Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Λέσχη Αξιωματικών Ρόδου: Σουρωμένος ΕΠΟΠ Επιλοχίας φώναζε και έβριζε στην κατάμεστη Λέσχη


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σουρωμένος ΕΠΟΠ Επιλοχίας φώναζε και έβριζε στην κατάμεστη Λέσχη Αξκών Φρουράς Ρόδου γιατί δεν εξυπηρετήθηκε κατά την γνώμη του έγκαιρα η παραγγελία που είχε δώσει με την παρέα του.
Μεσημέρι Κυριακής, εμφανώς σουρωμένος ΕΠ.ΟΠ. ξέσπασε στο προσωπικό της Λέσχης που προσπαθούσε μάταια να τον ηρεμήσει, αλλά αυτός στον κόσμο του.
Είναι ντροπή να επιτρέπεται η είσοδος σε παρακμιακούς, ληγμένους τύπους σε τέτοιους χώρους και να μην σέβονται τον ιδρώτα του προσωπικού που στην τελική δεν είναι και επαγγελματίες.
Κανονικά θα έπρεπε να προσληφθεί πολιτικό προσωπικό, μάγειρες, σερβιτόροι κλπ και όχι τα φανταράκια που τα ακούν και από πάνω από μερικούς ανάγωγους πελάτες.
Συνφάνταροι λένε πως ο συγκεκριμένος ΕΠΟΠ κυκλοφορεί σχεδόν συνεχώς μεθυσμένος και είχε χτυπήσει και πριν από μερικούς μήνες, συνφάνταρο σε άλλο στρατόπεδο που υπηρετούσε.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και η ΑΣΔΕΝ αυτές τις καταγγελίες;
Τι μέτρα θα λάβουν;
Θα Τιμωρήσουν παραδειγματικά τον μέθυσο, επιθετικό και υβριστή Στρατιωτικό;
Άλλο ένα δείγμα του νέου αστικού στρατού που συγκροτεί η κυβέρνηση της ΝΔ, προσλαμβάνοντας με τις γνωστές πελατειακές σχέσεις που εξυπηρετούν την ψηφοθηρία, δεκάδες χιλιάδες  Μισθοφόρους Στρατιώτες.
Αν όλοι αυτοί οι Μισθοφόροι πράττουν αυτά στις Λέσχες Αξιωματικών, φανταστείτε τι πράττουν εναντίον των συνφάνταρων, των προσφύγων και των λαών που βρίσκουν μπροστά τους σε αποστολές εκτός συνόρων.
 ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ-ΡΑΤΣΙΣΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ-ΠΟΛΕΜΟ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν απορω καθολου οταν εχεις οικονομικα προβληματα,ειδικα στην ροδο που το ποιο φτηνο σπιτι ειναι στα 400-450ευρω για 1 ατομο να χωραει μονο και εαν εισαι τυχερο να βρεις σπιτι για οικογενεια με 500 με 600 ευρω + και το ρευμα που ερχοτανε σε αυτα τα σπιτι για την πλακα 300ευρω δεν εχεις και πολλες επιλογες εκτος απο την λεσχη να βγαινεις.Στην τελικη πρεπει να μαθουμε τον λογο για ολα αυτα,μην ξεχναμε στο στρατο το bullying γινεται καθημερινα ,ειδικα εαν εχεις αξιωματικους που δεν καταλαβαινουν η δεν περνεις μεταθεσει οταν δεν εισαι ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή