Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Να και ένα δροσερό νέο: Τζήμερος-Κρανηδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο-Ρε παιδιά με την Λατινοπούλου τι θα γίνει;

Γιατί η Ακροδεξιά έχει αρχές...
Διαγράφηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με εντολή Τζήμερου και Κρανιδιώτη λόγω.. αλαζονείας και αμετροέπειας

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ως Πρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας έδωσε το χρίσμα του Αντιπροέδρου της Εθνικής Δημιουργίας στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Λίγες ώρες αφότου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε την Αφροδίτη Λατινοπούλου Αντιπρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος, Εθνική Δημιουργία, κατέληξε ήδη εκτός κόμματος όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση που υπέγραψε ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Η διαγραφή του οφείλεται στον «αλαζονικό του χαρακτήρα, στην αμετροέπεια αλλά και στην προσωπική του στρατηγική» όπως αναφέρει η ανακοίνωση που δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου