Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Ομάδα Στρατονομίας Σουφλίου ( 50 Μ/Κ ΤΑΞ): Είναι Κωλόπαιδ@ οι στρατιώτες και αδικούνται συστηματικά από συγκεκριμένο Σεξιστή Υπαξιωματικό

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ-Ομάδα Στρατονομίας Σουφλίου ( 50 Μ/Κ ΤΑΞ)
Κατά την στρατιωτική μου θητεία στο στρατόπεδο ‘’ΜΗΛΙΔΩΝΗ’’ της 50ης ταξιαρχίας θα ήθελα να καταγγείλω συγκεκριμένο Υπαξιωματικό στην Ομάδα Στρατονομίας Σουφλίου. Ο εν λόγω ΄΄κύριος΄΄, ήθελε να τον αποκαλούμαι ‘’Διοικητή’’, ενώ είχαμε κανονικά Διοικητή Λόχου στον οποίο ανήκαμε και με τον οποίο δεν ήθελε να έχουμε καμία απολύτως σχέση μαζί του παρά μόνο για τις υπηρεσίες καθώς και για την προμήθεια καθαριστικών.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοαναφέρω.

Άδειες παίρναμε μόνο τις προβλεπόμενες από την νομοθεσία. 
Δεν πήραμε ποτέ τιμητικές καθώς ούτε άδειες αιμοδοσίας όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Σύνολο τιμητικών αδειών σε όλη την θητεία με δηλωμένο αμετάθετο κυμαίνονται από 1 έως 4 ημέρες. Αν είχες από 15+ ημέρες για άδεια απολύσεως κοιτούσε από που θα σου ΄΄έτρωγε΄΄ μέρες, τις υποτιθέμενες τιμητικές που αναφέραμε παραπάνω και τις οποίες έσβηνε για να τις κάνει κανονικές. 
Αν έκανες το εμβόλιο κατά του Covid-19 σε κατηγορούσε ότι το κάνεις εσκεμμένα μόνο και μόνο για να πάρεις τις 5 ημέρες άδειας που δίνονται. Σε ορισμένα άτομα τα οποία έκαναν το εμβόλιο επιχείρησε να μην τις δώσει. 
Μετά από διαφωνίες ανέφερε πως αυτά είναι δείγματα κωλοπεδαρισμού και δεν εκτιμάμε τίποτα ειδικά τις εγκαταστάσεις, κάτι το οποίο είναι άσχετο με τις άδειες μας. 
Όταν ζητήθηκε αγροτική άδεια από κάποιον που την δικαιούταν η απάντησή του ήταν ΄΄… τώρα που δεν μας ακούει κανείς θα σου πω τι θα πάρεις...΄΄.
Κάθε φορά που περνάμε άδεια και επιστρέφαμε η συνηθισμένη ερώτηση του ήταν αν κάναμε σεξ προκείμενου να κρίνει αν μας έδωσε τσάμπα άδεια η όχι.

Όταν κάποιος από τους Στρατονόμους κόλλησε covid του ζήταγε τον λόγο που πήγε και έκανε τεστ. 
Αφού ξεπεράστηκαν τα κρούσματα και μπήκαμε σε μια ροή του προγράμματος τα άτομα που είχαν βγει θετικά τους αποκαλούσε με τον χαρακτηρισμό ΄΄Κοβιτιανός΄΄. 
Μετά το πέρασμα τον ημερών μας ανάφερε πως αν δεν αισθανθούμε καλά να μην πάμε να κάνουμε τεστ παρά μόνο αν τα συμπτώματα είναι πολύ έντονα.

Ήμασταν υπεύθυνοι για τις ζημιές των στρατιωτικών οχημάτων, τα οποία ήμασταν υποχρεωμένοι να οδηγούμε διότι δεν υπήρχαν τα απαρατήρητα στελέχη, και ότι για φυσιολογικές φθορές όπως είναι ο θερμοστάτης, μπαταρία και τρόμπα πετρελαίου, θα πληρώναμε από την τσέπη μας διαφορετικά θα οδηγούμασταν στρατοδικείο.

Επιβεβαιώνουν το ΓΕΣ, το Δ Σώμα Στρατού και η Ταξιαρχία αυτές τις καταγγελίες;
Ποιος καλύπτει αυτές τις ακραίες συμπεριφορές.
Επιβάλλοντας στον Λόχο τον Σεξισμό, την Καταπίεση, την Εργασιακή και Οικονομική Εκμετάλλευση;
Γιατί είναι βολικό να έχεις έναν δερβέναγα Υπαξιωματικό που εξασφαλίζει την Υποταγή και Πειθαρχία των στρατιωτών, ότι αναλαμβάνουν αυτοί την συντήρηση των στρατιωτικών οχημάτων και όχι οι αρμόδιες στρατιωτικές αρχές.
Φυσικά, όλα αυτά δεν τα αναφέρουν τα κλιμάκια του ΓΕΣ που γυρνούν τα στρατόπεδα για να δελεάσουν τους φαντάρους με ψεύτικες υποσχέσεις να κάνουν την άθλια επιλογή και να γίνουν Στρατονόμοι.
Εμείς απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας ώστε να ελέγξει τις καταγγελίες.
Καλούμε τους συνφάνταρους να μείνουν μακρυά από την Στρατονομία.
Συνάδελφοι βγείτε Παραπονούμενοι. 
Τίποτε δεν χαρίζεται. Όλα κατακτώνται με αγώνες.
Συνάδελφοι, πρέπει να Αγωνιστούμε ενάντια στην Οικονομική και Εργασιακή Εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής θητείας.

Ελάτε να δώσουμε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τον αγώνα για να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Συνάδελφοι δε θα γίνουμε εμείς κρέας στα κανόνια τους.
Δε θα θυσιαστούμε εμείς για τους αγωγούς του Κοπελούζου και των Αμερικανών, για τα κοιτάσματα του Λάτση και του Βαρδινογιάννη, της TOTALκαι της EXXON MOBIL.
Συνάδελφοι δεν θα γίνουμε εμείς ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ., για μια ζωή Σκοπάνθρωποι, Πραιτοριανοί και Διώκτες προσφύγων.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ Πρόσφυγες και Μετανάστες.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με Αλληλεγγύη και πίστη στον δίκαιο αγώνα μας να σταθούμε απέναντι στην κυβέρνηση, το στρατιωτικό κατεστημένο, τους Φονιάδες Αμερικανούς και τις βάσεις τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου