Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

17 Νεκροί στον Στρατό: Έφυγε από τη ζωή Ανθυπασπιστής μητέρα ενός παιδιού

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προσπαθεί να πιέσει ώστε να μην περνούν αδιάφορα οι συνεχείς απώλειες νέων ανθρώπων στον Στρατό.
Απώλειες που οφείλονται σε εγκεφαλικά, καρδιακά νοσήματα, σε καρκίνους κλπ, όλα αυτά τα οποία αποτελούν εδώ και χρόνια επαγγελματικές ασθένειες στον Στρατό.
Η κυβέρνηση της ΝΔ και το στρατιωτικό κατεστημένο αδιαφορούν.
Οδηγούν στο θάνατο τόσους ανθρώπους στον Στρατό σε καιρό ειρήνης και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι Αγορές όπλων και οι συνεκπαιδεύσεις με τους Αμερικανούς και τους Ισραηλινούς.
Και η λίστα του θανάτου μακραίνει... 
Έφυγε από τη ζωή ”χτυπημένη” από την επάρατη νόσο, Ανθυπασπιστής του Στρατού Ξηράς, μονογονέας ενός ανήλικου παιδιού.
Πρόκειται για την Ανθστη Πυροβολικού Γ.Ε, που βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια (ΕΟΘ) και υπηρετούσε στην 116 Αερομεταφερόμενη Μοίρα Πυροβολικού και στο Στρατιωτικό Πρατήριο.
Ο θάνατος της προήλθε λόγω της ασθένειάς της που την ταλαιπωρούσε τα τελευταία 3 χρόνια και νοσηλευόταν στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συναδέλφους της!
Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στον μιλιταρισμό και την πολεμοκαπηλεία, τις πολεμικές προετοιμασίες και το βρώμικο ρόλου του Ελληνικού Στρατού.
Θυμίζουμε τι έχει προηγηθεί:
16 Νεκροί στις Ένοπλες Δυνάμεις! Θάνατος στελέχους του ΠΝ, μητέρας τριών παιδιών
Και η εκατόμβη μεγαλώνει.
Μέσα σε (7) μήνες έχουν χαθεί 16 νέοι άνθρωποι υπηρετώντας στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Καρδικά, εγκεφαλικά θερίζουν...
Αιτία η αφόρητη πίεση, οι τρελές υποχρεώσεις, οι μεγάλες απαιτήσεις. 
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 χρονών, στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού. 
Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για την Παρασκευή (Εύη) Πετσάλα, που έφυγε χθες από κοντά μας…
Η Εύη, ήταν εν ενεργεία στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού και υπηρετούσε στο Πεντάγωνο. Γεννημένη το 1971, παντρεύτηκε τον Γιώργο Κωνσταντίνου και απέκτησαν τρία παιδιά.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Εύη, ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος. Ήταν μια πολύ δραστήρια κοπέλα, ιδιαίτερα αθλητική, λάβαινε μέρος ερασιτεχνικά σε αγώνες, συμμετείχε σε ομάδες διασωστών, πήγαινε παντού με το ποδήλατο.!! Έκανε ιδιαίτερα υγιεινή ζωή. 
Κι όμως, αυτή η κοπέλα χάθηκε στα 51 της χρόνια από εγκεφαλικό…
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.
Άραγε πόσοι νέοι άνθρωποι θα θυσιαστούν στις Ένοπλες Δυνάμεις που κυνηγούν πρόσφυγες, εμπλέκονται στον Πόλεμο της Ουκρανίας και της Υεμένης, συμμετέχουν στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και σχεδιασμούς, είναι η  αιχμή του δόρατος του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεεγχο Αιγαίο και Ανατολικής Μεσογείου, για να ικανοποιηθούν τα στρατηγικά συμφέροντα των πλουσίων και να αναβαθμιστεί ο περιφερειακός ιμπεριαλιστικός ρόλος του ελληνικού αστικού κράτους;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου