“Τα σύνορα του νέου κράτους”
Είπε σχετικά ο Β. Πούτιν:
«Η τρέχουσα ηγεσία πρέπει να καταλάβει ότι εάν συνεχίσει να κάνει ό,τι κάνει, ρισκάρει το μέλλον της κρατικής υπόστασης της Ουκρανίας.
Εάν συμβεί αυτό, εκείνοι θα έχουν την ευθύνη».
O B.Πούτιν αναφέρεται στο Σχέδιο Β’ του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Στρατού και αφορά την πλήρη διάλυση του ουκρανικού κράτους.
Δεν μιλάμε πλέον για τον μετασχηματισμό του ουκρανικού κράτους σε μια Ομοσπονδία ή Συνομοσπονδία αλλά για διχοτόμηση της Ουκρανίας και άμεση ένωση των 3/4 του κράτους με την Ρωσία.
Αυτό εξηγεί και γιατί η τεράστια στρατιωτική ρωσική φάλαγγα δεν έχει εισέλθει ακόμη μέσα στο Κίεβο. Ίσως δεν χρειαστεί να εισέλθει καθόλου. Αρκεί να περικυκλώσει το Κίεβο και να το θέσει υπό παρατεταμένη κατάσταση πολιορκίας.
Η Ρωσία θα μετακινήσει τα σύνορα του νέου κράτους δυτικά του Δνείπερου. Μέχρι τώρα υπήρχαν ενδοιασμοί για το αν οι δύο περιοχές της κεντρικής Ουκρανίας, η Vinnitsa και το Khmelnitsky, πρέπει να δοθούν στο νέο μικρό αυτόνομο κρατίδιο με πρωτεύουσα το Λβιβ.
Όμως το ρωσικό Γενικό Επιτελείο τόνισε πως η περιοχή Vinnitsa πρέπει να δοθεί στην Ρωσία ώστε να εξασφαλιστεί η ευθυγράμμιση του ρωσικού μετώπου προκειμένου να αποφευχθεί ένα γρήγορο εχθρικό χτύπημα προς τις περιοχές της Οδησσού ή του Κιέβου (βλέπε τον χάρτη).

Δηλαδή σύμφωνα με τον χάρτη που ακολουθεί, η Ρωσία παίρνει Ζιτομίρ και Βινίτσα και σφραγίζει τα σύνορα εκεί. Αυτό εξηγεί και γιατί η ρωσική Αεροπορία βομβαρδίζει συνεχώς θέσεις του ουκρανικού Στρατού στην Ζιτομίρ.
Άρα δεν χρειάζεται να εισέλθει καν μέσα στο Κίεβο παρά θα το αφήσει να πέσει από μόνο του καθώς οι εγκλωβισμένοι στρατιώτες του Κιέβου θα βρίσκονται εγκλωβισμένοι από παντού και αντιμέτωποι με τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή.

Βρετανία: Επιβεβαιώνει την ουκρανική κατάρρευση
“Ο ρυθμός των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών και των ρωσικών πυρών πυροβολικού στην Ουκρανία μειώθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες, αλλά οι ρωσικές δυνάμεις πιστεύεται ότι προελαύνουν στο νότιο τμήμα της χώρας” ανέφεραν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες σε νέα τους ενημέρωση.
«Η Ουκρανία συνεχίζει να διατηρεί τον έλεγχο στις βασικές πόλεις Χάρκοβο, Τσερνίχιβ και Μαριούπολη», ανέφερε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας στο Twitter νωρίς σήμερα.
«Υπήρξαν αναφορές για οδομαχίες στην πόλη Σούμι. Είναι πολύ πιθανό και οι τέσσερις πόλεις να είναι περικυκλωμένες από ρωσικές δυνάμεις».
Το υπουργείο πρόσθεσε ότι ρωσικές δυνάμεις πιθανότατα προελαύνουν προς το νότιο λιμάνι της πόλης Μικολάιβ και υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα ορισμένες δυνάμεις να επιχειρήσουν να παρακάμψουν την πόλη για να δώσουν προτεραιότητα στην προέλασή τους προς την Οδησσό.
Η Βρετανία μιλά για ουκρανική κατάρρευση…
Έγγραφο: Το 40% του ουκρανικού εδάφους βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο!
Σύμφωνα με έγγραφο του Ουκρανικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, περισσότερο από το 40% του ουκρανικού εδάφους έχει καταληφθεί από τους Ρώσσους και το 75% των στρατιωτικών εγκαταστάσεων έχει καταστραφεί.
“Μέχρι τις 4 Μαρτίου οι Ρώσοι έχουν καταλάβει και ελέγχουν το 40% της χώρας.
Ο άμαχος πληθυσμός συνεχίζει να αποχωρεί από την χώρα. Μέχρι τις 4 του μήνα έχουν φύγει πάνω από 180.000 πολίτες.
Υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων του Αζόφ και του ουκρανικού Στρατού (εσωτερικές συγκρούσεις).

Το εθνικιστικό Τάγμα είναι εκτός ελέγχου.
Το ΝΑΤΟ δεν αναμένεται να παράσχει πραγματική στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία.
Σας ζητώ να πάρετε μέρος σε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας”…
Το σημείωμα διέρρευσε από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας…
Ρωσικές πηγές σχολιάζουν πως “αυτή είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι τα δίκτυα επικοινωνιών των ουκρανικών στρατιωτικών δομών βρίσκονται σε απόλυτο αποκλεισμό και ότι ο ουκρανικός στρατός δεν έχει επαφή μεταξύ των πόλεων του.
Η επικοινωνία επιτρέπεται μόνο στην πρωτεύουσα δυτικά της Ουκρανίας, αλλά στα ανατολικά πρέπει να ετοιμάσει ένα έγγραφο και να το στείλει ή να το βγάλει φωτογραφία και να το στείλει μέσω κινητού γεγονός που το καθιστά ευάλωτο στο χακάρισμα”.

Δείτε το έγγραφο