Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

2 ΜΑΛ: Τα ΒΙΝΤΕΟ της Ντροπής για τον Ελληνικό Στρατό-Κατσαρίδες στο φαγητό και Αποικίες κοριών στα κλινοσκεπάσματα!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στη 2α ΜΑΛ δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα υγιεινής και έχω να σας δώσω τρία (3) περιστατικά που πρέπει να δημοσιευτούν για να ταρακουνηθούν οι υπεύθυνοι και να κινητοποιηθούν κι αρμόδιοι.

1. Έχουν βουλώσει οι βόθροι, βρωμάνε τα σιφόνια και οι αναθυμιάσεις του θαλάμου είναι άκρως ανθυγιεινές.

2. Τα σεντόνια και οι κουβέρτες από τα κρεβάτια που κοιμόμαστε είναι γεμάτα κοριούς. Το στρατόπεδο έχει μόνο 2 πλυντήρια και τα χρησιμοποιούν για να πλένουν τις στολές των Ανώτερων Αξιωματικών για να είναι σένιοι μπροστά στον Ταξίαρχο. 
Προσπαθούμε μόνοι μας οι φαντάροι να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα πλένοντας στο χέρι αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.
Πρέπει να γίνει απεντόμωση.

3. Κατσαρίδες μαγειρεμένες στα ταψιά με το φαγητό... 
Δεν χρειάζεται να αναλύσω περαιτέρω αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρα αδιαφορία.



Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και η ΔΕΕ αυτές τις καταγγελίες;
Είναι δυνατόν το 2022 να Υποχρεώνουν τους νέους σε μια τόσο άθλια και αισχρή Στρατιωτική Θητεία;
Να τρώνε οι φαντάροι κατσαρίδες και να κοιμούνται μέσα σε αποικίες Κοριών;
Και να συμβαίνουν όλα αυτά ενώ δίνονται δεκάδες δις ευρώ σε πολεμικούς εξοπλισμούς;
Γιατί δεν ασχολείται κανείς όλα αυτά;
Την ΔΕΕ την απασχολούν μόνο οι συνεκπαιδεύσεις με τους Αμερικανούς και να εκπαιδεύει τις Ειδικές Δυνάμεις των Βαλκανικών κρατών για λογαριασμό του ΝΑΤΟ;
Απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας για την επίλυση των ακραίων και επικινδύνων προβλημάτων.
 Αυτοί που μας Υποχρεώνουν σε Υποχρεωτική Στρατιωτική Θητεία πρέπει να αναλάβουν και όλο το οικονομικό κόστος της θητείας αυτής.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Να Αγωνιστούμε Συνάδελφοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

10 σχόλια:

  1. Ντροπή και αίσχος !
    Κουράγιο στα παιδιά, πρέπει να γίνει κάτι άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή, όταν ήμουν 2ο λόχο στην Ασπρόπυργο το 95 δεν είχαμε τέτοια θέματα. και το φαγητό ήταν τόσο καλό που πρώτα έτρωγα μέσα και μετά πήγαινα στο πατρικό μου στην Ελευσίνα. Οι ΜΑΛ είναι μαζί με τα ΟΥΚ οι κορωνίδες. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην κλαιτε καθολου,εδω και χρονια ετσι ειναι και δεν αλλαξε τιποτα.Εαν ητανε να γινουν πραγματα ανθρωπινα θα επρεπε να γινει εδω και χρονια που κλεβουν τα κονδυλια εδω και χρονια, δηλαδη διαβαζεις οτι ο στρατος πηρε 500.000 αλλα στην τελικη πηρε 200.000 τα υπολοιπα 300.000 που πηγαν?Αυτο δεν το γραφει κανενας στην εφημεριδα.Δεν ειναι το μοναδικο στρατοπεδο που εχει προβλημα ,υπαρχουν πολλα κυριως σε νησια που ειναι ξεχασμενα εδω και χρονια που κανενας δεν θελει να παει αλλα και να κανουν εργο.Ειναι δυνατον ετος 2022 να μην εχουν γινει εργα αλλα κτηρια ανθρωπινα?.Το ξερεις οτι για 320 ατομα με τα ποιο φτηνα υλικα η πρωτες υλες σε τροφη πας στα 45.000 το μηνα?Πιστευης οτι θα παρουν καλα υλικα? κανεις λαθος ολα ανεβηκαν και ολοι κοιτανε να σε φανε ζωντανο.Το κουλουρι πλεον εχει 60 με 70 λεπτα και ομως ολα ανεβαινουν.Που να δεις στο ρευμα τι θα γινει που η τιμη παει στα 0,595 η kwh που ητανε παλιοτερα 0,06390 μιλαμε πλεον θα κοπουν πολλα πραγματα και δεν ειμαστε στα delivery ανεξερτητα τον κλαδο στρατου (εκτος απο τα βυσματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτο φταει ο καθε Δκτης που δεν θελει να αναλαβει ευθυνες στα μαγειρια ,γιατι θα μπορουσαν να καλεσουν ν ριξουν φαρμακα και να γινει αντικατασταση που μεν θα αργησει αλλα τουλιστον θα γινει,εαν βαλεις δικηγορο.Γιατι τα επιτελεια θα σε πει ριξε φαρμακα που αυτο το στρωμα κρεβατιου θα εχει μαζεψει ολα τα ζωντατα ετων μεσα η θα σε πουνε βρωμιαρη ,γιατι δεν κοιμηθηκαν ποτε σε τετοιο κρεβατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο ότι υπεύθυνος είναι ο διοικητής του στρατοπέδου. Το ζήτημα όμως είναι ότι και οι διοικητές τη δουλειά τους κάνουνε. Το οποίο μεταφράζεται στο ότι δεν πολυνιάζονται για όσα τραβάνε τα φανταράκια.

      Διαγραφή
  5. Εικόνες τριτοκοσμικές!!!!Όπως άλλωστε θυμάμαι να επικρατούσαν πάντα στο στρατό....φυσικά τα έχω ζήσει για 2 χρόνια όταν πήγα να...υπηρετήσω την πατρίδα.Ναι οκ...είπαμε....δεν πάμε διακοπές σε 5αστερο....όμως κάπου ώπα!!!!!Μιλήστε με δικηγόρο...φωνάξτε τα κανάλια....αν δεν αρχίσουν να τρίζουν οι καρέκλες κάποιων,δε θα γίνει δουλειά...
    Πάμε καλά??????Ντροπή σας ρε ρεμαλια που έχετε στρατεύσιμους να ζουν και να τρέφονται υπό τέτοιες συνθήκες!!!!!Ξηλωμα θέλετε όλοι!!!!!
    Ο Διοικητής τι κάνεις???Αερίζεται με την σατέν βεντάλια του να φανταστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορείς να πας με δικηγόρο θες 150€ και άλλα 450€ και άλλα 600€ και δεν μπορείς να το πας σαν ομαδική,όλο κάπου θα σε κατηγορισουν με τους νόμους που έχουν υπέρ τους και στο τέλος θα σε πούνε βρωμιάρη.Αυτο θέλει να υπάρχει αξιωματικός αλλά και πολιτικός που να τον νοιάζει στην τελική αυτήν είναι η πραγματικότητα και μόνο με καταγγελίες γίνεται δουλειά Αυτό πρέπει να το κάνουν και άλλες εφημερίδες και σελίδες και όχι μόνο μια.Σκεψου την βάση που κάνουν στην Αλεξανδρούπολη η Αμερικανή και τα δούνε , μόνο έτσι θα καταλάβουν.Δυστυχως έχουμε και το κακό στην Ελλάδα και την μίζα και από τα έργα θα γίνουν τα μισά και ποιο μικρά με την πραγματικότητα στα σχέδια

      Διαγραφή
  6. Τα ιδια παντού και στην Σαμο που υπηρέτησα στο 298 στο κοκαρι οι κοριοι καναν παρτυ ,ο διοικιτης απων ,το μονο που τον ενδιεφερε ηταν να φενεται η μοναδα στους ελεγχους απο τον ταξιαρχο νησου αψογη ,κατα τα αλλα νοσηλευτικα στο 401 με αλεργικο που μου προξενησαν οι κοριοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο πιο σαφές να γίνει ότι μας έχουν αναλωσιμους; απλό κομμάτι κρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω κάτω όλο στο ίδιο ταψί είναι, εκτός από τα βύσματα γιατί εκεί υπάρχει αγάπη

      Διαγραφή