Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

401 ΓΣΝΑ: αποστολή φαντάρων στο ιατρικό κέντρο Ακρόπολης: 12 ώρες εργασία χωρίς φαγητό και νερό!

Αλήθεια, τι δουλειά έχει ο Στρατός να καλύπτει τις ανάγκες σε προσωπικό στο ιατρικό κέντρο της Ακρόπολης; 
Αλλά βλέπεις η κυβέρνηση της δουλειάς θέλει να πουλήσει Μιλιταρισμό και να προπαγανδίσει ότι ο Στρατός προσφέρει Ασφάλεια στου τουρίστες.
Διαβάστε όμως το πως λειτουργούν οι αντιδραστικές αυτές πρακτικές και κατευθύνσεις του επιχειρηματικού κράτους ασφάλειας.
Στην Επιστολή Καταγγελίας του συναδέλφου αναδεικνύεται η Ξεφτίλα της Στρατιωτικοποίησης που απλά σημαίνει περιφρόνηση για τον Άνθρωπο και Εκμετάλλευση! 
Τι δουλειά τους θέλουν να κάνουν οι Υπουργοί Άμυνας και το συντηρητικό στρατιωτικό κατεστημένο, σιγά μην ενδιαφερθούν για τον φαντάρο.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι νοσηλευτής από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και πριν λίγο καιρό ήρθα με φύλο μετάβασης να στηρίξω το ιατρικό κέντρο στην Ακρόπολη.
Τα πράγματα είναι πολύ χάλια.
Είμαστε όλη την εβδομάδα εδώ κάθε μέρα, από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ χωρίς καμία αλλαγή μέσα σε αυτό το 12ωρο. 
Και εγώ απορώ πως γίνετε να δουλέψει σωστά ένα κέντρο σαν αυτό όταν έχει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές χωρίς νερό, ούτε φαγητό, μέσα στην ζέστη και χωρίς καμία αλλαγή από κάποιον άλλον.
Το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο θα έπρεπε να το γνωρίζει και ναι είναι πιο κατάλληλο με αυτά τα θέματα.
Και όχι να αφήνει έναν φαντάρο μέσα στην ζέστη για ένα συνεχόμενο 12ωρο κάθε μέρα για όλη την εβδομάδα χωρίς κάποια ξεκούραση, χωρίς να του παρέχουν ούτε τα βασικά, όπως νερό ή έστω κάποιο είδος τροφής.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς απαιτούμε να δοθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που θέτει ο σςυνάδελφος.
Κυρίως όμως να απομακρυνθεί ο Στρατός από το Ιατρικό Κέντρο στην Ακρόπολη.
Να γίνουν τώρα Διορισμοί πολιτών Γιατρών.
Απαιτούμε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Τροφη και νερο επρεπε να σε φερνουν αλλα δεν καθεσαι στην ζεστα αλλα εισαι στο κτηριο που θα επρεπε να υπαρχει και μια τηλεοραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή