Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς: οι φαντάροι δεν είναι δούλοι, βλάκες και ηλίθιοι όπως κραυγάζουν οι Αξιωματικοί που δίνουν μόνο διαταγές!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαστε μια ομάδα στρατιωτών από τα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς.
Έχουμε να καταγγείλουμε σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτές τις εγκαταστάσεις.
Ας αρχίσουμε με το θέμα των πόστων, που δουλεύουμε ασταμάτητα χωρίς καμιά ανταμοιβή (εννοώντας πάντα για άδειες ). 
Εκτός αυτού ακούμε συνεχώς σχόλια από διάφορα στελέχη όπως εμείς οι στρατιώτες είμαστε εδώ σαν δούλοι, βλάκες και ηλίθιοι και το χειρότερο από όλα που ακούμε είναι ότι μας λένε πως δεν αξίζουμε ούτε τα 8,62€ τον μήνα.
Όλοι εμείς νιώθουμε για αυτό πολύ υποτιμητικά και φυσικά η ψυχολογία μας φτάνει κυριολεκτικά μέχρι το πάτωμα.
Ένα άλλο θέμα είναι τα ψέματα που ακούμε από Υψηλόβαθμους Αξιωματικούς του τύπου "άμα δουλέψετε θα σας ανταμείψουμε με τιμητικές" πράγμα που κανένας στρατιώτης δεν έχει πάρει.
Ακόμα και από αυτούς που έχουν φύγει από εδώ μετά την απόσπαση τους Θέλουμε αυτοί οι υψηλόβαθμοι να τιμούν τα λόγια τους και να είναι σωστοί απέναντι μας.
Γιατί έτσι όπως εμείς κουραζόμαστε στην δουλειά και ακούμε κάθε μέρα καλά λόγια έτσι θέλουμε να τα βλέπουμε και σε πράξεις. 
Καταλαβαίνουμε ότι αρνούνται να προσλάβουν πολιτικό προσωπικό και να έχουνε εμάς να εργαζόμαστε στη θέση τους χωρίς καμιά ανταμοιβή Απαιτούμε άδειες για να ξεκουραστούμε.
Δεν είμαστε δούλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε.
Ένα τελευταίο κομμάτι είναι οι άπειρες αναφορές καθημερινά ακόμα και μετά τα πόστα, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο από την ξεκούραση μας.
Συν το γεγονός ότι κάθε μέρα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα ξυπνάμε 6:30 το πρωί ..

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς Απαιτούμε την Απομάκρυνση όλων των φαντάρων από τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ να έχουμε τεράστια Ανεργία και ο Στρατός να καλύπτει θέσεις εργασίας με τη ΔΩΡΕΑΝ εργασία των φαντάρων.
Να γίνουν τώρα Προσλήψεις Πολιτικού Προσωπικού.
Αυτή την κατάσταση ακραίας εκμετάλλευσης Αμφισβητεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και δεσμευόμαστε ότι θα λάβουμε συγκεκριμένες κινηματικές πρωτοβουλίες.
Καλούμε σε κοινή πάλη τα σωματεία, τους εργαζόμενους και την νεολαία.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Βοηθήστε μας παρακαλώ δεν υποφερεται αλλο αυτη η κατάσταση στις 10 ημερες αμετρητης ωρας εργασίας απο νωρίς μεχρι αργα το βραδυ και μετα υπηρεσίες παλεύουμε για 24 ωρες αδεια και αυτη πρέπει να υπαρχει καποιος σοβαρός συγγενικος λογος,ειδάλλως τις ακυρώνουν και δεν κάθονται να σε ακούσουν απο στέλεχος μεχρι διοικητη!σας παρακαλούμε ειμαστε 40-50 φαντάροι αγανακτισμενοι να φτάνουμε στο σημείο να παρακαλαμε να ξεκουραστουμε χωρις καμια ανταπόκριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή