Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Καταγγέλλουμε δημόσια τον ΑΓΕΣ Λαλούση για την πολιτική στήριξη στο κράτος Δολοφόνο Ισραήλ

Έπειτα από ημέρες εντάσεων μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραήλ, με αφορμή τη σύλληψη Παλαιστίνιου μαχητή στη Δυτική Όχθη, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν με ρουκέτες τη Γάζα, καθώς σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ ξεκίνησε γενικευμένη επιχείρηση με τίτλο «Ξεκινάει η αυγή».
Είναι μια ακόμη επέλαση των Κατακτητών του Ισραηλινού Στρατού που επιδιώκουν τη διαιώνιση του αισχρού καθεστώτος Κατοχής και Απαρχάιντ εις βάρος του λαού της Παλαιστίνης, που δεν σκύβει το κεφάλι και συνεχίζει τον ηρωϊκό του αγώνα.

Αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τους Παλαιστινίους που δέχονται τις φονικές επιθέσεις του Ισραηλινού Στρατού, στο πλευρό των κατακτητών βρέθηκε ο ΑΓΕΣ Λαλούσης, καθώς πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο
Ισραήλ, κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου του, Major General Tamir Yadai. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός συναντήθηκε με τον ομόλογό του, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και διαπιστώθηκε η κοινή πρόθεση για ακόμη μεγαλύτερη ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Επιπρόσθετα, ο Αρχηγός συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης
Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ (International Defense Cooperation Directorate of the Israel Ministry of Defense) Brigadier General (Ret.) Mishel Ben Baruch, ενώ επισκέφθηκε και την έδρα του Εθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης του Ισραήλ (National Training Center) όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες του κέντρου και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του.
Αυτά διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει την Αλληλεγγύη του στον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό και καταδικάζει δημόσια αυτή την επίσκεψη του ΑΓΕΣ Λαλούση που αποτελεί σαφή πολιτική στήριξη στο Κράτος Κατακτητή του Ισραήλ.
Μια επίσκεψη που εντάσσεται στην στρατηγική συμμαχία των δύο αστικών κρατών στην οποία συναινούν τα κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και συμπεριλαμβάνει την στρατιωτική συνεργασία, τις πωλήσεις όπλων και πολεμικών βιομηχανιών, τη διαμόρφωση κέντρου εκπαίδευσης  της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλαμάτα, όπως απορρέουν από την οικοδόμηση του Πολεμικού Άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Η Στρατηγική αυτή επιλογή της ελληνικής άρχουσας τάξης εξυπηρετεί τους επιθετικούς και επεκτατικούς της σχεδιασμούς στην Ανατολική Μεσόγειο, και ταυτόχρονα ικανοποιεί τους γενικότερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην περιοχή.
Εμείς στέκουμε στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης και απαιτούμε την ικανοποίηση των Ιστορικών Δίκαιων επιδιώξεων του.
    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου