντα τους. 
Καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Παραπονούμενοι σε όλη την Ιεραρχία και να συνεχίσουν να δημοσιοποιούν τις καταγγελίες τους για τα Καψόνια, της βαρβαρότητα και την Παλιανθρωπιά.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου