Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ USS HARRY S. TRUMAN ΚΑΙ SPS JUAN CARLOS Ι: Άλλη μια πολεμική προετοιμασία της Πολεμικής Αεροπορίας με τους Φονιάδες των ΗΠΑ!


ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ USS HARRY S. TRUMAN ΚΑΙ SPS JUAN CARLOS Ι
Την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και στο πλαίσιο του σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ ως προς τις διεθνείς συνεργασίες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, διεξήχθη συνεκπαίδευση Μαχητικών Αεροσκαφών της ΠΑ με το Αεροπλανοφόρο USS HARRY S. TRUMAN των ΗΠΑ και το Αεροπλανοφόρο Αμφιβίων Επιχειρήσεων SPS JUAN CARLOS I της Ισπανίας στην περιοχή του Ιονίου Πελάγους.
Ειδικότερα, στις συνεκπαιδεύσεις συμμετείχαν από την Ελλάδα 4 F-16, από το USS HARRY S. TRUMAN 4 F-18 και 2 AV-8B Harrier από το SPS JUAN CARLOS Ι, σε αντικείμενα εναέριας μάχης και αναχαίτισης Αεροσκαφών Δίωξης -Βομβαρδισμού.

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ Ή ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ και Στόχος των ιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων
Εμείς με τους αγώνες μας πρέπει να Μπλοκάρουμε την Εμπλοκή-Συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και υποδομών στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, να Μπλοκάρουμε τις Πολεμικές προετοιμασίες.
O Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκουν την ακόμη μεγαλύτερη Εμπλοκή της χώρας μας στον Πόλεμο στην Ουκρανία, στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών βλέψεων της ελληνικής άρχουσας τάξης, ταυτισμένοι με τους αμερικανικούς επιθετικούς σχεδιασμούς σε στρατιωτικό-ενεργειακό-πολιτικό επίπεδο. 
Τώρα πρέπει να απαιτήσουμε να βγει η Ελλάδας από τη δολοφονική, παρεμβατική, αιμοβόρα συμμορία του ΝΑΤΟ, η οποία μόνο θάνατο και δυστυχία έχει φέρει στους λαούς όλα αυτά τα χρόνια. 
Το ΝΑΤΟ είναι απειλή για τους λαούς και πρέπει να διαλυθεί.
Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει ποιο ρόλο παίζει το ΝΑΤΟ. 
Το καλοκαίρι ζήσαμε το δράμα του λαού στο Αφγανιστάν. 
Τώρα ζούμε το δράμα των λαών της Ουκρανίας. 
Καθημερινά ζούμε το δράμα των προσφύγων που συλλαμβάνουν, χτυπούν, Επαναπροωθούν και Δολοφονούν σε Έβρο και Αιγαίο, έχοντας καταστήσει τη Μεσόγειο στο μεγαλύτερο νεκροταφείο προσφύγων.
KATAΔIKAZOYME ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ είναι Συνυπεύθυνοι στο δράμα του λαού. Αιτία του πολέμου είναι οι Ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί.
Απαιτούμε την Απομάκρυνση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από την Ευρώπη.
Να κλείσουν οι Βάσεις. Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ. Να Απαγορευτούν τα Πυρηνικά Όπλα.
Καμιά εμπλοκή των βάσεων της Αλεξανδρούπολης/Σούδας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων
Κανένας φαντάρος, στρατιωτικός και στρατιωτικό μέσο εκτός των ελληνικών συνόρων.
Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη
Καταδικάζουμε τον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό.
Δεν θα Σκοτώσουμε-Δεν θα Σκοτωθούμε εμείς για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, για εθνικά-αστικά συμφέροντα και κρατικά κυριαρχικά δικαιώματα.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου