Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

33ος Λόχος Μηχανικού Πολύκαστρο: από το πρωί ψήνουν σουβλάκια για να βγάλουν κέρδος ενώ υπάρχει Κίνδυνος Πυρκαγιάς-Τι είναι αυτά πια;

Τι Παραλογισμός επικρατεί στον Στρατό;
Που θα φτάσει η Αδιαφορία τους;
Μα είναι τόσο αδίστακτοι προκειμένου να βγάλουν κέρδος;
Εδώ και δύο μέρες πραγματοποιείται Άσκηση Πλωτών στον Αξιό, δίπλα στο στρατόπεδο.
Ο 33ος Λόχος είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της.
Εδώ και δύο μέρες (Τρίτη 28/06 και Τετάρτη 29/06) ανάβουν φωτιά από τις 09.00 το πρωί προκειμένου να ψήσουν σουβλάκια και να τα πουλήσουν στους πεινασμένους φαντάρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη.
Που ακούστηκε να κάνεις άσκηση δίπλα σε Ψησταριά;
Αλήθεια, κανείς δεν σκέφτεται τους κινδύνους που ελλοχεύουν;
Στην επιστολή καταγγελίας μας περιγράφουν ότι υπάρχει πυκνή βλάστηση και ο μη γένοιτο ξεσπάσει πυρκαγιά, θα κινδυνεύσει να γίνει μεγάλη καταστροφή καθώς κοντά βρίσκονται πυρομαχικά!
Με 35 βαθμούς και σε αυτές τις συνθήκες ψήνουν σουβλάκια και βγάζουν όμως κέρδος.
Ποιος τα ελέγχει όλα αυτά;
Οι Αρμόδιοι Αξιωματικοί τι κάνουν;
Η 33η Ταξιαρχία τα έχει εγκρίνει όλα αυτά;
Τα γνωρίζει;

Οι συνφάνταροι μας καταγγέλλουν ότι δεν μοιράστηκε προάριστο όπως ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν, αλλά ουσιαστικά τους έσπασαν τη μύτη προκειμένου να αγοράσουν σουβλάκια. Επίσης, καθυστέρησαν να γυρίσουν πίσω το μεσημέρι, άρα όποιος ήθελε και μπορούσε να αντιμετωπίσει την πείνα του έπρεπε να αγοράσει σουβλάκια.
Φυσικά δεν υπάρχει Ταμειακή μηχανή και ποιος ξέρει πόσα είναι τα έσοδα και τι γίνεται μετά. 

Από την άλλη μεριά, όσο ενδιαφέρον έδειξαν για την οργάνωση της Ψησταριάς, άλλα τόσα είναι τα ζητήματα που θέτουν οι συνάδελφοι για την διεξαγωγή της ίδιας της Άσκησης.
Τους διέταξαν να φορέσουν πανάθλια και βρώμικα σωσίβια.
Φυσικά δεν τα φόρεσαν όλοι αφού Αξιωματικός, που θα έπρεπε να δίνει το παράδειγμα, δεν το φόρεσε και προκλητικά δήλωνε ότι αυτός δεν το χρειάζεται! 
Τέλος, μας καταγγέλλουν οι συνάδελφοι ότι δεν έγινε μάθημα για τη Διάβαση Πλωτών αλλά κατευθείαν ξεκίνησε η άσκηση χωρίς να τους δείξουν και να τους πουν τίποτε.
Δεν τους ρώτησαν ούτε καν αν ξέρουν κολύμπι!
Για τα μέτρα σχετικά με τον Κορονοϊό δεν χρειάζεται να σας πούμε τι έκαναν.
ΤΙΠΟΤΕ. 

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και η 33η Ταξιαρχία αυτές τις καταγγελίες;
Έτσι γίνονται οι Ασκήσεις στον Ελληνικό Στρατό;
Εμείς Απαιτούμε να διερευνήσουν τις καταγγελίες.
Από την άλλη μεριά δεν είναι δυνατόν να ξοδεύουν τόσα δις ευρώ σε πολεμικούς εξοπλισμούς εις βάρος των κοινωνικών αναγκών και παροχών, ενώ οι φαντάροι βιώνουν την αθλιότητα των στρατοπέδων, με εξοπλισμό και μέσα που μετρούν δεκαετίες και είναι μέσα στη βρώμα.
Καλούμε τους συνφάνταρους να Αγωνιστούν, να έρθουν μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Να απαιτήσουν Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε τις καταγγελίες.
Υπολογίζουν την Δημοσιότητα οι στρατιωτικοί.
Πρέπει να Αγωνιστούμε, πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή με κίνημα Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Μόνο με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, πρέπει να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, την φιλοπόλεμη κυβέρνηση του Μητσοτάκη, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Πηγα και ειδα αλλα και να πας με το κρανος και το μ71 δεν κανεις δουλεια να χτυπας με κλαδια οταν εχει αερα προς στα εσενα .Επρεπε να υπαρχουν δεξαμενες με νερο παντου ωστε να μπορεις να κανεις κατι αμεσα με κουβα και νερο και οχι με κλαδια στο 2022 ειμαστε και ειμαστε πολλα χρονια πισω σε αυτα τα θεματα.
    Τα ατομα που βγαινουν εξω με οχηματα με πυρασφαλεια για ελεγχους το βραδυ δεν φτανει με τα οχηματα οταν δεν υπαρχουν τα μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή