Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

545 ΑΜ ΤΠ: Απαγορεύουν την έξοδο σε φαντάρους με ανάγκη που πάνε να εργαστούν

Και αυτή η επιστολή καταγγελίας που φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτει το καλά κρυμμένο μυστικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πέρα από τις εθνικές μπούρδες της κυρίαρχης προπαγάνδας αποδεικνύεται ότι ο Στρατός είναι ο πιο βάρβαρος μηχανισμός επιβολής της Αστικής Κυριαρχίας, ο πιο άθλιος αστικός θεσμός όπου κυριαρχούν η εκμετάλλευση και η καταπίεση των νέων από λαϊκές οικογένειες, το πιο αισχρό Γκέτο των Κοινωνικών Ανισοτήτων και των Ταξικών Αδικιών. 
Στην Επιστολή Καταγγελίας μας περιγράφεται ότι για μια ακόμη φορά έχουν στοχοποιήσει οι Αξιωματικοί έναν συνάδελφο από φτωχή λαϊκή οικογένεια.
Του στερούν τις Εξόδους και τις Διανυκτερεύσεις.
Και ας ξέρουν ότι ο συνάδελφος τις χρειάζεται τις Εξόδους για να πάει να κάνει κανένα μεροκάματο ώστε να βάλει πλάτη στην οικογένεια με τα τόσα οικονομικά προβλήματα.
Η μέθοδος;
Φυλακίσεις και κρατήσεις με το παραμικρό.
Αυτή είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος για να κρατούν τους συναδέλφους φυλακισμένους μέσα στα στρατόπεδα και να ρίχνουν την ευθύνη σε εμάς γιατί με τα παραπτώματα μας τους αναγκάσαμε να μας τιμωρήσουν...
Αυτούς τους "Άγιους" ανθρώπους που λέγονται Αξιωματικοί!
Αυτοί οι Αξιωματικοί τον έχουν στοχοποιήσει εδώ και τρεις (3) μήνες.
Και φυσικά όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στην καθημερινότητα των στρατοπέδων όπου το κουτσομπολιό κυριαρχεί και είναι καλύτερα ¨να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα..."
Οι Αξιωματικοί βεβαίως αυτοί έχουν τόσο δίκιο και είναι τόσο βέβαιοι για τις Τιμωρητικές τους πράξεις ώστε Απαγορεύουν στον συνάδελφο να βγει Παραπονούμενος στον Διοικητή.
Του Απαγορεύουν την Ακρόαση στον Διοικητή -χωρίς να έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα, παραβιάζοντας τον Στρατιωτικό Κανονισμό και τα Δικαιώματα μας- λέγοντας ότι ¨δεν μπορεί¨ή ότι "θα κάνει ρεζίλι τον Λόχο"...
Οι Αξιωματικοί αυτοί που εξαντλούν στον συνάδελφο την αυστηρότητα τους στον συνάδελφο, σε άλλες περιπτώσεις είναι πολύ πιο ανεκτικοί!
Ή για να το πούμε διαφορετικά "κάθονται Κλαρίνο στα τηλέφωνα".... που κάνουν θαύματα στις υπηρεσίες, στις Εξόδους και στο φτιάξιμο των βυσμάτων.... 
Μας καταγγέλλεται ότι στο 545 ΑΜ ΤΠ οι φαντάροι δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους.
Δεν ενδιαφέρεται κανείς.
Με αποτέλεσμα η Ψυχολογία τους να βρίσκεται στα Τάρταρα.
Οι Αξιωματικοί συστηματικά καλλιεργούν την αντίληψη ότι στον Στρατό δεν υπάρχουν Δικαιώματα.
ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τα γνωρίζει ο Διοικητής όλα αυτά;
Εμείς απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της Ιεραρχίας.

Γιατί όμως γίνονται όλα αυτά στις μονάδες του Στρατού από την μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη;
Γιατί ο στρατός και η κυβέρνηση θέλουν τη διαιώνιση του καθεστώτος εκμετάλλευσης και καταπίεσης, ντύνουν εθνικά τους πιο χυδαίους όρους Ταξικής επίθεσης στα δικαιώματα της νεολαίας που την κρατά Δούλο και την θέλει Αναλώσιμη.
Και ο στρατός σε εκπαιδεύσει να είσαι ένας Υποταγμένος και Πειθαρχημένος εργαζόμενος που θα φέρνει κέρδη στα αφεντικά.
Απέναντι σε όλα αυτά αγωνίζεται το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, πρέπει να παλέψει η νεολαία Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Πρέπει να αγωνιστούμε.
Να αναλάβει το Υπουργείο Άμυνας όλο το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης μας ο Στρατός και όχι να μας πετά τον μισθό των 8,7 ευρώ μηνιαίως.
Να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου και τις Πολεμικές Προετοιμασίες. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
Να Μειωθεί τώρα η Στρατιωτική θητεία στους Έξι (6) Μήνες.
Ελεύθερος Συνδικαλισμός των Φαντάρων.
Η συλλογική πάλη για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αντιπολεμικό αγώνα που απαιτεί η εποχή μας ενάντια στην τυχοδιωκτική κυβερνητική πολιτική, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου