Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Πείνα και Απόγνωση σε όλο τον λαό: έχουμε να φάμε βραδινό τρεις βδομάδες!

Αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατη Επιστολή που δημοσίευσε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ καθώς περιέγραφε την Απόγνωση ενός χαμηλόβαθμου στρατιωτικού που δεν μπορεί να ζήσει την οικογένεια τους.
Ακολούθησαν πολλά σχόλια.
Ξεχωρίζουμε ένα που περιγράφει τα αδιέξοδα μιας λαϊκής οικογένειας.
Αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν σήμερα εκατομμύρια συνάνθρωποι μας που ανήκουν στον κόσμο της εργασίας.
Που βλέπουν με οργή τα κέρδη των εφοπλιστών και των επιχειρηματιών των ενεργειακών βιομηχανιών, των εργολάβων και των καναλαρχών που μας πουλάν την κυβερνητική προπαγάνδα, στηρίζουν τον Μητσοτάκη και πληρώνονται για αυτό με εκατομμύρια ευρώ.
Είμαστε όλοι εμείς που μας έχουν γανώσει με την "επιθετικότητα του Ερντογάν" για να δικαιολογήσουν τα όπλα που αγοράζουν από τους Αμερικάνους.
Μόνο τα F 35 θα κοστίσουν 20 δις δολάρια.
Αλλά ο εργαζόμενος λαός μας χάνει το σπίτι του, δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα γιατί οι βιομήχανοι με τις πλάτες της κυβέρνησης κάνουν πάρτυ με την ρήτρα αναπροσαρμογής...
Ένας εργαζόμενος λαός που του αρνούνται την Απεργία και τη διεκδίκηση, τον πληρώνουν με μισθούς της πλάκας, τον φακελώνουν για να τον εκσυγχρονίσουν...
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Που να δείτε εμείς που δεν είμαστε καν σε μόνιμη εργασία έστω παρά με ψευτοσυμβάσεις και που χωρίς δάνεια χωρίς χρέη δεν μπορούμε να επιβιώσουμε.
Έχουμε να φάμε βραδινό τρείς βδομάδες .
Όλα αυτά για να κονομήσουν οι Βαρδινογιάννηδες απ' τα καύσιμα και οι κολλητοί του Μητσοτάκη απ το ρεύμα.
Μένουμε νοίκι με μικρό παιδί.
Μας κόψανε το επίδομα ενοικίου επειδή τολμήσαμε ν αγοράσουμε πέρσυ σε δύο δόσεις ένα αμαξάκι 26 ετών, μικρό, να πηγαίνουμε το παιδί μας σχολείο όταν βρέχει.
Μέχρι τώρα χρόνια ολόκληρα βρεχόμασταν μ ένα μηχανάκι 35 ετίας.
Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμουνα.
Να με δέρνουν γιατί δουλεύω σκληρά και να με ξεφτιλίζουν οι κυβερνώντες.
Φυσικά στερνό λόγο να χει το κάθε αφεντικό που με πατάει κάτω ξέροντας πως στα 50 μου με παιδί απλά θα το καταπιώ.
Ελάτε να μου πείτε για κατάθλιψη να σας πω τι είναι..
Είναι να σε διατάζουν όλοι ενώ είσαι νηστικός...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ -ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ - ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Επιδομα ενοικιου δεν περνω εγω που εχω 2 παιδια και δεν μας το εδινανποτε αλλωστε μονο το ναυτικο επερνε,εαν ειναι αληθεια εδω παμε εχει ενοικια 400 και 500 ευρω ενοικιο σε μερικα νησια.Αν το επερνες και εχεις τωρα διπλο εισοδημα τωρα δεν απορω ,...εγω ειμαι με 1 εισοδημα αρα οχι κλαψα >Εμας δεν μας το εδιναν ετσι και αλλιως που ειναι ολα πανακριβα και δεν ειμασταν ποτε σε ΣοΑ ακομα και αυτη με λιγοτερο μισθο δεν το περνουν...μακαρι να πιστευα αλλα δεν σε πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή