Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Οι Ουκρανοί στέλνουν φωτογραφίες νεκρών Ρώσων στρατιωτών στις οικογένειες τους!

Οι Ουκρανοί στέλνουν φωτογραφίες νεκρών Ρώσων στρατιωτών στις οικογένειες τους! Τι τους απαντούν
Οι Ουκρανοί έστειλαν εικόνες νεκρών Ρώσων στρατιωτών στις οικογένειες τους! 
Το θέμα αποκαλύπτει CNN, το οποίο επίσης δείχνει τα πτώματα των Ρώσων στρατιωτών στοιβαγμένα σε ένα φορτηγό τρένο. Οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν απίστευτη δικαιολογία για την αθλιότητα που διαπράττουν.

«Κάθε Ρώσος νεκρός στρατιώτης έχει διαπράξει ένα έγκλημα», είπε κυνικά ένας Ουκρανός στο CNN. “Η αποθήκευση των σωμάτων των εχθρών ευθυγραμμίζεται με τους κανόνες του πολέμου που ορίζονται από τη Σύμβαση της Γενεύης. Μετά το τέλος της φάσης της μάχης, τα εμπόλεμα μέρη πρέπει να ανταλλάξουν τα μέρη των νεκρών στρατιωτικών.”
Το Ουκρανικό Υπουργείο Ψηφιακού Μετασχηματισμού χρησιμοποίησε τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να εντοπίσει τους νεκρούς Ρώσους στρατιώτες, σύμφωνα με την έκθεση, και τις τεχνολογικές διασταυρώσεις για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά τους χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το υπουργείο φέρεται να έχει ταυτοποιήσει πάνω από 300 πτώματα.

«Στέλνουμε μηνύματα στους φίλους και συγγενείς τους», αφού επιβεβαιώσαμε την ταυτότητα των νεκρών Ρώσων στρατιωτών. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε γιατί στέλνουν φωτογραφίες από πτώματα Ρώσων στρατιωτών, το υπουργείο είπε ότι υπάρχουν «δύο στόχοι: 
ο ένας, να δείξουν στους Ρώσους ότι υπάρχει πραγματικός πόλεμος εδώ, να πολεμήσουν ενάντια στη ρωσική προπαγάνδα, ότι οι Ρώσοι δεν είναι δεν είναι τόσο δυνατοί όσο δείχνουν στην τηλεόραση και ότι πραγματικά πεθαίνουν . 
Το δεύτερο είναι να δώσουμε [στις οικογένειες] την ευκαιρία να πάρουν τα πτώματα από την Ουκρανία.”
Το 80% των απαντήσεων των οικογενειών, λέει η έκθεση, είναι “θα έρθουμε μόνοι μας στην Ουκρανία και θα σας σκοτώσουμε. Και σας αξίζει αυτό που σας συμβαίνει”. 
Το άλλο 20% αποτελείται από απαντήσεις ότι είναι ευγνώμονες και ενήμεροι για την κατάσταση στην Ουκρανία και ότι θα ήθελαν να έρθουν και να παραλάβουν τη σορό. Το υπουργείο είπε ότι δεν εκφράζουν ανησυχία ή ενοχή για την αποστολή αυτών των φωτογραφιών, σύμφωνα με το CNN.

Είναι βαρβαρότητα.
Κανένας σεβασμός είτε είσαι ζωντανός, είτε είσαι νεκρός.
Αναλώσιμοι του Πούτιν και αντικείμενα ψυχολογικού πολέμου από το ακροδεξιό Ουκρανικό καθεστώς που έχει πίσω του τις ΗΠΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου