Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Όλοι την Πέμπτη 24/03 στην συγκέντρωση στον Πειραιά ενάντια στην έλευση του γαλλικού αεροπλανοφόρου ΝΤΕ ΓΚΩΛ

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απευθύνει Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή  στην συγκέντρωση που καλεί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, την Πέμπτη 24/03, ενάντια στην έλευση του γαλλικού αεροπλανοφόρου ΝΤΕ ΓΚΩΛ.
Με ευθύνη της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη, την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και ολόκληρου του αστικού κόσμου η Ελλάδα εμπλέκεται πολύ σοβαρά στον Πόλεμο στην Ουκρανία και στους επιθετικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
  • Παρέδωσε πολεμικό οπλισμό στον Ουκρανικό Στρατό.
  • Με τα αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου που πετούν σε Ρουμανία και Μαύρη Θάλασσα συγκεντρώνει πληροφορίες από τα πεδία των μαχών και τις μεταδίδει στο ΝΑΤΟ και ακολούθως προωθούνται στον Ουκρανικό Στρατό.
  • Το ελληνικό κράτος είναι το βασικό πέρασμα των Νατοϊκών και Αμερικανικών στρατευμάτων και μέσων για τα Βαλκάνια, Ανατολική Ευρώπη μέσω του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.
  • Παραχωρεί και εμπλέκει πολιτικές υποδομές όπως το Αεροδρόμιο Ευ.Βενιζέλου που βρίσκονται τα αμερικανικά ιπτάμενα τάνκερ τα οποία εφοδιάζουν τα νατοϊκά αεροσκάφη που περιπολούν στην μεθόριο Ανατολικής Ευρώπης και Ρωσίας, αλλά και τα λιμάνια όπως της Κέρκυρας, Πάτρας, Σούδας, Πειραιά που πιάνουν νατοϊκά πλοία. 
  • Τεράστια η συμβολή του στην πολεμική προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων των κρατών της Βαλκανικής εναντίον της Ρωσίας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία ελέγχει τον εναέριο χώρο των περισσοτέρων Βαλκανικών κρατών πάντα ενάντια στην Ρωσία.
  • Καθοριστικό ο ρόλος των Αμερικανικών βάσεων, σε Λάρισα, Στεφανοβίκειο, Χανιά, που εμπλέκονται άμεσα στις πολεμικές επιχειρήσεις -κατασκοπευτικά αεροσκάφη- και στις εντεινόμενες πολεμικές προετοιμασίες.
  • Το ελληνικό αστικό κράτος έχει καθοριστικό ρόλο στον έλεγχο των θαλάσσιων περασμάτων και εναέριων διαδρομών, αλλά και την συμβολή του στην διεξαγωγή κρίσιμων πολεμικών ασκήσεων.
Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο κράτος του ΝΑΤΟ που να διεξάγονται συνεχώς τόσο πολλές και τόσο σημαντικές διεθνείς πολεμικές ασκήσεις και συνεκπαιδεύσεις. Το επιπλέον κρίσιμο χαρακτηριστικό των ασκήσεων αυτών είναι το γεγονός ότι αφορούν το σύνολο των Πολεμικών Όπλων, δηλαδή του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ αξίζει να καταγραφεί και η ένταση των ασκήσεων των Ειδικών Δυνάμεων.
Είναι χαρακτηριστική η δραστηριότητα του γαλλικού αεροπλανοφόρου ΝΤΕ ΓΚΩΛ. 
Το προηγούμενο διάστημα εκπαιδεύτηκε στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου στο πλαίσιο της Αρχιτεκτονικής Ασφάλειας των Δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.
Πραγματοποίηση ασκήσεις στην Αδριατική στέλνοντας απειλητικά μηνύματα στους λαούς της Βοσνίας Ερζεγοβίνης μην τολμήσουν και διαφοροποιηθούν από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ. 
Από τις 28/03 θα εμπλακεί στην μεγάλη Πολυεθνική Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2022 που και φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, έχοντας ως κέντρο την Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ανδραβίδα!
Άρα η παρουσία του γαλλικού αεροπλανοφόρου ΝΤΕ ΓΚΩΛ συνδέεται άμεσα με τις εξελίξεις που προκαλεί η ιμπεριαλιστική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, με την ένταση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, αλλά επίσης εμπλέκεται άμεσα στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη που εμπλέκει τον λαό μας στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους (Ουκρανία-Υεμένη-Αφρική) μετατρέποντας την ελληνική επικράτεια σε τεράστιο πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ προκειμένου να εξυπηρετήσει τις στρατηγικές στοχεύσεις του αστικού κόσμου και ταυτόχρονα αναδεικνύεται στο πιο αισχρό διώκτη προσφύγων. 
Που ξοδεύει το 2% του ΑΕΠ για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, σε πολεμικούς εξοπλισμούς 65 δις ευρώ και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Επαγγελματιών, ενώ ο εργαζόμενος λαός μας δοκιμάζεται από την Ακρίβεια και την κερδοσκοπία μερίδων του κεφαλαίου. Χάνει την ζωή του εξαιτίας της αδίστακτης κυβερνητικής πολιτικής για τον κορονοιό που περικόπτει τα κονδύλια για το Δημόσιο Σύστημα Υγεία και στρώνει το δρόμο στις ιδιωτικοποιήσεις, αντιμετωπίζοντας εργαζόμενους και νεολαία ως Αναλώσιμους για τα κέρδη των επενδυτών, για την αναδιάρθρωση της καπιταλιστικής οικονομίας αλλά και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών της άρχουσας τάξης.  
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στις 24/03 θα είναι Πειραιά. Απαντάμε ξεκάθαρα: 
Δεν έχουμε καμία δουλεία να πάμε να πολεμήσουμε για ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ- Ελληνική Ολιγαρχία!
Να αντισταθούμε στην αποστολή ελληνικών στρατευμάτων και πολεμικών μέσων στο εξωτερικό. Δεν παρέχουμε καμιά Υπηρεσία σε διεθνείς ασκήσεις, πολεμικές επιχειρήσεις και πολεμικές προετοιμασίες για τους βρώμικους πολέμους τους.  
Να σταματήσει η εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού στον πόλεμο της Ουκρανίας! Να σταματήσουν οι διευκολύνσεις και η διέλευση στρατευμάτων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ από την Αλεξανδρούπολη. 
Να κλείσουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα! 
ΟΧΙ στην Στρατιωτικοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους πολεμικούς εξοπλισμούς και τον Ευρωστρατό.
Λέμε ΟΧΙ στις κολοσσιαίες αγορές όπλων και τις προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών που προωθεί η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη. 
ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Να σταματήσει ΤΩΡΑ η ρωσική ιμπεριαλιστική εισβολή στην Ουκρανία!
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στους λαούς της Ουκρανίας.
Να φύγουν τα Αμερικανικά στρατεύματα από την Ευρώπη-Να κλείσουν οι βάσεις τους. 
Να Απαγορευτούν και να Καταστραφούν τα Πυρηνικά όπλα
Είμαστε ενάντιοι στις πολεμικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, Γαλλίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου