Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Σε Απόγνωση τα χαμηλόβαθμα στελέχη: δεν έχουν λεφτά για την οικογένεια, το ρεύμα, το σούπερ μάρκετ

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ οδηγεί τα χαμηλόβαθμα στελέχη σε Απόγνωση! Μεγάλος Κίνδυνος για μοιραίες πράξεις..
Διαβάστε αυτή την επιστολή.
Γιατί αποδεικνύει ότι την ώρα που προπαγανδίζουν τον ελληνο-τουρκικό πόλεμο, η πραγματική Απειλή για τον φτωχό λαϊκό κόσμο, τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ
Αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έχοντας κατάθλιψη και άσχημες σκέψεις. 
Είμαι υπαξιωματικός έχοντας οικογένεια με παιδιά και είμαι σε απόγνωση. Κάθε μήνα τον τελευταίο χρόνο μένω από χρήματα.
Βοήθεια δεν έχω από πουθενά και για τα χρέη πλέον έχω χάσει το μέτρημα.. 
Με παίρνουν τηλέφωνο καθημερινά και με απειλούν με κατασχέσεις και δικαστήρια.
Ζήτησα προκαταβολή εφάπαξ αλλά για κάποιους δεν είναι όλα αυτά σοβαροί λόγοι...
Δεν είναι σοβαρός λόγος να σου λέει το παιδί πεινάω; 
Δεν είναι σοβαρός λόγος να σου κόβουν το ρεύμα;
Δεν είναι σοβαρός λόγος μόνο για σούπερ μάρκετ να θες ένα 1000ρικο; 
Να μην μπορείς να πας στην εργασία γιατί δεν έχεις για βενζίνη;
Να ζεις στο ενοίκιο και να σε εκμεταλλεύεται ο κάθε ιδιώτης; 
Δεν είναι σοβαρό επίσης να είναι μεσημέρι και να νιώθεις ένα σκοτάδι γύρω σου;
Για να φτάσω σε σημείο να σας γράψω σκεφτείτε την απογοήτευση μου.. Στη δουλειά σε βλεπουν σαν μηχανή.
Να γίνεται πάντα η δουλειά τους αδιαφορώντας για τις αντοχές σου. Ειρωνείες, επιθέσεις και αδιαφορία από τους γύρω.
Αν σε δουν λίγο προβληματισμένο σε θεωρούν προβληματικό άτομο.
Εσύ μέσα σου όμως να καίγεσαι.

Ζητώ συγνώμη που σας χάλασα την εικόνα του τέλειου και δυνατού στελέχους του στρατού...

Αλήθεια, το απαντά το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας;
Επιβεβαιώνει αυτή την περιγραφή της δραματικής κατάστασης που βιώνουν τα χαμηλόβαθμα στελέχη;
Ή μήπως θίγεται το Γόητρο του Στρατού;
Πάντως σε καμιά περίπτωση το Υπουργείο Άμυνας και το αντιδραστικό κατεστημένο δεν θα ήθελαν να γνωρίσουν όλα αυτά οι φτωχοί νέοι που επιχειρεί να Στρατολογήσει ως Μισθοφόρους Στρατιώτες ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Αυτη που εχουν προβλημα ειναι η παντρεμενη με παιδι ,ειδικα οταν πας σε νησι που τα εξοδα ειναι διπλα και λογο αναγκης ειχαν παρει αμαξι για να μπορουν να πιγενουν τα παιδια σχολειο αλλα και για την δουλεια.Αντι να βαλουν αυτους που εχουν πραγματικα αναγκη (επειδη υπαρχουν καποιη που εχουν σπητια αλλα προτιμουν να τα νοικιαζουν η εχουν διπλο μισθο ) αφηνουν αυτον που δεν εχει δουλεια η γυναικα και προσπαθη με 2 παιδια και 1 μισθο να τα πληρωσει ολα.Ειχα μεινη κυριολεκτικα με το στομα ανοιχτο οταν ειπαν <> το ειπε ανθρωπος που δεν πληρωσε ποτε ενοικιο 350ευρω με 500ευρω ειδικα σε καποια νησια η τιμη ειναι αρκετα τρελη οσο φτηνα και να ψαχνεις δεν βρισκεις οταν εχεις οικογενεια και αυτο το ενοικιο ,χωρια το ρευμα,ψωνια ,ρουχα για τα παιδια (μεγαλωνουν δεν μενουν μικρα συνεχεια) τελος παντων αυτος που λεγεται αξιωματικος να πληρωνει 160ευρω βαρια το χειμωνα (ενοικιο,ρευμα,πετρελαιο θερμανσης) αυτο το φαινομενο ειναι συχνο σε συγκεκριμενα νησια να ειναι η ντοπιοι στα σωα με διπλο μισθο και να νοικιαζουν τα σπητια τους για να εχουν και δικα τους μαγαζια εξω και με 2 αμαξια και μηχανες ,εις βαρος οσοι ηρθαν με μεταθεση να ζητανε πραγματα λες και εχουμε καταστημα και τα εχουμε ολα διπλα μας .Δεν πανε ουτε για 1 στιλο να αγορασουν αλλα προτιμουν να παρουν το δικο σου και να κανουν πως σε ξεχασαν (οχι ολοι αλλα η περισοτερη )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιδι δεν εχει καθολου αδικο εαν δεν δουλευη η γυναικα του και εχει και παιδια ,Ειδικα εαν εχει δανειο και την Δεη στα υψη που μας χτυπησε ολους σε ολους τους κλαδους δεν ειναι βιωσιμο με την βενζινα στα υψη ,Εαν τον βαζανε στα Σοα θα γλιτωνε μεσο ορο 300 με 400 ευρω απο τα ενοικια (αναλογα το νησι και την αποσταση στην δουλεια) με αυτα θα μπορουσε να εχει να περνει για τα παιδια του ,τροφιμα αλλα και το παιδι του να ζησει μια παιδικι ηλικια. Δεν θελω να πιστευω να υπαρχει καποιος που να μην νοιαζεται για το παιδι του και να μην θελει να του προσφερη το χαμογελο αλλα και μια φυσιολογικη ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κυριος εχει απολυτο δικαιο η απολυτη εγκαταλειψη των τιμιων στελεχων εδω και 3 χρονια κατα τα αλλα αγοραζουνε παλιοσιδερα αισχος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα. Οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν μειωθεί λόγω κάκιστης οικονομικής πολιτικής 35% και έπονται χειρότερα. Είναι ντροπή στην Ελλάδα του 2022 να υπάρχει τέτοια εξαθλίωση και να στοχοποιούν με τις πολιτικές τους τους πολλούς ευνοώντας τους ολίγους. Η αξιοπρέπεια και η περηφάνια έχουν δώσει την θέση τους στην στεναχώρια και πολλές φορές στην επετία.Λειπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή