Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

ΚΕΔΔΑ: Πανελλαδική συνέλευση την Τρίτη (5/7)

ΚΕΔΔΑ: Πανελλαδική συνέλευση την Τρίτη (5/7)
Ενιαία διαδικασία στο προαύλιο της Νομικής και τα «γρασίδια» της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ (7 μ.μ.)

▸Η Κίνηση για τις Ελευθερίες, τα Δημοκρατικά Δικαιώματα, την Αλληλεγγύη (ΚΕΔΔΑ) θα πραγματοποιήσει την Τρίτη (5/7) στις 7 μ.μ. πανελλαδική συνέλευση για την αποτίμηση και τον περαιτέρω προγραμματισμό της δράσης της.

Θα υπάρξει ενιαία διαδικασία με δια ζώσης παρουσία σε δύο χώρους (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και με ταυτόχρονη διαδικτυακή σύνδεση μέσω zoom για τα μέλη και τους φίλους από άλλες περιοχές.
Στην Αθήνα ο χώρος είναι το προαύλιο της Νομικής Σχολής (είσοδος από πεζόδρομο Μασσαλίας), ενώ στην Θεσσαλονίκη τα «γρασίδια» της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΚΕΔΔΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Κ.Ε.Δ.Δ.Α.

ΤΡΙΤΗ 5/7/2022 στις 7 μμ, ανοιχτοί χώροι Νομικής Αθήνας, Φιλοσοφικής Θεσσαλονίκης

Η Κ.Ε.Δ.Δ.Α. πραγματοποιεί τη νέα της συνέλευση για αποτίμηση και προγραμματισμό την Τρίτη 5/7/2022 στις 7 μμ, σε ενιαία διαδικασία με δια ζώσης παρουσία σε 2 χώρους και με ταυτόχρονη διαδικτυακή σύνδεση για τα μέλη και τους φίλους της ΚΕΔΔΑ από άλλες περιοχές.

Χώροι είναι στην Αθήνα το προαύλιο της Νομικής Σχολής με είσοδο από πεζόδρομο Μασσαλίας και στη Θεσσαλονίκη ο χώρος στα «γρασίδια» της Φιλοσοφικής του Α.Π.Θ., ενώ θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και από άλλες περιοχές με διαδικτυακή σύνδεση μέσω zoom.

Συζητάμε για τον απολογισμό της δράσης μας και τις εκτιμήσεις για τη νομοθετική και κατασταλτική επιδρομή της κυβέρνησης σε δικαιώματα, ελευθερίες, πανεπιστημιακό άσυλο, κ.α..

Ανταλλάσσουμε ενημέρωση και εκτιμήσεις.

Οργανώνουμε τη συμπαράστασή μας σε διωκόμενες-ους με κάθε μορφή καταστολής.

Συντονίζουμε τις δράσεις μας.

Σας περιμένουμε !

Στηρίξτε – συμμετέχετε στην ΚΕΔΔΑ.

Κ.Ε.Δ.Δ.Α. – Κίνηση για τις Ελευθερίες, τα Δημοκρατικά Δικαιώματα, την Αλληλεγγύη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου