Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία: Λιώνουν τα χαμηλόβαθμα στελέχη που είναι πιόνια σε Παρελάσεις και στο απάνθρωπο κυνήγι Προσφύγων

Tα χαμηλόβαθμα στελέχη της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας συνειδητοποιούν με τον χειρότερο τρόπο ότι για μια χούφτα ευρώ και ταυτίζοντας την ζωή τους με τον Στρατό προκειμένου να δώσουν τη μάχη της επιβίωσης, μετατράπηκαν σε Αναλώσιμους και πιόνια των όποιων απάνθρωπων κυβερνητικών αντιπροσφυγικών πολιτικών.
Τα χαμηλόβαθμα στελέχη της 71ης Ταξιαρχίας συνειδητοποιούν ότι κανείς δεν τους λογαριάζει, ότι όχι μόνο η ζωή των προσφύγων-μεταναστών που καταδιώκουν δεν έχει καμιά αξία, αλλά και η ζωή η δική τους δεν έχει καμιά σημασία για το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο που κοιτά βολεμένο την καριέρα τους και την αύξηση των προνομίων του.
Ταυτόχρονα, τα χαμηλόβαθμα στελέχη κατανοούν ότι αποτελούν Στρατιωτάκια Άβουλα και Πειθαρχημένα για να γίνουν οι Παρελάσεις, αυτές οι εθνικιστικές και μιλιταριστικές επιδείξεις που για αυτούς σημαίνουν κόπο, ιδρώτα και ταλαιπωρία, αλλά για τους αστούς πολιτικούς, τους Μητροπολίτες και τους δημάρχους σημαίνει προβολή, δημόσιες σχέσεις και φωτογραφίες κορδωμένου Εγώ εμπλουτισμένο με  Πολεμοκαπηλεία και Εθνοκαπηλεία!
Τα χαμηλόβαθμα στελέχη της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας έχουν λιώσει, αλλά κυρίως στέκουν απελπισμένοι και εξίσου απορημένοι καθώς τους είναι άγνωστο το πως θα βγουν οι Υπηρεσίες με τον ελάχιστο κόσμο που έχει απομείνει στην Ταξιαρχία. 
Μας καταγγέλλουν ότι 60 με 70 στελέχη έχουν φύγει για Κομοτηνή, Ξάνθη και Έβρο, προκειμένου να συμμετάσχουν στις άθλιες επιχειρήσεις αστυνόμευσης των συνόρων που έχει αναλάβει ο Ελληνικός Στρατός, καταδιώκοντας πρόσφυγες-μετανάστες και περιφρουρώντας τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο.
Άλλα 70 στελέχη έχουν φύγει στην Αττική για να συμμετάσχουν στις προετοιμασίες της Στρατιωτικής Παρέλασης της 25ης Μαρτίου. Για 15 μέρες θα παραμείνουν εκτός μονάδας προκειμένου να συμμετέχουν στην Παρέλαση, ενώ στην 71η Ταξιαρχία δημιουργούνται απίστευτα κενά επάνδρωσης. Αποκαλύπτοντας το μέγεθος των ψεμάτων της κυβέρνησης της ΝΔ που προπαγανδίζει ότι προσλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες Επαγγελματίες γιατί προτάσσει την επαρκή επάνδρωση των μονάδων.
Δεκάδες στελέχη της 71ης Ταξιαρχίας θα συμμετέχουν επίσης στις Παρελάσεις Θεσσαλονίκης και Κιλκίς γιατί δεν μπορεί να αφήσει Παραπονεμένους τους Δημάρχους που θέλουν και αυτοί ένα στρατιωτικό τμήμα στην Παρέλαση τους και να συμπληρώσουν στα προεκλογικά τους φυλλάδια το δέος το οποίο ένιωσαν παρακολουθώντας την 71ης Ταξιαρχία να παρελαύνει μπρος τους...
Αλήθεια, οι Διοικητές, ο Ταξίαρχος, ο Στρατηγός στο Γ Σώμα Στρατού και το ΓΕΣ θα απαντήσουν πότε θα δοθούν οι 24ωρες απαλλαγές, οι άδειες που χρωστούν από το 2021;
Αλήθεια, πότε επιτέλους και ποιος θα σκεφτεί αυτούς τους ανθρώπους που έχουν παιδιά και τεράστιες υποχρεώσεις;

Αλλά το οδοιπορικό στο χώσιμο δεν σταματά με τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου. Αμέσως μετά το πέρας αυτών, τα στελέχη θα επιστρέψουν στο Κιλκίς για ελάχιστες μέρες και αμέσως μετά φτου από την αρχή:
Κομοτηνή, Ξάνθη, Έβρος στο κυνήγι προσφύγων και τις απάνθρωπες επαναπροωθήσεις.
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η κυβέρνηση με περίσσιο ρατσισμό περιγράφει την ευαισθησία της για τους Λευκούς, Χριστιανούς Πρόσφυγες από την Ουκρανία, θύματα της ιμπεριαλιστικής ρωσικής εισβολής και των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Ρωσίας.  

Επιβεβαιώνουν το ΓΕΣ και η 71η Ταξιαρχία όλες αυτές τις καταγγελίες;
Ο Στρατηγός του Γ Σώματος Στρατού θα παρέμβει;
Εμείς απαιτούμε να σταματήσει το άθλιο κυνήγι προσφύγων-μεταναστών.
Να μην γίνουν Στρατιωτικές Παρελάσεις την 25η Μαρτίου φέτος. Κανείς δεν χρειάζεται αυτές τις Εθνικιστικές και Μιλιταριστικές Επιδείξεις. Δεν χρειάζεται να φορτώσουν ένα ακόμη μεγάλο οικονομικό βάρος στις πλάτες του εργαζόμενου λαού μας.
Δεν ταυτιζόμαστε εμείς με την Πολεμοκαπηλεία και τα εθνικά συμφέροντα σας.
Αρνούμαστε να πληρώσουμε τον λογαριασμό των αστικών στρατών που υπερασπίζουν τα συμφέροντα του κόσμυ του πλούτου εντός και εκτός συνόρων.
Κανείς Νέος και Νέας δεν έχει θέση Μισθοφόρου στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Αστυνομία, το Λιμενικό και Συνοριοφυλακή.
Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε όλους του Πρόσφυγες είτε είναι από την Ευρασία, είτε από την Αφρική και Ασία. Οι στρατοί σας και το ΝΑΤΟ, τα συμφέροντα των εταιρειών σας και οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσία προκαλούν την προσφυγιά.
Καλούμε όλους, συνφάνταρους και χαμηλόβαθμα στελέχη να έρθουν μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, να δώσουμε μαζί με όρους κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου