Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Kείμενο Υπογραφών Αλληλεγγύης από 30 Στρατόπεδα: Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους συνφάνταρους που εναντιώνονται στην Φιλοπόλεμη κυβερνητική πολιτική


Πρωτοβουλία συλλογής Υπογραφών Υποστήριξης και Αλληλεγγύης φαντάρων και χαμηλόβαθμων στελεχών, γονιών αλλά και πρόσφατα Απολυμένων συναδέλφων, στον συνφάνταρο που αμφισβήτησε την Εμπλοκή-Συμμετοχή του ελληνικού κράτους στον πόλεμο στην Ουκρανία

 ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Όχι στην προσπάθεια φίμωσης του Αντιπολεμικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό
Το αντιδραστικό κρεσέντο της φιλοπόλεμης και επικίνδυνης πολιτικής της κυβέρνησης συνεχίζεται αδιάκοπα με τελευταίο θύμα τον συναγωνιστή φαντάρο της Εθνοφρουράς στη Ρόδο που τόλμησε να αμφισβητήσει τα "ιερά και τα όσια" της νέας "Μεγάλης Ιδέας" και συγκεκριμένα τον βρώμμικο και επικίνδυνο ρόλο που επιχειρεί να έχει η Ελληνική αστική τάξη στο ΝΑΤΟ και στα αιματοβαμμένα ιμπεριαλιστικά παιχνίδια τους. 
Με 20 μέρες φυλακή τιμώρησαν τον φαντάρο και επιδιώκουν έτσι να στείλουν το μήνυμα σε όσους πρέπει να το πάρουν, δηλαδή στο μαχόμενο αντιπολεμικό κίνημα μέσα και έξω απο τον στρατό, στον εργαζόμενο κόσμο και ειδικά στη νεολαία. 
Ο λόγος είναι προφανής! 
Με το πρόσχημα της "άμυνας και της ασφάλειας" απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, προσπαθούν να στρώσουν το έδαφος για τον αναβαθμισμένο ρόλο του Ελληνικού κεφαλαίου στην περιοχή μας, για την όλο και μεγαλύτερη πρόσδεση στα ΝΑΤΟϊκά σχέδια, για να φτιάξουν ένα νέο κράτος-χωροφύλακα στα πρότυπα του Ισραήλ. 
Στην πράξη αυτά σημαίνουν όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή στις πολεμικές επιχειρήσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα την μέχρι τώρα συμμετοχή της Ελλάδας στην σύγκρουση στην Ουκρανία (αποστολή οπλισμού, συμμετοχή στελεχών των ενόπλων δυνάμεων στις επιχειρήσεις, μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε ορμητήριο, πλήρης εναρμόνιση με την επιβολή κυρώσεων στην Ρωσία κ.α.) , νέα κούρσα πανάκριβων εξοπλισμών σε μια εποχή που τα λαϊκά σπίτια ματώνουν στην κυριολεξία, διαρκή ανταγωνισμό με την Τούρκικη αστική τάξη για την κυριαρχία στο Αιγαίο και την Νοτιοανατολική Μεσόγειο με τον κίνδυνο ενός θερμού επεισοδίου να πλανιέται διαρκώς πάνω απο τα κεφάλια μας. 
Όποιος λοιπόν τους χαλάει το παραμύθι και αποδεικνύει όλα τα παραπάνω πρέπει να εξοντωθεί και σε αυτά τα πλαίσια τιμώρησαν τον συναγωνιστή φαντάρο της Ρόδου.
Το αντιπολεμικό κίνημα όμως δε μπορούν να το φιμώσουν και να το στήσουν στον τοίχο με την τρομοκρατία και την καταστολή και για αυτό για άλλη μια φορά θα ηττηθούν. 
Στεκόμαστε περήφανα στο πλάι του συναγωνιστή μας όπως και σε κάθε φαντάρο που δίνει την μάχη του αντιπολεμικού κινήματος στις μονάδες των ενόπλων δυνάμεων, για να σπάσει το κλίμα τρομοκρατίας και εθνικιστικής υστερίας που προσπαθούν να επιβάλλουν για να σπάσει ο μονόλογος της κυβέρνησης και του ελληνικού κεφαλαίου. 
Απαιτούμε την άμεση απόσυρση της ποινής εδώ και τώρα και καλούμε μαζικά όλο τον κόσμο του αγώνα να καταδικάσει απερίφραστα αυτές τις μεθοδεύσεις.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ
194 MLRS
193 MLRS
71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία
6ο ΕΤΕΘ Ρόδου
ΚΕΔΑ Ρόδου
ΚΑΑΥ Ασπροβάλτας
424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο
Σχολή Ευελπίδων
Σχολή Πυροβολικού
295 Μ/Κ Τ.Ε
80 ΤΥΠΕΘ
216 ΚΙΧΝΕ
219 ΚΙΧΝΕ
31 ΜΚ ΤΑΞ στρατόπεδο Βογιατζή
96 ΤΕ Χίου
Στρατόπεδο Κανδυλάπτη
Στρατόπεδο Πατσούκα
Στρατόπεδο Καρπάθου
Στρατόπεδο Καστελόριζο
Στρατόπεδο Γιαννούλη
Γ Σώμα Στρατού
Σχολή Πεζικού Χαλκίδας
Α Στρατιά239 ΜΚ/ΤΕ Σάμος
99 ΑΔΤΕ Λέσβος
282 Μ/Κ Τ.Ε.Στρατόπεδο Ηλιοπούλου Κομοτηνή
163 ΑΚ ΜΜΠ
156 Α/Κ ΜΜΠ
Φαντάροι από μονάδες και υπομονάδες Σαμοθράκης

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου