Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Ατελείωτος ο Κατάλογος των Νεκρών εργατών:Τραγωδία στο Διδυμότειχο με θάνατο εργάτη, που καταπλακώθηκε όταν ανατράπηκε φορτωτής σε εργοτάξιο ξύλων

Τραγωδία σήμερα στο Διδυμότειχο, με τον θάνατο ενός εργάτη ηλικίας περίπου 50 χρόνων, όταν ανατράπηκε ο φορτωτής με τον οποίο εργαζόταν σε επιχείρηση επεξεργασίας ξύλων, η οποία βρίσκεται στον δρόμο προς τους Μεταξάδες, δίπλα στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων.

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, το τραγικό δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2 το μεσημέρι, στο εργοτάξιο της επιχείρησης του πρώην δημάρχου Διδυμοτείχου, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και αιτία, ο φορτωτής που χρησιμοποιούσε και οδηγούσε ο άτυχος εργαζόμενος ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Επιτόπου έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Διδυμοτείχου αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως απλά διαπιστώθηκε ότι δυστυχώς ο άτυχος εργαζόμενος ήταν νεκρός.
Οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψηφίζοντας και εφαρμόζοντας Μνημόνια και Αντεργατικούς νόμους φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για τις συνεχείς Δολοφονίες των ανθρώπων της τάξης μας στους χώρους δουλειάς.
Αυτοί έστρωσαν και στρώνουν το χαλί της εργοδοτικής κερδοφορίας που βάφεται στο αίμα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου